ZUZIA5 06.06.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nie mój nie Hazelkowy ale tak mi sie wydaje że podobny , nie mam na razie zdjecia bo mój schowany jeszcze ale jak bedzie juz rozłożony to zrobie fotki !!! Ale to dopiero koło wakacji A trawka faktycznie ładnie sie rozrosła , pięknie sie zazieleniła :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 07.06.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Cześć koza już mówiłam ale powtórzę jeszcze raz, że stół jest piękny wiesz, jak patrzę na Twoją trawkę to tak sobie marzę kiedy u nas będzie tak zielono Dorzucę jeszcze swój głosik odnośnie kinkietów. Ja głosuję za ciemnymi na jasnej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.06.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Fra, goshia kinkiety zakupione. Stanęło na jasnych bo mój tok myślenia był dokładnie taki jak napisała Fra. Ten żyrandol główny jest bardzo ozdobny a więc może lepoej źeby one juź takie kontrastowe nie były. No cóź czy słusznie myślę to się okaże jak przyjdą. Wtedy wrzucę fotkę i najwyżej mi Goshia powie a nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 10.06.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hej Koza.. ja dalej obstaję przy swoim:yes: cieszę się, że tez tak myslisz:hug: a zresztą prawda jest taka , że jedne i drugie fajnie by u Ciebie wyglądały (ale jasne lepiej:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.06.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Wczoraj Pani Agnieszka dowiozła mi lustro w lustrzanej ramie które zawiśnie w sypialni. Baaardzo mi się podoba Edytowane 13 Czerwca 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 13.06.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Lustro piękne jest.. tylko dlaczego nam tak dawkujesz te zdjęcia:cool: domagamy się więcej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Fra, goshia kinkiety zakupione. Stanęło na jasnych bo mój tok myślenia był dokładnie taki jak napisała Fra. Ten żyrandol główny jest bardzo ozdobny a więc może lepoej źeby one juź takie kontrastowe nie były. No cóź czy słusznie myślę to się okaże jak przyjdą. Wtedy wrzucę fotkę i najwyżej mi Goshia powie a nie mówiłam Na pewno będzie pięknie i koniecznie pochwal się fotką A lustro cudne Co to za Pani Agnieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.06.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Goshia Pani Agnieszka to......Pani Agnieszka:D. Sprzedaje te lustra w dobrej cenie a wyczaiła ją Venuska i u siebie na wątku namiar podała. Fra na razie u mnie wewnątrz niewiele się zmienia a więc nie ma specjalnie co fotografować. Na osłodę wkleję tylko zdjęcia ze świezutko obsadzoną dziś skarpą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 14.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Koza pięknie u Ciebie koło domku Powiem Ci, że mam identyczny układ skarpy i mam zamiar się zabrać za to w najbliższych tygodniach. Powiedz mi sami działaliście ? Co tam masz nasadzone za roślinki ? Ja nie mam pojęcia co i jak, a na ogrodnika już niestety brakło kasy. Jedna forumowiczka może się nade mną zlitować i mi coś doradzić, a ja ciągle nie mam zdjęć. Jutro planuję zrobić. Jak patrzę na Twoją skarpę, to sobie myślę, że to nie takie znowu trudne. A tak poza tym to jak się mieszka ? My jesteśmy cały czas teraz w domku, bo ostatnie dni wykańczania, za tydzień mamy zamiar już spać, ale jakoś mi się w ogóle nie wydaje, że to mój dom, że ja tam mam mieszkać Choć bardzo chcę oczywiście to jakoś w to nie wierzę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Koza , a co będzie na skarpie między nasadzeniami na tej czarnej folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.06.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Milena skarpę obsadzała dziewczyna która robiła nam projekt. Na roślinkach też się zbytnio nie znam a więc się nie zdecydowałam robić sama. Mieszka nam się super ale obserwuję znaczne zwolnienie postępów w pracach wewnątrz. Przedtem była motywacja że jeszcze trzeba coś tam i coś tam przed przeprowadzką zrobić a teraz chyba po prostu trochę odpoczywamy. Milena ale ja sobie nie przypominam żebym jakieś zdjęcia Twoich wnętrz widziała. Proszę mi tu szybciutko coś wkleić bo z ciekawości pęknę Marjel ja bym najchętniej niczego na tę agrowłókninę nie dawała. Tak mi się pięknie ten czarny kolor z dachem komponuje:lol2: Ostatecznie pewnie stanie na korze która docelowo zniknie pod roślinnoscią jak się rozkrzewi. Żwir pewnie podoba mi się bardziej ale na takim spadku nierealne że mi się utrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No własnie dlatego pytałam , bo widze masz większy spadek niż u mnie i na pewno kamyczki by się nie utrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.06.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ogród został obsadzony. Teraz tylko czekamy aż wszystko urośnie i podlewamy obficie. Rachunku za wodę nawet nie chcę widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.06.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.06.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) A tak się prezentują kinkieciki na górze Edytowane 27 Czerwca 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.06.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Prezent od teściów na nowy tarasik Baaaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 27.06.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Koza super masz zrobiony ogród, jak ja już marzę o takim stanie koło domu. W domu będzie prawie wszystko, a obejście to ugór na razie. Na wakacjach mam się zamiar wziąć za to. Ładną masz trawę, siana, z rolki ? Jaki gatunek ? Ja musze na razie działać sama, a boję się bo się na tym nie znam. Wiem, że dziś w internecie można wszystko wyczytać, ale mi już sił brak na doszkalanie się ze wszystkich dziedzin. Komplet tarasowy super, sama żałuję że już dużo wcześniej kupiłam inny. Nie chcesz się zamienić teściami ? Ja od swoich dostanę chyba kwiatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.06.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Milena ogród robił mi się dosyć długo bo od jesieni. Wtedy zniwelowaliśmy teren i powstały obrzeża rabat. Teraz obsadzaliśmy wszystko roślinkami. Trawę mam sianą z nasion i niestety jeszcze z nią dużo pracy będzie. Część ziarenek przez te ulewy się wypłukało a więc są gołe placki i trzeba podosiewać no i pojawiły się też takie źdźbła tej wysokiej paskudnej trawy z którą nie wiem co zrobić żeby się jej pozbyć. Drżę też o temat krecików bo nie pomyślałam o siatce a teraz to już za późno. Teściami się nie zamienię bo moi mi odpowiadają. Normalnie nie mam na co narzekać w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 27.06.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Koza świetny zestawik wypoczynkowy! Twój ogród kojarzy mi się z wakacjami - Chorwacją - ciepłem:) Wyspa Bol? Pięknie sobie to zaplanowałaś. U mnie błoto i chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.06.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Remika. Wyspa Brać, półwysep Bol i wakacje dwa lata temu - tak wlaśnie było a w tym roku ze względu na kaskę musi mi mój Bol w ogrodzie wystarczyć. Tylko jeszcze duuuużo lawendy zasadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts