Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zuzia zaraz pędzę do karolka sprawę latarenkową zbadać. Na tarasie mam na razie tylko wylewki ale mebelki tarasowe już są a więc latarenki też pierdyknę a co niech się świecą :).

Venuska na Twój bazar to mam za daleko ale poddałaś mi myśl to może się u siebie przejdę i rozpoznam teren.

Z tym urabianiem małza to trochę kiepsko bo on generalnie w wykończenie nie ingeruje. Jak mu na samym początku jego ukochane beże szarościami zastąpiłam to się zaciął i nawet nic oglądać nie chce. Na wspólne Przeglądanie inspiracji to nie ma szans bo jak tylko coś wspominam to jest" jak nie ma beży i kremików to rób jak chcesz ja się nie wtrącam". Tak ogólnie to mam więc wolną rękę tylko coś go wyjatkowo na te krzesła wzięło.

Reni dzięki za info. W takim razie wstrzymam się z awanturą u sprzedawcy i poszukam żarówki :)

• 2 weeks później...

Hej Koza.. nie zaglądalam bo się urlopowalam;) a teraz jestem i prosze dawać now zdjęcia:popcorn: kinkiety wyszly b. fajnie..

a propos latarenek.. myslę, że do Twojego domku super by pasowaly.. Ja w każdym razie zamowilam.. choć do mojego pasują średnio:lol2: ale tak mi się podobają, że muszę je mieć:p

ps 1. ogród zapowiada się pięknie pozdrawiam

ps mój m. też uwielbia beżyki ( i je mamy;) a na plastikowe krzesla zgodził sie do kuchni.. w salonie w życiu..

Witajcie!,

Dostałam przesyłkę od Karolci i już rozpakowana zajęła swoje miejsce. Jestem mega zadowolona :)

[ATTACH=CONFIG]203462[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]203464[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]203465[/ATTACH]

a nie mówiłam :D latarenki u Ciebie super :yes: tez mam - no może u mnie tak super nie wyglądają bo moje wnętrza to pomieszanie z poplątaniem.. ale dorzucę jeszcze kilka gadźetow w tym stylu i będzie dobrze.. w każdym razie ja też jestem bardzo zadowolona z zakupu.. choć od odwiedzających pare razy już uslyszalam ,, a co teraz będziecie oszczędzac na prądzie?":lol2:

Wczoraj nieoczekiwanie :) udało się jeszcze zamontować karnisz i firany w sypialni

[ATTACH=CONFIG]203614[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]203615[/ATTACH]

I lustro od Pani Agnieszki

[ATTACH=CONFIG]203616[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]203617[/ATTACH]

a tak wogole to pięknie tam macie koleżanko:yes: zazdroszczę i tyle:P :hug:

Dziewczyny mam dylemat "łóżkowy" ;). Planuję do sypialni jaśniutko szare, tapicerowane łóżko z pikowanym zagłówkiem. Tam gdzie machnęłam czerwoną krechę mają być gwoździe tapicerskie . Zastanawiam się jeszcze czy robić na burtach pionowe przeszycia- mniej więcej takie coś jak czarne krechy na rysunku. Czy to nie będzie już za dużo?

image.jpg

hej kOZA- łóżki fajne ale nie doradzę:no: widziałabym chyba u Ciebie jakieś prostsze w formie bo tapeta taka ozdobna.. chociaż z drugiej strony piszesz że ma być jaśniutkie szare .. to jednak,, lżejsze " niż to na łobrazku:cool: sama nie wiem, a co z resztą mebli - szfa , stolikami nocnymi , wybrałaś już ??

Fra, u mnie w sypialni szafy nie ma bo mam garderobę. Stoliki nocne wybiorę jak uporam się z łóżkiem. Gorsza sprawa z toaletką i lustrem. Podobają mi się te konsolki co dziewczyny maja

image.jpg

Ale mam wrażenie że nie ma tu gdzie poupychać wszystkich kosmetyków i innych biżuterii.

Wolałabym coś bardziej pojemnego tylko pomysłu nie mam.

Lustro planuję to z Awai

image.jpg

A lampy kupilam wczoraj takie

image.jpg

image.jpg

Jakbyś miała jakiś pomysł na konsolkę to się polecam :lol: