reni1980 10.07.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 helloł Kozucho, jeśli chodzi o lampę brakuje ci właśnie takiej duzej żarówki jak na drugiej fotce, droga jest około 60 zł, sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.07.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Zuzia zaraz pędzę do karolka sprawę latarenkową zbadać. Na tarasie mam na razie tylko wylewki ale mebelki tarasowe już są a więc latarenki też pierdyknę a co niech się świecą . Venuska na Twój bazar to mam za daleko ale poddałaś mi myśl to może się u siebie przejdę i rozpoznam teren. Z tym urabianiem małza to trochę kiepsko bo on generalnie w wykończenie nie ingeruje. Jak mu na samym początku jego ukochane beże szarościami zastąpiłam to się zaciął i nawet nic oglądać nie chce. Na wspólne Przeglądanie inspiracji to nie ma szans bo jak tylko coś wspominam to jest" jak nie ma beży i kremików to rób jak chcesz ja się nie wtrącam". Tak ogólnie to mam więc wolną rękę tylko coś go wyjatkowo na te krzesła wzięło. Reni dzięki za info. W takim razie wstrzymam się z awanturą u sprzedawcy i poszukam żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 co za mąż mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.07.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dziewczynki skrobnijcie mi na prv po ile te karolkowe latarenki bo nie mogę info odnaleźć i nie wiem czy mnie stać żeby się na listę wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 10.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Hej Koza! Nie było mnie tu wieki Zaraz skrobne CI wiadomośc na maila! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 21.07.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Hej Koza.. nie zaglądalam bo się urlopowalam;) a teraz jestem i prosze dawać now zdjęcia:popcorn: kinkiety wyszly b. fajnie.. a propos latarenek.. myslę, że do Twojego domku super by pasowaly.. Ja w każdym razie zamowilam.. choć do mojego pasują średnio:lol2: ale tak mi się podobają, że muszę je mieć ps 1. ogród zapowiada się pięknie pozdrawiam ps mój m. też uwielbia beżyki ( i je mamy;) a na plastikowe krzesla zgodził sie do kuchni.. w salonie w życiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.07.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Witaj Fra U nas też sezon urlopowy w pełni a więc forum trochę zaniedbane. Fotki będą jak tylko pojawi się coś nowego bo na razie przestój budowlany. W przyszłym tygodniu ma dotrzeć stół i wieszak od Hazelindy to na pewno wrzucę. Pozdrawiam i idę urlopować się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 30.07.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witajcie!, Dostałam przesyłkę od Karolci i już rozpakowana zajęła swoje miejsce. Jestem mega zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.07.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Wczoraj nieoczekiwanie udało się jeszcze zamontować karnisz i firany w sypialni I lustro od Pani Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 31.07.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witajcie!, Dostałam przesyłkę od Karolci i już rozpakowana zajęła swoje miejsce. Jestem mega zadowolona [ATTACH=CONFIG]203462[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203464[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203465[/ATTACH] a nie mówiłam latarenki u Ciebie super tez mam - no może u mnie tak super nie wyglądają bo moje wnętrza to pomieszanie z poplątaniem.. ale dorzucę jeszcze kilka gadźetow w tym stylu i będzie dobrze.. w każdym razie ja też jestem bardzo zadowolona z zakupu.. choć od odwiedzających pare razy już uslyszalam ,, a co teraz będziecie oszczędzac na prądzie?":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 31.07.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Wczoraj nieoczekiwanie udało się jeszcze zamontować karnisz i firany w sypialni [ATTACH=CONFIG]203614[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203615[/ATTACH] I lustro od Pani Agnieszki [ATTACH=CONFIG]203616[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203617[/ATTACH] a tak wogole to pięknie tam macie koleżanko:yes: zazdroszczę i tyle:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 01.08.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Koza- Twoja kuchnia i lazienka borą udział w głosowaniu a Ty gdzieś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 01.08.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Fra, jestem jestem tylko sprawę łóżka do sypialni dogrywam. Zaraz zajrzę jak się tam moje realizacje mają w glosowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 01.08.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Fra dzięki za głosik w obu sondach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 01.08.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dziewczyny mam dylemat "łóżkowy" . Planuję do sypialni jaśniutko szare, tapicerowane łóżko z pikowanym zagłówkiem. Tam gdzie machnęłam czerwoną krechę mają być gwoździe tapicerskie . Zastanawiam się jeszcze czy robić na burtach pionowe przeszycia- mniej więcej takie coś jak czarne krechy na rysunku. Czy to nie będzie już za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 02.08.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 hej kOZA- łóżki fajne ale nie doradzę widziałabym chyba u Ciebie jakieś prostsze w formie bo tapeta taka ozdobna.. chociaż z drugiej strony piszesz że ma być jaśniutkie szare .. to jednak,, lżejsze " niż to na łobrazku:cool: sama nie wiem, a co z resztą mebli - szfa , stolikami nocnymi , wybrałaś już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.08.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 bez przeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.08.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Fra, u mnie w sypialni szafy nie ma bo mam garderobę. Stoliki nocne wybiorę jak uporam się z łóżkiem. Gorsza sprawa z toaletką i lustrem. Podobają mi się te konsolki co dziewczyny maja Ale mam wrażenie że nie ma tu gdzie poupychać wszystkich kosmetyków i innych biżuterii. Wolałabym coś bardziej pojemnego tylko pomysłu nie mam. Lustro planuję to z Awai A lampy kupilam wczoraj takie Jakbyś miała jakiś pomysł na konsolkę to się polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.08.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Venuska, dzięki za podpowiedź. Pochyl się jeszze proszę nad sprawą mojej toaletko- konsoli. Może masz coś w swoich zasobach ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.08.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Helloł Łóżko zdecydowanie bez przeszyć I jakie fajne lustro planujesz :lol2: A konsolka,hmm może przypasuje Ci moja ,tylko biała (ma 2 szuflady )KLIK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts