koza79 02.08.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Olcia dzięki za opinię w sprawie łóżka. Swoje lustro widzę że wyczaiłaś bezbłędnie . Konsolka fajna tyle że 180 cm to ja nie mam . Poza tym powiedz mi proszę jak jesteście w stanie w dwóch szufladach zmieścić wszystkie biżuterie i kosmetyki a w szczególności te w wysokich butelkach typu toniki, balsamy, mleczka kosmetyczne?. Ja od zawsze przechowuję w toaletce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.08.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Dotarły do mnie w sobotę Hazelindowe wyroby. Może nie jestem obiektywna ale dla mnie po prostu cuda. Jestem w nich zakochana!!! Wieszaczek na ręczniki No i główny bohater stół Podpowiedzcie mi teraz proszę jakie dobrać do tego mojego stołu krzesełka. Ghosty stoją na razie przyniesione z sypialni i kuchni ale trzeba się rozejrzeć za czymś na stałe. Raczej pewnie coś lekkiego w odbiorze bo sam stół jest dość masywny. No i powoli temat okiennych dekoracji nadchodzi. Jakby się wam nasunął jakiś pomysł po obejrzeniu zdjeć to jestem otwarta na wszelkie sugestie. Temat jest o tyle trudny że przeszkleń mam całe mnóstwo a na dodatek okno w jadalni jest po łuku. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 19.08.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Wakacyjna fotka domku. Na razie w środku niewiele się dzieje więc wklejam fotkę z nasadzeniami. Roślinki mają już prawie dwa miesiące. Nie wszystkim niestety udało się przetrwać upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 19.08.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Hej Koza:) przepiękny masz stol:rolleyes: a krzesła.. jeśli chcesz lekko to może zostaw te ghosty?? w sumie fajnie wyglądają .. albo weż jakies inne plastiki;) osobiście jestem zakochana w krzesłach KEY LARGO , ale one lekkie nie są za to bardzo dekoracyjne i w mojej opinie do Twojego wnętrza, dość prostego, bardzo wyważonego kolorystycznie fajnie by pasowały:rolleyes: a jeśli nie a miałyby być tapicerowane to widziałabym proste , całość tapicerowane w kalorze jaśniutkoszarym czy szarobeż, coś takiego jak ma Kamiku.. tak czy inaczej pięknie masz:rolleyes: tak świeżo, czyściutko i spójnie:) pozdr i czekam na kolejne focie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 19.08.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 ps odwołuje szarobeż zostaję przy jaśniutkim szarym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 19.08.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witaj Fra!,U mnie plastiki to temat dość drażliwy bo małż niestety mocno protestuje. Key Largo też mi się podobają ale chyba zbyt ciężkie. Myślałam ewentualnie o jakichś białych skórzanych może?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 20.08.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 jak patrzyłam na Twoje wnętrza to tez o białym myślalam:yes: pięknie pasowalyby .. ale nie napisałam.. bo taka praktyczna jestem:cool: wiesz u mnie 2 dzieci, pies i kot więc nie wiem czy osobiście bym się zdecydowała, jaśniutki szary taki bezpieczniejszy mi się wydaje:lol2: ale Ty tu rzadzisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 20.08.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 a co do KEY Largo- może i ciut ciężkie, ale 1. gdyby mi pasowały 2. miałabym na zbyciu jakąś nadwyżkę finansową to.. Cudne są i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.08.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Konsolka fajna tyle że 180 cm to ja nie mam . Poza tym powiedz mi proszę jak jesteście w stanie w dwóch szufladach zmieścić wszystkie biżuterie i kosmetyki a w szczególności te w wysokich butelkach typu toniki, balsamy, mleczka kosmetyczne?. Ja od zawsze przechowuję w toaletce. Te konsolki są też w wersji 120 cm. Ja w niej trzymam jedynie biżuterię i kosmetyki do make-up .Wszystkie pozostałe (mleczka,balsamy ,etc.)są w szafkach ,w łazienkach A Hazelindowe wyroby -booooooskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 20.08.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Tak sobie tu weszłam i chyba zostanę na dłużej:) przepiękny stół Koza skrobnij proszę na priv jaka cena tego cuda i jaki rozmiar, podejrzewam , że nie rozkłada się ...myślę, że białe krzesła się dobrze wpasują...pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 ja w swojej toaletce malm mam rozłożony komplet pędzli w etui który normalnie zawiązuje się na biodrach, mleczko do demakijazu, tonik, krem i inne do malowania balsam do ciała w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.08.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Cześć Widział ktoś może gdzieś takie lustro ? To na fotce jest z MG ale dla mnie za małe A toaletka taka za mną chodzi tylko oczywiście w białym lakierze i bez krzesełka. Same trzy duże szuflady. Już nawet wiem kto by mi taką zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 23.08.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Koza dzięki za info ...zrobię tak jak radzisz może cena mnie nie zabije ale, że się rozkłada, to naprawdę mnie zaskoczyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.08.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Z racji kiepskiej dzisiaj pogody w końcu realizacji doczekała się moja galeryjka schodowa. Tylko ramki jeszcze puste . Jak znam siebie to trochę mi zejdzie z wywołaniem zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ślicznie ale czy te ramki nie powinny być większe, z pozycji schodów zdjęcia się nie dojrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.08.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Cześć Reni . Napis jest bardzo delikatny i obawiam się że większe ramki by go przytłoczyły. No cóż zdjęcia będą do oglądnięcia dla przechodzących po schodach. Tam jest spocznik to akurat się przyda:o:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.08.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Pomysl z napisem baardzoo fajny.. natomiast co do ramek zgadzam się z Reni :yes:chyba powinny być wieksze:yes: piszesz, że napis delikatny ale przecież zdjęcie może być duże tylko sama ramka /obramowanie delikatniejsze ewentualnie czy myślałaś żeby tych ramek było więcej , w różnych wielkościach ?? oczywiście finalny efekt zależy też od zdjeć , które wybierzesz miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 gdyby ramki były większe ale troszkę dalej powieszone od napisu, była by lepsza proporcja a i napis widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.08.2013 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 O i Fra przy kompie siedzi:) Nad zdjeciami pomyślę. Na pewno czarno- białe będą. Więcej ramek nie planuję bo obawiam się że stworzy sie wtedy mały chaos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.08.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jutro z tymi ramkami jeszcze pokombinuję i zobaczę jak to będzie wyglądać. W końcu to nie problem przenieść gwoździa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts