Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

Olcia dzięki za opinię w sprawie łóżka.

Swoje lustro widzę że wyczaiłaś bezbłędnie :).

Konsolka fajna tyle że 180 cm to ja nie mam . Poza tym powiedz mi proszę jak jesteście w stanie w dwóch szufladach zmieścić wszystkie biżuterie i kosmetyki a w szczególności te w wysokich butelkach typu toniki, balsamy, mleczka kosmetyczne?. Ja od zawsze przechowuję w toaletce.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dotarły do mnie w sobotę Hazelindowe wyroby. Może nie jestem obiektywna ale dla mnie po prostu cuda. Jestem w nich zakochana!!!

Wieszaczek na ręczniki

image.jpg

image.jpg

No i główny bohater stół :)

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Podpowiedzcie mi teraz proszę jakie dobrać do tego mojego stołu krzesełka. Ghosty stoją na razie przyniesione z sypialni i kuchni ale trzeba się rozejrzeć za czymś na stałe. Raczej pewnie coś lekkiego w odbiorze bo sam stół jest dość masywny.

No i powoli temat okiennych dekoracji nadchodzi. Jakby się wam nasunął jakiś pomysł po obejrzeniu zdjeć to jestem otwarta na wszelkie sugestie. Temat jest o tyle trudny że przeszkleń mam całe mnóstwo a na dodatek okno w jadalni jest po łuku. :)

Edytowane przez koza79

• 2 weeks później...

Hej Koza:) przepiękny masz stol:rolleyes: a krzesła.. jeśli chcesz lekko to może zostaw te ghosty?? w sumie fajnie wyglądają .. albo weż jakies inne plastiki;) osobiście jestem zakochana w krzesłach KEY LARGO , ale one lekkie nie są :no: za to bardzo dekoracyjne i w mojej opinie do Twojego wnętrza, dość prostego, bardzo wyważonego kolorystycznie fajnie by pasowały:rolleyes: a jeśli nie a miałyby być tapicerowane to widziałabym proste , całość tapicerowane w kalorze jaśniutkoszarym czy szarobeż, coś takiego jak ma Kamiku..

tak czy inaczej pięknie masz:rolleyes: tak świeżo, czyściutko i spójnie:) pozdr i czekam na kolejne focie..

jak patrzyłam na Twoje wnętrza to tez o białym myślalam:yes: pięknie pasowalyby .. ale nie napisałam.. bo taka praktyczna jestem:cool: wiesz u mnie 2 dzieci, pies i kot więc nie wiem czy osobiście bym się zdecydowała, jaśniutki szary taki bezpieczniejszy mi się wydaje:lol2: ale Ty tu rzadzisz:D

Konsolka fajna tyle że 180 cm to ja nie mam . Poza tym powiedz mi proszę jak jesteście w stanie w dwóch szufladach zmieścić wszystkie biżuterie i kosmetyki a w szczególności te w wysokich butelkach typu toniki, balsamy, mleczka kosmetyczne?. Ja od zawsze przechowuję w toaletce.

Te konsolki są też w wersji 120 cm.:yes:

Ja w niej trzymam jedynie biżuterię i kosmetyki do make-up :yes:.Wszystkie pozostałe (mleczka,balsamy ,etc.)są w szafkach ,w łazienkach :yes:

A Hazelindowe wyroby -booooooskie :cool:

Pomysl z napisem baardzoo fajny.. natomiast co do ramek zgadzam się z Reni :yes:chyba powinny być wieksze:yes: piszesz, że napis delikatny ale przecież zdjęcie może być duże tylko sama ramka /obramowanie delikatniejsze ewentualnie czy myślałaś żeby tych ramek było więcej , w różnych wielkościach ?? oczywiście finalny efekt zależy też od zdjeć , które wybierzesz

miłego weekendu:hug: