Fra 23.08.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Chaosu nie będzie jeśli oczywiś ie wyznaczysz sobie ramy w których całość kompozycji ma się znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.08.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a i zdjęcia koniecznie czarno- biale a raczej bialo-czarne:lol2: mamna myśli, żeby też ,, delikatne" były.. Koza a wrzuć więcej zdjęc, bardzo lubię oglądać Twój dom:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 25.08.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dziewczyny co sądzicie o takich krzesełkach do mojej jadalni? Tak mi się dzisiaj w oczy rzuciły. Tylko ciężkie to jak ch..oinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 26.08.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Hej Koza. Mogłabys dac mi namiary na kinkiet przy ramkach. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.08.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Proszę bardzo:yes:http://homelight.pl/oswietlenie-nowoczesne/azzardo-box-kinkiet-mb-8515-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 26.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Hej Koza- krzesła tak średnio mi się podobają (tzn ten dol, stelaż.. nie bardzo widzę to lączenie skóra -aluminium czy z czego tam jest ta podstawa.. nie znaczy to , że tego typu krzeseł nien widze w Twoim domu tylko, że może poszperaj jeszcze:cool: tak czy inaczej pozostanę fanką Twoich wnętrz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.08.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 No właśnie szukam, szukam i narazie nic mi tak na 100% nie spasowało. Cięka sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.08.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witaj owcaania poniżej masz namiar na krzesełko http://www.futuri.pl/produkt,1706,Krzeslo_Houston_bialy_skora_ekologiczna_chrom.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.08.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Decyzja jeszcze nie zapadła a więc ciągle poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.08.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A widział ktoś te krzsełka w wersji inspirowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.09.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 A ja dalej w temacie krzeseł. Zrodził mi się jeszcze taki pomysł żeby połączyć mój stół Z takimi krzesełkami z innej bajki ( czarno srebrne) I tym żyrandolem Naskrobcie proszę coś w temacie bo nie wiem czy to nie od czapy bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.09.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 A widział ktoś te krzsełka w wersji inspirowanej? [ATTACH=CONFIG]209595[/ATTACH] przed chwilą oglądałam stronę decolabu i były -20% poza tym na bank ma je w ofercie dkwadrat (ja stamtąd zamawiałam) i olsztyńskie makstudio A ja dalej w temacie krzeseł. Zrodził mi się jeszcze taki pomysł żeby połączyć mój stół [ATTACH=CONFIG]210696[/ATTACH] Z takimi krzesełkami z innej bajki ( czarno srebrne) [ATTACH=CONFIG]210697[/ATTACH] I tym żyrandolem [ATTACH=CONFIG]210698[/ATTACH] Naskrobcie proszę coś w temacie bo nie wiem czy to nie od czapy bedzie. do takiego prostego pięknego stołu zdecydowanie wybrałabym mniej ozdrobne krzesła (duszki lub eamesiki - może i oklepane, ale przynajmniej stół "nie zniknie"). lampa mi się nie podoba. tym bardziej, że tą akurat znam "na żywo" i odradzałabym, bo wygląda plastikowo. prawdę powiedziawszy widziałabym u ciebie coś mniej oczywistego, bardziej nowoczesnego, z większym jajem. (podobne dylematy ma w tej chwili ~słonko~ i asiazett - zajrzyj do ich wątków bo tam od kilku podstron wielki przegląd oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 krzesła glamour masakra Mela a może przeźroczyste eamsy? Narendilka takie ma dżizas ale mnie na nie wzięło, każdej która ma ten dylemat wpieram te krzesła jak choremu jajko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.09.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dzień dobry Koza79 Przepiękny pomysł z napisem przy galerii. Ja też dałabym większe ramki, masz śliczną, pełną przestrzeni klatkę schodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 kozo, ja u Ciebie widzę właśnie coś na kształt eamesów. Żadne tam baroki Odnośnie galerii, to albo większe ramki, albo więcej ramek No, ale ja maniaczka na gęsto. Mela a może przeźroczyste eamsy? Narendilka takie ma dżizas ale mnie na nie wzięło, każdej która ma ten dylemat wpieram te krzesła jak choremu jajko Widzę Ale fakt, piękne mam krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.09.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dziekuję wszystkim którzy się pofatygowali żeby mnie nawiedzić w sprawie krzesełkowej. Mam o tyle utrudnione zadanie że mój m nie chce się zgodzić na żadne jk on to mówi "plastiki ogrodowe" ( to w odniesieniu do emesów). Co do ghostów natomiast sama mam złe doświaczenia. Rysują się masakrycznie. Mam trzy i kocham ich wygląd ale po miesiącu używania niestety już noszą jego ślady. Duś dzięki za namiar na tapicerowane eamesy. Zaraz polecę oglądać. Jakoże mają miękkie siedzisko to moze by jakoś przeszły. Co do lamp to w przypływie innej myśli twórczej chodziły mi po głowie białe skygardeny inspirowane o średnicy 40 cm. No i wtedy do nich te nieszczesne plastiki może bym przeforsowała. Venuska przezroczyste odpadają przez to rysowanie się. LW, Narendil dzięki za głos odnośnie galerii. Muszę przyłożyć większe ramki i faktycznie się temu przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 matko co wy z tym rysowaniem macie? ja mam plastiki ogrodowe już dwa lata, mają rysy ale kto je widzi? ewidentnie sporo tu ludzi lubiących zamęczać się na nie transparentnych to dopiero widać rysy no ale dobraaaaaaaaaaaaaaa a jaki jest budżet? Narendilka krzesło jak krzesło :P po prostu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.09.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Venuska moje ghosty w tej chwili stoją przy stole jadalnianym a za nimi mam wielkie przeszklenie. Ile razy ktoś przyjdzie to niestety na te rysy zwróci uwagę. Na tle ściany tego nie widać ale postaw w oknie to zobaczysz. Budżet krzesełkowy jakiś rozsądny zakładam. Choć ja niestety z tych że jak mnie coś weźmie to granice tego rozsądku się niebezpiecznie przesuwają No ale żeby tak konkretniej to coś tak do 500 za szt. By mnie pewnie ucieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Koza ja mam 6 ghostów w wykuszu, więc siłą rzeczy oświetlone są i to dobrze, bo wykusz od południa nie będę się spierać, nie chcesz to nie chcesz Ja wychodzę z założenia, że lepsze rysy na plastiku niż brud w tapicerce, bo umówmy się kto raz na pół roku czyści tapicerkę jakimś parowym odkurzaczem (nie wiem czy tym powinno się czyścić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.09.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 A miałaś do czynienia z białymi eamesami?Czy one też podatne na to rysowanie no i czy wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts