Ola.U 08.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Helloł Wyrko fajowe ,bardzo mi się podoba A Caboche 50cm. razy 2 będą idealne :yes:U mnie będą 2 lampy 60 (dwie 30-stki na wizce wyglądały wręcz komicznie ) ,MarJelka ma bodajże dwie 70-stki i uważam ,że bosko to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 09.10.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Edak, Duś, Owcaania, Diana teresa witajcie!, Łóżko zrobiła mi firma Chesterfield Meble - dziewczyny z forum korzystały z ich usług i były zadowolone więc zaryzykowałam i też mogę napisać że polecam. Zasłony w sypialni to Vivany Ikea po 40 zł za komplet. Miały być na chwilę ale tak mi się podobają że na razie nie myślę o zmianie. Owcaania - krzesła czekają na ostateczną decyzję. Na razie dzięki wizualizacjom Duś i Narendil zamówiłam dwa caboche 50 nad stół jak zawisną to zobaczymy co dalej:D Witaj, zdradzisz gdzie zamawialiście caboche? oryginały czy azzardo? są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.10.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Lw witam Cię baaardzo ciepło:bye:. Podglądaj, podglądaj bo czasami mam dziwne pomysły i ktoś musi mnie wyprostować . Za uchwycik dziękuję ale on chyba za nowoczesny. Ten Jijany mi bardziej leży no chyba że jakąś maleńką kołateczkę wyhaczę. A sklep do którego podałaś link ma u mnie w mieście ogrooomną hurtownię i ekspozycję i to całkiem niedaleko i właśnie planowałam ich nawiedzić. Olcia Dzięki za wsparcie duchowe w sprawie caboche bo przyznam się że lekki dreszczyk emocji jest. Tatuś byl wczoraj wybadać temat jakie kołki, wiertła itd. I dzisiaj po 15 ruszamy!. Trzydziestek nie brałam pod uwagę bo one jakieś takie karłowate są. Widziałam wizki Twojej ławeczki i już mi się podoba:) Obserwuję na bieżąco i czekam na zdjęcia tej cytrynki u Ciebie w domku. Beata.i " caboche" to max light mirage. Jakbym chciała kupić oryginały to pewnie lampy by zawisły za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Koza jedyne 9 tyś za 2 szt:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.10.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 W życiu nie dam!!!, Wolę moje podróbki za 2 tyś aza resztę na narty albo dupkę nad morzem wygrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.10.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Tak zostawić czy zbliżyć je jeszcze do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 09.10.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.10.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ja bym tak ociupinusię ze 2 cm zbliżyła ale tylko ciuteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 09.10.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Zostawić Czy są też proporcjonalnie do przegrody w drzwiach tarasowych? A przy okazji witam się w Twoim wątku. Bardzo mi się podobają wnętrza i z pewnością będę miała wiele pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.10.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 zostawić (już mi się podoba!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.10.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dzustaa witaj. Sprawa z przegrodą jest drugorzędna. Patrzyłam żeby ustawienie stołu było optymalne ze wzgledu na wysuwalnośc krzeseł, odległość od kominka i szerokość przejścia. Jeżeli chodzi o pytania to śmiało. Sama korzystam z pomocy na forum a więc też jeśli jestem w stanie staram się tej pomocy udzielić. Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.10.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Panna Z, Diana teresa, dzustaa, Duś dzięki. Wiercimy!,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.10.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jest super ,mniejszych sobie nie wyobrażam :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.10.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Tak zostawić czy zbliżyć je jeszcze do siebie? [ATTACH=CONFIG]217532[/ATTACH] Zostawic slicznie bedzie szybko dzialasz chcialaby, tak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 nie mogę z wami przesuń 2 cm w prawo Mela dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.10.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 nie mogę z wami przesuń 2 cm w prawo :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.10.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Slonko witaj u mnie bo chyba pierwszy raz Cię widzę. Niestety montaż się przedłużył bo wyszło na to że trzeba było podkuć w suficie bo kabelki nie sięgały tam gdzie trzeba. No cóż na efekt ostateczny przyjdzie poczekać do jutra po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.10.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wieszak wieszaj wyglada super! Zmierzylam przed chwila swojego Cabocha i okazało sie ze mój ma 70 cm! :lol2:W takim razie faktycznie te 35 wyglądałyby jak ( nie obrażając) kozie bobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Niestety montaż się przedłużył bo wyszło na to że trzeba było podkuć w suficie bo kabelki nie sięgały tam gdzie trzeba. No cóż na efekt ostateczny przyjdzie poczekać do jutra po południu. To już taka forumowa tradycja: Nie od razu Kraków zbudowano, Nie od razu lampy powieszono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts