Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, wiem że krzywo ta po lewej wisi ale miała zgiętą linkę i tak jak pisze Duś zostawiłam to na deser. One tak sprytnie mają że jak już podciągniesz linkę spowrotem się nie poluzuje - trzeba od sufitu odkręcić. Ale już teraz podciągnęłam i jest git.

Z drugiej strony to zaczynam się Was bać- normalnie nic się nie ukryje!!:D

Koza lampy piękne !!!! U mnie miały być " caboche" w ostatniej chwili zmieniłam na lampy otto. Jakoś caboche na forum mi się chyba opatrzyły ( bo w realu nie widziałam) czy jakie zaćmienie mnie dopadło. Sama nie wiem, nie żebym z moich nie była zadowolona, bo jestem - tylko one materiałowe i już obsrane przez muchy !!!! Pięknie u Ciebie. Ale wieszak - garderoba wymiata - super, mam podobną przy sypialni. :p

Uwaga. Montaż został zakończony :) powiem tylko że jak dla mnie jest super! Dzięki Duś i Narendil odważyłyłam się na dwie pięćdziesiątki :)

[ATTACH=CONFIG]217754[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]217755[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]217756[/ATTACH]

Lampy piękne mam je w głowie już od baaardzo dawna i jakoś się jeszcze nie odważyłam. poza tym 40 mają tak rzadko kulki a 50 mogą być zbyt duże (stół ma 160x90, chyba że będzie rozłożony 230cm.). Jesteś zadowolona bo to jednak akryl nie szkło?

Wyglądają na fotkach rewelacyjnie

beata i witaj u mnie!,

Fakt, te mniejsze lampy mają jakieś zaburzone proporcje i już nie wyglądają tak fajnie. U mnie stół ma 190 cm. Lampy rozmieściłam dokładnie tak jak rozpisała duś a więc pomiędzy jest 30 cm.

Nie umiem powiedzieć czy jestem zadowolona że to akryl bo nie bardzo wiem o co chodzi. W wyglądzie kulki są jak szklane, doskonale przezroczyste. Nie mam zastrzeżeń. Podobno osiada na tym bardziej kurz ale na razie nie zauważyłam. Żyrandol w całości jest baaaardzo ciężki a jeszcze jakby to było szkło to :no: