koza79 28.01.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Listwy przypodłogowe zamówione: Edytowane 28 Stycznia 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam Świetnie się Wasz dom zapowiada. Przepiękny ten motyl Zachwycił mnie! Możesz napisać w jaki sposób został zrobiony? Ładne podziały okien (to temat, który mnie teraz męczy). Czy te okna, które wydają się kwadratowe, to 150x150? Czy mogłabyś zamieścić jakieś zbliżenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Zajrzałam do Ciebie i widzę, że masz płytki w łazience, które ostatnio mi się spodobały ( tzn. tak mi się wydaje, że to te same możesz napisać ich nazwę ) Zadowoleni jesteście z nich ??? Czy na "żywo" wyglądają równie ładnie jak na zdjęciu ??? Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 28.01.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dorka s, mmajeczkaa witajcie - zapraszam !, Motyl na drzwiach wiatrołapu jest piaskowano- wydrapany. Nie umiem powiedzieć jak to się fachowo nazywa Co do okien to na pewno kwadratowe nie są- może to lepiej tutaj widać Co do płytek w łazience to nie wiem o które chodzi a więc podam obie nazwy: Na ścianach jest porcelanosa creta marfil i cerdena marfil Na podłodze noce naturale by my way paradyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 28.01.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Kinkiecik do korytarza który wpadl mi w oko Edytowane 28 Stycznia 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 28.01.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jeszcze jak by mi ktoś podpowiedział jak zrobić żeby wklejone zdjęcia pokazywały się większe to byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 29.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Koza, zdecydowałaś się co do dzielenia szkła na drzwiach szafy w wiatrołapie? Ja bym Ci radziła podzielić, bo w przypadku stłuczki (ups, nie życzę tego) łatwiej i taniej wymienić kawałek niż całą szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 30.01.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witaj Margoth, Też o tej stłuczce myślałam i doszłam do tego wniosku o którym piszesz. Ale to nie jest szafa. Szkło jest klejone na ścianę . Szafę będę mieć w przyległej do wiatrołapu garderobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 30.01.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam sie w Twoim dzienniku Zapowiada sie bardzo ladny domek. Na pewno bede podgladac. Juz nie moge sie doczekac realizacji kuchni. Pieeeekne wizualizacje. Mi sie bardziej podoba podzielone szklo w wiatrolapie. A na kolorki w salonie glosuje za 2 (z tym ciemnym slupem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 30.01.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam sie u Ciebie czytam od poczatku i od poczatku cos od siebie dodaje oczywiscie nie musze sie podlizywac i pisac ze jest pieknie, bo jest Chcialas czarny kinkiet zamiast bialego, prosze bardzo SINUS DUE http://www.kopalniaswiatla.pl/userfiles/products/f/1302095130_123.jpg Listwy przypodlogowe w moim guscie sa sliczne zaraz popatrze jaka cena itp zamawialas przez www czy na miejscu jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 31.01.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Melanio możesz mi napisać na priv ile od ciebie biorą za montaż listew MDF. Znalazłam wykonawcę, który mógłby mi je zamontować ale chce 15 zł/mb to drożej niż kosztowała listwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.01.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Maciejka witaj !, Dziękuję za opinie dotyczące szkła i kolorów. Gromadzę za i przeciw żeby w końcu podjąć decyzję ostateczną. Zapraszam częściej i pozdrawiam. Gosia-goja witaj u mnie ! Wiesz że ja podglądam Cię z radością. Kinkiecik przyniosłaś przecudnej urody! Na razie dumam nad Twoją " paprociową" tapetą. Mam na nią ochotę w sypialni. Muszę gdzieś dopaśćna żywo żeby obejrzeć. Listwy przypodłogowe zamawiałam przez firmę która kładła podłogi. Do producenta dzwoniłam też sama ale firma ma chyba rabaty bo bardziej się opłacało brać przez nich. Pozdrawiam i zawsze zapraszam Proximka odpowiedz poszła na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 01.02.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witaj Koza79 Domek zapowiada się bardzo fajnie Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego Mamy bardzooo podobny model drzwi wew. (tylko moje mają ciemniejszy kolor ) Będę podglądać i kibicować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 02.02.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Witaj Ślężanka miło Cię gościć Po ostatniej wizycie w ikei przybyło u mnie parę rzeczy. Mój ulubiony łup to: Doszło jeszcze trochę ramek, szklanek i fotel do pokoju córci o taki Edytowane 2 Lutego 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.02.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dzisiaj z rana byłam na budowie. Panowie dopieszczają ściany i pod koniec tygodnia malowanie. No i co usłyszałam : " Pani a gdzie leżą oprawy do tych dziur" ( ze wskazaniem na sufit podwieszany). A ja im na to że pewnie gdzieś w Polsce w którymś sklepie leżą . Ale do śmiechu mi nie było jak fachowiec jeden z drugim orzekli że " eeeee tam my to do piątku zamontować musimy bo po malowaniu to już nie bardzo" . Dziewczynki drogie i w rozpaczy jestem !! Temat oświetlenia na razie dopiero zaczęłam rozpoznawać a tu masz już muszę coś wybrać. Pomóżcie i podpowiedzcie co by tu w te podwieszenia powsadzać. Otworów jest sporo a więc w rachubę wchodzą jakieś małe oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 05.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Koza79 - zapowiada się super wnętrze, ciekawa jestem efektów - drzwi szklane suuuperowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.02.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A co z moimi oczami? Może takie Albo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.02.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Oczka sufitowe zostały zamówione. Ostatecznie wybrałam te: Chciałam się Wam pochwalić czymś jeszcze. Jest to wyjątkowa grafika. Czeka u mnie na swoje miejsce już ładnych parę lat własnie z myślą o nowym domku. Tytuł pracy to " Rodzina". Obrazek powstał w ramach zajęć w Warsztatach Terapii Zajęciowej i jest dziełem osoby niepełnosprawnej. Zakochałam się w nim od pierwego wejrzenia i oto jest mój Edytowane 9 Lutego 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 10.02.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Przybiegłam sie przywitac i podziwiam Piękne wnętrza a drzwi MISTRZOSTWO Bede podglądac wykonczenie bo wizualki zapowiadaja sie Cudnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.02.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witaj Zuzia5 zapraszam, zapraszam. Ciagle mam jakieś dylematy wykończeniowe więc liczę na pomocne podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts