koza79 29.10.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Niureczka witaj! Cieszę się że moja łazienka podoba się komuś jeszcze oprócz nas Tak, moje płytki są kremowe. Co do ceny to kupowałam w czasie kiedy była promocja a więc aż tak strasznie nie było. Nie wiem czy do płytki drewnopodobnej pasują te płytki które wkleiłaś. Wypożycz sobie i przyłóż to sama ocenisz najlepiej. Fajną łazienkę biało - drewnianą ma proximka zajrzyj do niej na wątek może Ci to trochę rozjaśni sprawę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183105-Melodia-proximki/page7 Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.10.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dostałaś koszulkę ??:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 29.10.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cześć Ola!, Taaaaaaa........dostałam koszulke w rozmiarze w sam raz na moją 8 letnią córkę Ale jaja :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.10.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Cześć Ola!, Taaaaaaa........dostałam koszulke w rozmiarze w sam raz na moją 8 letnią córkę Ale jaja :):) :lol2: Ja też dostałam S-ki ,nawet dwie ,ale mi chociaż rozmiar przypasował :rotfl: W jakim sklepie kupowałaś Caboche ??Bo chcę w najbliższym czasie zamówić 70-tkę do salonu i chętnie skorzystam ,ze sprawdzonego namiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.10.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ola kupowałam w extramarket. pl. Mają punkt stacjonarny u mnie w mieście. Brałam pod uwagę maxlight mirage i coś tam z azzardo. Padło na maxlight. Jest ok tylko strasznie to to ciężkie. P.s. Jak ty się w tę koszulkę mieścisz to ładna z ciebie chudzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 31.10.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Właśnie też zastanawiam się nad kupnem Caboche ale znajoma mi odradza, że niby w tym kloszu gdzie jest żarówka zbiera się brud i wpadają muchy, że trzeba połowę lampy rozebrać żeby to wyczyścić może któraś z Was to potwierdzić lub lepiej zaprzeczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.10.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ja mam za krótko żeby się wypowiadać. Owszem od góry klosza jest przykrywka ale pod nią jest szczelina którędy kurz i muchy się wcisną do środka. Pewnie od czasu do czasu trzeba będzie zdjąć pokrywkę ( trzy śrubki) i wyczyścić ale jak dla mnie i tak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 dziewczyny sezon na muchy się skończył, więc okaże się za rok:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.10.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 lepem wykejcie ładnie lampkę w środku dzień dobry - a dyniowa będzie czy się zraziłaś zakupami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 31.10.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Mirella Dyniowa już była. Ale pewnie drugi raz nie zrobię bo ona ma specyficzny smak a moje dziecko coś nie bardzo to polubiło. Bardziej przypadła jej do gustu ta zwykła dyniowa na zwykłym mleku z kluskami lanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 31.10.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.11.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Salon zyskał w końcu zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.11.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A to mój prezent urodzinowy od teściów:) Żeby nie było, nigdy im o tym nie wspominałam. Pogrzebali w gazetach wnętrzarskich i uznali że fajnie by w mojej kuchni wyglądało. Od wczoraj łażę i się gapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.11.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Koza ślicznie !!!!! Lampa cudowna, sama żałuję teraz że wzięłam inną. Gdzie kupowałaś zapinkę do zasłon ???? No pięknie u Ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.11.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Koza pięknie :yes: jeśli chodzi o wyciskarkę mam nadzieję, ze będziesz używać, u mnie stoi i wygląda, czasem ktoś zapyta co to:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.11.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No i jeszcze prezent od Taty. Metamorfoza szafeczek nocnych w sypialni: Przed: Po: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.11.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witajcie!, Milena lampa też mi sie podoba do tego stopnia że mam je dwie . Zapinka jest stąd: http://sklep.marina-firany.pl/139-klipsy-magnetyczne A za ciepłe słowa:hug: A swoją drogą kiedyś mi chyba jakieś swoje domkowe zdjęcia obiecałaś? Reni dzięki:). Myślę że wyciskarka będzie w użytku na szybki soczek. Teraz korzystam z elektrycznej juice maker zelmeru. U mnie codziennie świeży soczek do obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.11.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Obiecałam obiecałam wstawię je u Ciebie któregoś wieczora. Ale jest tyle niedoróbek, że potrzeba oko przymknąć Zdradź jaka jest kolejność i czym tata robił metamorfozę tej szafki ??? Mam taką samą u syna w pokoju i straszy swoją rudością !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.11.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Milena, tak jak radziła mi jijana- najpierw zmatowić papierem ściernym, potem podkład i farba do drewna. Trochę zachodu jest ale przynajmniej jak pisałaś już nie straszy. A na zdjęcia czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.11.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 że też ja takich prezentów nie dostaję . Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts