lw 05.11.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ale zmiany! Bardzo ładnie. Prezent od teściów piękny, kultowy! Też ciągle mi się marzy ten polip Metamorfoza szafek bardzo udana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.11.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 koza79 mogę podpytac co dokładnie masz na podłdze w salonie??deska, parkiet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 deska olejowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.11.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 owcaania dzieki, przekażę wykonawcy że szafeczka się podoba duś w czerni powiadasz....... Ale ja jakoś czarnych mebli:no:. Non stop to to okurzone. mirella99 a Ty to chyba u mnie po raz pierwszy? No to lwdzięki:D. Teraz myślę nad zmianą abażurów lampek nocnych na czarne lub grafitowe. Ty ekspert w tym jesteś kori słuchaj reni- dobrze prawi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.11.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 dzieki reniaa jaki to dokładnie wzór i kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.11.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kori to arbiton deska trójwarstwowa olejowana kolekcja avangarde, niestety kolekcja już wyprzedana. Brałam końcówkę z magazynów. Kolor deski to taki miodowy brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.11.2013 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 http://www.arbiton.com/pl,product,dab-zloty.html dokładnie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.11.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Teraz myślę nad zmianą abażurów lampek nocnych na czarne lub grafitowe. Ty ekspert w tym jesteś Skoro zostałam wywołana Uważam, że abażur potrafi zdziałać cuda. Kosztuje relatywnie niewiele, a robi ogromną zmianę. Na przykład te: (zdjęcie Mint Grey) Niby zwykłe czarne abażury, ale mają lamówki (niestety, nie widzę dobrze ich koloru), dzięki którym przestają być zwykłymi abażurami i przyciągają wzrok. I jeszcze dopiszę, że ja bym wyrzuciła z szafek nóżki i zostawiłabym je na płaskiej podstawie (zrobiłam tak z kilkoma sosnowymi meblami u mnie w domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.11.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 lw po te avażury to muszę się do MG wybrać tyle że mam tam strasznie nie po drodze ale może w styczniu mi się uda. Podrzućcie mi proszę jakąś inspirację na szafkę rtv bo się nie mogę zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Podrzućcie mi proszę jakąś inspirację na szafkę rtv bo się nie mogę zdecydować. Tutaj to nie pomogę za bardzo, ale widziałam raz całkiem ładne rozwiązanie: TV wisiało nad piękną konsolą z jasnego, bielonego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.11.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Przyszłam się oficjalnie przywitać Masz piękny dom:yes: A teściów zazdroszczę, że sami dają takie prezenty Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.11.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) Magdzinska no witam, witam i zawsze zapraszam bo jeszcze troche jest u mnie do zrobienia i mądra głowa się przyda:) Przeczytałam Twoj post u Oli. Ja też chyba w dkwadrat wezmę białe na drewnianych nóżkach Edytowane 6 Listopada 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.11.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) Ja poczekam i też kupię od nich. W końcu to krzesła na kilka lat, to nie ma co szukać gdzieś okazji, bo to się nieraz różnie kończy Ja zamówiłam 4 białe i 2 czarne na szczyty stołu- bez podłokietników. Nie wiem czy zauważyłaś że na ich stronce prezentują te krzesła jako dwa różne produkty, niemal identyczne na zdjęciach, ta sama cena, tylko że dwa różne numery towarów. Dla mnie opisy produktów były niemal identyczne więc byłam prawie pewna, że to te same krzesła i pewnie zamówiłabym byle które. Coś mnie jednak podkusiło i napisałam maila do sklepu z pytaniem czy jest jakaś różnica i się okazało że jest:p. Te pierwsze w kolejności ze stronki są z polipropylenu i są matowe (takie chcę) a te drugie są z ABS i są w pół-połysku, co dziewczyny mi odradziły:yes: Zresztą mam już bujaka z tej serii i też jest matowy. Oczywiście w opisach nie ma słowa matowe, półpołysk!!! Wprowadzenie klientów w błąd.Jedyna różnica w opisach była, że w przypadku matowych napisali nazwę tworzywa czyli tego polipropylenu a w przypadku tych drugich nie napisali nic.... Ja się nie znam na materiałach więc dla mnie wystarczyłyby słowa mat i półpoler :p Sorki za ten wykład, pomyślałam że chcesz wiedzieć. Chyba że tylko ja nie jestem tak oświecona Edytowane 6 Listopada 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Magdzienska myślę, że ten wykład to wielu osobom się przyda niby drobnostka a robi taką różnicę Ja się czuję oświecona A napisz dlaczego półpoler odradzają? I czy te krzesła są tak w 100% wygodne, bo ja już myślę o wersji z poduszkà.. Dziewczyny odradzały półpoler ze względu na rysy. Jednak mat to mat, a krzesło się często używa. Ja mam bujaka z tej serii już prawie rok i nie stało się z nim nic a nic. Jest bardzo często używany, również przez mojego małego łobuza, który się na niego wspina w bucikach (łapciach, ale z podeszwą) i nic się nie dzieje. Czyści się bardzo łatwo. Psik psik, najczęściej clin (ja to tego prawie do wszystkiego używam hehe) ręcznik i czyściutki:P Co do wygody to ja na krzesłach eamesach nigdy nie siedziałam:rolleyes:, ale wszystkie dziewczyny z FM które je posiadają, chwalą że są bardzo wygodne. Moje doświadczenia z bujakiem też są bardzo pozytywne:) Jedyny dyskomfort dla mnie to fakt, że teraz bywa on nieraz zimny:P Ale ja mam skórkę od Oli U. (która ma matowe Pantony, ale oryginalne) lub polarowy kocyk więc ten problem można rozwiązać Pewnie ja kiedyś również dokupię (jak spotkam, może ktoś wie gdzie można dostać?) te poduszki naleśniki, na jakieś dłuższe imprezy. Ale nie myślę, że jest to konieczne. Ostatnio pytałam Marjelki , która chyba ma je najdłużej z tych osób które znam, czy je sobie chwali i napisała, że nadal są super. Niezniszczone, wygodne, łatwe do utrzymania przy dzieciach, też ma matowe. Tylko brać :bye: To się znowu upisałam (nie nie nie jestem gadułą ) Edytowane 7 Listopada 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.11.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Magdzinska :bye:Całe szczęście że się odezwałaś. Też będę zamawiać i też chcę matowe a więc to co piszesz jest dla mnie bardzo istotne. Pewnie sama bym nie zwróciła uwagi na te róźnice a raczej brak różnic w opisie. Na razie wezmę cztery białe bez podłokietników a na szczyt stołu w razie większej ilości gości mam dwa ghosty w kuchni to się dostawi. Naleśniki pod pupę chyba Narendil kupowała i pewnie wie gdzie można nabyć. Zastanawia mnie tylko czy one są w jakiś sposób mocowane do siedziska bo jak nie to obawiam się że u mnie będą w całym domu tylko nie na krześle- no chyba że superglutem przykleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.11.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Z taką skórką jak dziewczyny kupoway to faktycznie milusi ale ja nie miałabym gdzie postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dziewczyny odradzały półpoler ze względu na rysy. Jednak mat to mat, a krzesło się często używa. Ja mam bujaka z tej serii już prawie rok i nie stało się z nim nic a nic. Jest bardzo często używany, również przez mojego małego łobuza, który się na niego wspina w bucikach (łapciach, ale z podeszwą) i nic się nie dzieje. Czyści się bardzo łatwo. Psik psik, najczęściej clin (ja to tego prawie do wszystkiego używam hehe) ręcznik i czyściutki:P Co do wygody to ja na krzesłach eamesach nigdy nie siedziałam:rolleyes:, ale wszystkie dziewczyny z FM które je posiadają, chwalą że są bardzo wygodne. Moje doświadczenia z bujakiem też są bardzo pozytywne:) Jedyny dyskomfort dla mnie to fakt, że teraz bywa on nieraz zimny:P Ale ja mam skórkę od Oli U. (która ma matowe Pantony, ale oryginalne) lub polarowy kocyk więc ten problem można rozwiązać Pewnie ja kiedyś również dokupię (jak spotkam, może ktoś wie gdzie można dostać?) te poduszki naleśniki, na jakieś dłuższe imprezy. Ale nie myślę, że jest to konieczne. Ostatnio pytałam Marjelki , która chyba ma je najdłużej z tych osób które znam, czy je sobie chwali i napisała, że nadal są super. Niezniszczone, wygodne, łatwe do utrzymania przy dzieciach, też ma matowe. Tylko brać :bye: To się znowu upisałam (nie nie nie jestem gadułą ) ja też kupowalam poddupnik - sklep z białegostoku, meble fmf. nie mają tego w żadnej ofercie (allegro czy www), ale wystarczy napisać maila. 1 szt. kosztowała koło 30 zł Magdzinska :bye:Całe szczęście że się odezwałaś. Też będę zamawiać i też chcę matowe a więc to co piszesz jest dla mnie bardzo istotne. Pewnie sama bym nie zwróciła uwagi na te róźnice a raczej brak różnic w opisie. Na razie wezmę cztery białe bez podłokietników a na szczyt stołu w razie większej ilości gości mam dwa ghosty w kuchni to się dostawi. Naleśniki pod pupę chyba Narendil kupowała i pewnie wie gdzie można nabyć. Zastanawia mnie tylko czy one są w jakiś sposób mocowane do siedziska bo jak nie to obawiam się że u mnie będą w całym domu tylko nie na krześle- no chyba że superglutem przykleję te moje są mocowane na rzepy ponieważ krzesło i poddupnik zamawiałam w innych miejscach, idealnie spasowane nie są, ale po kilku godzinach się "ugniotło" i jest bardzo wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.11.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 duś a jak to jest mocowane. Masz jakąś fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 nie foty mocowania nie mam. na krzesełko nakleiłam dwa rzepy, takie same są podszyte z dołu tego naleśnika. musiało się to trochę ułożyć, ale rowiązanie się sprawdza bez zarzutu (nie ściagam tego siedzonka, bo mi w tyłek zimno bez niego). w moim wątku, na 6 stronie jest foto z poddupnikiem od kroowki. zamówiłyśmy z tego samego żródła, tyle że mój jest biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.11.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Duś ale ja tej firmy nie mogę namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts