mirela99 08.11.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 o tak, ja bym się tez pod te poddupniki pisała - moje eamesy przezroczyste - az się prosi ładna poduszeczka. A kolorów duzy wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 kózko, odkopałam maila - [email protected]strona mi się też nie otwiera, ale na allegro jakiś taki użytkownik jest i to chyba ten sam. może spróbuj mailem ich zapytać o siedzonka. @mirella99 - pamiętam, że jak kroowka zamawiała to były tylko czarne i chyba limonkowe, jak ja - tylko białe. tak więc dowiadywać się chyba trzeba u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.11.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 duś dzięki!, Będę próbować. Może się uda jakoś zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.11.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cześć Koza i dziewczyny !! Patrzcie co znalazłam, tylko kto tyle zapłaci za poduszkę :no: http://www.atakdesign.pl/pl/p/Poducha-EPC-Chair/1907 Owcania nie ma galerii. U nie nic oryginalnego, tzn mieszanka rzeczy z forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.11.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 magdzinska no trochę kosztuje ta poducha. Mi to się marzyły eamesy w całości tapicerowane ale znalazłam tylko takie po 1600 zł. A może któraś z was się natknęła na takie W normalnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.11.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 hej dziewczyny a ja sie włącze do rozmowy, gdzie kupowaliście eameski.Macie moze jakiś sprawdzony sklep, z dobrą ceną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.11.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 ja mam inspirowanego z dkwadrat. poza tym mogę polecić jeszcze olsztyńskie makstudio (nie wiem czy sa jeszcze w ofercie, ale ten sklep ma najmilszą obsługę na świecie hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.11.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 dzieki duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.11.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ja czekam na dostawę w dkwadrat - mają być końcem listopada. W razie czego będzie na Duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.11.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Koza - zajrzałam do dziennika Marjelki i widziałam, że już wcześniej pytałaś ja o eamesy:rolleyes: Czyli całkiem przypadkiem odpowiedziałam Ci na Twoje pytanie pisząc u Ciebie jej opinie o tych krzesełkach. Pytałam ją o to całkiem niedawno więc to nadal aktualne Ja nie widziałam nigdy tapicerowanych, nie wiem gzie można je dostać. Ale powiem Wam, że ja mam teraz złe odczucia co to tzw. ekoskóry (chyba, że interesuje Cię tylko obicie z prawdziwej skóry) Po tym co widzę, co się dzieje z kanapą mojej mamy....porażka, za narożnik dała 3 tys 5 lat temu, z ekoskóry - nie wysiedziana jeszcze, ale tak obłazi że głowa mała!! Wszędzie są małe kawałeczki... Do wymiany!! Oczywiście to może być ewenement, ale ja już się zraziłam, wolę zwykły plastik Kori ja też czekam na dostawę z dkwadrat:wiggle: Pewnie krzesełka będą stały obok siebie, a zamieszkają w rożnych częściach PL :P Edytowane 11 Listopada 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.11.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ja czekam na dostawę w dkwadrat - mają być końcem listopada. W razie czego będzie na Duś ojojoj ale od razu na swojej usprawidliwienie - swojego zamawiałam za pośrednictwem sklepu współpracującego z dkwadratem. miła pani zaprosiła mnie do "posiedzenia" i wypicia kawki hehe a ja przylazłam z laptopem i robotą. posiedziałam godzinkę, powiedziałam, że daje radę i złożyłam zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 12.11.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 koza79 czy dobrze gdzieś widziałam, że masz u siebie dwa kolory drzwi, tzn inne na parterze a inne na piętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.11.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 niureczka tak na górze mam inne drzwi niż na dole ale mam też różne kolory podłóg na górze i na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.11.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 magdzinska pytalam Marjelki ale ona się chyba wymiksowała z forum bo odpowiedzi ńie dostałam a więc Twoje informacje były dla mnie bardzo cenne:yes: duś i tak będzie na Ciebie Robiłam dzisiaj placki z cukinii - pyyyycha!, . Nawet mojemu dziecku smakowały. Wklejam przepis może się komuś przyda 3 średnie cukinie ścieramy na tarce o dużych oczkach, solimy, mieszamy i odstawiamy żeby puściła wodę. Na patelni podsmażamy cebulę (1,5 szt) pokrojoną w kostkę. Do zrumienionej cebuli dodajemy czosnek - 2 ząbki a po chwili odciśniętą z wody cukinię. Całość dusimy aż cukinia trochę zmięknie. Wszystko odstawiamy do ostudzenia. Do chłodnej " masy" dodajemy 3 żółtka , 3 łyżki mąki oraz na koniec pianę ubitą z 3 białek. ( jak wychodzi za rzadkie to dodajemy trochę więcej mąki). Smażymy na patelni jak placki ziemniaczane. Ciekawe czy się skusicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 17.11.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Pierwsze tegoroczne nabytki Bożonarodzeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 19.11.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witrynka dla ela i krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela i Krzyś 20.11.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dzięki za zdjęcie, zapisuję jako inspirację. Cały Twój dom to jedna wielka inspiracja.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.12.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Melanii dostałaś jakieś info z D2 ? Ja do nich pisałam i mają opóźnienie z czarnymi krzesłami, więc moje przyjdą gdzieś w okolicach świąt oby dotarły na święta ! A załatwiłaś sobie te poduchy, naleśniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.12.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Magdzinska witaj!! Sama dzwoniłam do d2 bo się nie odzywali a na stronie już było info że krzesła są dostępne. Ja chciałam białe i one już są. Będą u mnie na dniach. Kobieta w D2 powiedziała mi że podkładki z Ikea pasują o te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20232872/. ( tylko nie różowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.12.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 O to super, to czekam na Twoje fotki Ja zamówiłam 4 białe i 2 czarne, więc Pani się pytała czy ma rozbić zamówienie i przysłać białe skoro już są, a czarne później. Oczywiście odmówiłam, bo nie zamierzam płacić dwa razy za transport !! Poczekam, byle doszły przed świętami. A dostałaś rabat? Mi Pani dała 5%, dobre i to Będę się Ciebie pytać o te poduszki naleśniki, bo nie wiem kiedy my dojedziemy do Ikea więc Ty pewnie będziesz je mieć pierwsza. Ja już tak bardzo nie mogę się doczekać tych krzeseł :wiggle: Nacieszę oko, najpierw u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts