Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

Huraaaaaa!!!

Przyszły moje eamesy i baaardzo mi się podobają. Ten mat jest po prostu cudny. Na razie mam cztery bo nie wiedziałam ile wejdzie mi na stronę, ale teraz wiem że trzeba po trzy na strone a więc domówiłam. Na krotszych bokach stołu staną w przyszłości jeszcze czarne nilsy z ikei.

A tera fotki wieczorne. Jutro będą dzienne :yes::D

image.jpg. image.jpg. image.jpg. image.jpg

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli chodzi o mirage maxlight to jak najbardziej oryginalna bo to jest dokładnie ta lampa:D a czym ona niby inspirowana to wiemy :yes:

Mój stół ma 190 cm. Bałam się że dwie to za dużo ale jak mi dziewczynki zwizualizowały to się przekonałam- u mnie są 50-tki. Jeśli chodzi o ilosć światła to tym bym się nie przejmowała. Żarówkę dasz o takiej mocy o jakiej Ci pasuje.:D

Melanii super!!! Cieszę się ogromnie i jeszcze bardziej nie mogę się doczekać swoich :p Ja zamówiłam chyba nawet szybciej niż Ty, a nadal czekam- ale wiemy dlaczego, przez te czarne ;) To mówisz że jakość super i mat też dobry....to fajnie. Moje wywody na temat rodzajów plastiku może na coś się przydały :D

To teraz czekasz jeszcze na dwa dodatkowe tak?

Pozdrawiam:bye::bye:

p.s jeśli masz blisko Ikea to może kup na próbę ten naleśnik, żebyśmy wiedział czy pasuje- cwana bestia jestem:P

Edytowane przez Magdzinska

magdzinska Twoje wywody plastikowe bardzo się przydały. Dzięki nim krzesełka są dokładnie takie jakie chciałam.:yes: Na te dwa pozostałe mam nadzieję że już nie trzeba będzie tyle czekać. Póki co są dostepne na stronie.

Co do naleśnika to właśnie problem w tym że ja w ikea będę dopiero w styczniu, ale może coś wykombinuję:)

Jak przyjdą Twoje krzesełka to proszę mi szybciutko się zameldować:D

ok to chyab pozostane przy jednej

skoro stół 150cm, to nawet jak wezme 40cm, to musze zostawic pomiedzy nimi z 30cm, a wiec zostaje na kazda strone do kantu stołu około20cm, chyba troche mało

Słuchaj a mozesz sie podzielić kontaktem na priv gdzie kupowałaś krzesełka i czy mają też takie z oparciami??

planujesz na samo siedzisko coś położyc??

niureczka tak na górze mam inne drzwi niż na dole ale mam też różne kolory podłóg na górze i na dole.

koza79

to czy mogę cię spytać jak dopasowałaś schody? Ja też będę mieć inną podłogę na dole (płytki) a inną na górze (panele) no i nie wiem do której dopasować schody. Myślałam, żeby kupić panele podobne do tej podłogi na dole ale nie wiem czy takie znajdę.

Huraaaaaa!!!

Przyszły moje eamesy i baaardzo mi się podobają. Ten mat jest po prostu cudny. Na razie mam cztery bo nie wiedziałam ile wejdzie mi na stronę, ale teraz wiem że trzeba po trzy na strone a więc domówiłam. Na krotszych bokach stołu staną w przyszłości jeszcze czarne nilsy z ikei.

A tera fotki wieczorne. Jutro będą dzienne :yes::D

[ATTACH=CONFIG]228524[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]228525[/ATTACH].

sliczne :)

zdradzisz cene na pw ? :)