koza79 04.12.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Huraaaaaa!!! Przyszły moje eamesy i baaardzo mi się podobają. Ten mat jest po prostu cudny. Na razie mam cztery bo nie wiedziałam ile wejdzie mi na stronę, ale teraz wiem że trzeba po trzy na strone a więc domówiłam. Na krotszych bokach stołu staną w przyszłości jeszcze czarne nilsy z ikei. A tera fotki wieczorne. Jutro będą dzienne . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.12.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 koza79 bomba.a co masz dokładnie za lampy nad stołem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.12.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 kori witaj!,Lampy nad stołem to mirage maxlight - parę stron wcześniej było o nich sporo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.12.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 rozumiem, że wersja oryginalna ?? ładne naprawde ładne ja myślałam o jednej, ale jak u Ciebie patrze to 2 wygladają fajnie. Dwie obok siebie dają dużo światła?? i jakie masz rozmiary stołu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.12.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jeśli chodzi o mirage maxlight to jak najbardziej oryginalna bo to jest dokładnie ta lampa:D a czym ona niby inspirowana to wiemy Mój stół ma 190 cm. Bałam się że dwie to za dużo ale jak mi dziewczynki zwizualizowały to się przekonałam- u mnie są 50-tki. Jeśli chodzi o ilosć światła to tym bym się nie przejmowała. Żarówkę dasz o takiej mocy o jakiej Ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.12.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 owcaania dzięki. A no około miesiąca czekałam. Teraz jeszcze firany się uszyją i jadalnia gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.12.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Melanii super!!! Cieszę się ogromnie i jeszcze bardziej nie mogę się doczekać swoich Ja zamówiłam chyba nawet szybciej niż Ty, a nadal czekam- ale wiemy dlaczego, przez te czarne To mówisz że jakość super i mat też dobry....to fajnie. Moje wywody na temat rodzajów plastiku może na coś się przydały To teraz czekasz jeszcze na dwa dodatkowe tak? Pozdrawiam:bye: p.s jeśli masz blisko Ikea to może kup na próbę ten naleśnik, żebyśmy wiedział czy pasuje- cwana bestia jestem:P Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 04.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Super wyszło z krzesełkami i stołem:) Lampy też bardzo pasują! Gratuluję koza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.12.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 o widzisz przy rozmiarze 190cm to 2 lampy czadowo wyglądają.u nas bedzie 150cm, (plus ew dostawka 50cm) i boje sie ze 2 to bedzie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.12.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 magdzinska Twoje wywody plastikowe bardzo się przydały. Dzięki nim krzesełka są dokładnie takie jakie chciałam. Na te dwa pozostałe mam nadzieję że już nie trzeba będzie tyle czekać. Póki co są dostepne na stronie. Co do naleśnika to właśnie problem w tym że ja w ikea będę dopiero w styczniu, ale może coś wykombinuję Jak przyjdą Twoje krzesełka to proszę mi szybciutko się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.12.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 remika dzięki. Przyznam się że gdyby nie to forum to pewnie bym nie zwróciła uwagi na eamesy a na pewno bym się na nie ńie odważyła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.12.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 kori te lampy są w róźnych rozmiarach jest jeszcze 40 cm i całkiem duża 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.12.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 ok to chyab pozostane przy jednejskoro stół 150cm, to nawet jak wezme 40cm, to musze zostawic pomiedzy nimi z 30cm, a wiec zostaje na kazda strone do kantu stołu około20cm, chyba troche mało Słuchaj a mozesz sie podzielić kontaktem na priv gdzie kupowałaś krzesełka i czy mają też takie z oparciami??planujesz na samo siedzisko coś położyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.12.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Zrób tak jak mi poradziły dziewczyny- wytnij z tektury lub papieru dwa koła i spróbuj położyć na stole to Ci zobrazuje sytuację.Krzesła kupowałam na http://www.dkwadrat.pl i z podłokietnikami też były. Na siedzisko dokupię czarne poduchy jak dotrę do ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.12.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dzięki za podpowiedz.A te okruchy w ikea tylko czarne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.12.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) kori przegapiła. Pytanie o poduchy. Z tego co widziałam to czarne i takie amarantowe. A to moje najnowsze nabytki - pieprzniczka i solniczka I zastawa stołowa Edytowane 7 Grudnia 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.12.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 no jadalnia prezentuje się pięknie. krzesła to strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 10.12.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 niureczka tak na górze mam inne drzwi niż na dole ale mam też różne kolory podłóg na górze i na dole. koza79 to czy mogę cię spytać jak dopasowałaś schody? Ja też będę mieć inną podłogę na dole (płytki) a inną na górze (panele) no i nie wiem do której dopasować schody. Myślałam, żeby kupić panele podobne do tej podłogi na dole ale nie wiem czy takie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.12.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Niureczka schody mam wybarwione pod kolor podłogi w salonie i drzwi na parterze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 10.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Huraaaaaa!!! Przyszły moje eamesy i baaardzo mi się podobają. Ten mat jest po prostu cudny. Na razie mam cztery bo nie wiedziałam ile wejdzie mi na stronę, ale teraz wiem że trzeba po trzy na strone a więc domówiłam. Na krotszych bokach stołu staną w przyszłości jeszcze czarne nilsy z ikei. A tera fotki wieczorne. Jutro będą dzienne [ATTACH=CONFIG]228524[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]228525[/ATTACH]. sliczne zdradzisz cene na pw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts