koza79 17.01.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Odkurzam a od czasu do czasu samą wodą myję. Na bieżąco froterujemy skarpetami bo u nas wszyscy bez kapci śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 18.01.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Witajcie!, Moja szafka pod tv jest już bliska realizacji. Zastanawiam się teraz nad jakimś mebelkiem na miejsce widoczne na fotce Trochę się tu już dzieje na podłodze i nie chcę w związku z tym przekombinować. Jak ktoś ma wizję co by tam mogło dobrze wyglądać to proszę o podzielenie się przemyśleniami Edytowane 20 Stycznia 2014 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 24.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Oj z tymi beżowokremikowcami to może być różnie, ja też mam w domu kremy i brązy, ale ja urządzałam 10 lat temu. Mam też grafit w jednym pokoju. Teraz podobają mi się bardziej takie wnętrza jak twoje. W ogóle myśle że prywatnie musisz być super babką. Pozdrawiam gorąco:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 24.01.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 karolinaciosaniec witaj!, Jak urządzałaś 10 lat temu to wszystko jest ok ale znam takich którzy urządzali w zeszłym roku a wygląda to jakby było robione 10 lat temu . Ale każdy robi jak uważa i jak komuś się podoba to mnie nic do tego. Czasami na forum czytałam takie opinie że kuchnie wszystkie jednakowe, że coś tam oklepane itd. Nie wiem jak u Was, ale ja w realu jeszcze ani jednej z tych rzeczy które podpatrzyłam na forum u nikogo nie widziałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Koza, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 24.01.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Sharlotkawklejaj i nawet nie pytaj. Im więcej osób się dowie tym większe szanse że da radę tę kasę uzbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 25.01.2014 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Wczoraj w biedronce taką bombonierkę nabyłam za 6,99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.01.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 oooo jaka ładna! przydałaby mi się taka, tyle że z plastiku (na kulki do kąpieli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.01.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 W końcu dotarłam, żeby coś napisać Sprowokowała mnie bombonierka- bo tez ją nabyłam i za te pieniądze, również polecam. Moje eamesy dotarły dzień po świętach Również jestem zadowolona, super jakość, świetnie zapakowane- można kupować w D2:D Widzę, że nabyłaś już podusie - może leżą w worku, przydadzą się na imprezę (dla wybrednych ) dla mnie siedzi się wygodnie, a Wy zadowoleni jesteście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.01.2014 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 duś z plastiku to nie widziałam ale cudne opakowania na takie rzeczy w douglasie mają. magdzinska u nas podusie w użytku ciągłym i dzięki tym kulkom antypoślizgowym faktycznie leżą na swoim miejscu i nie muszę ich po całym salonie zbierać owcaania a faliste były takie jakies jabłuszka ale one grube szkło miały i mi nie podeszło. Tak w ogóle to pojechałam do biedry po żwirek dla kota a wróciłam z bombonierami dla siebie i jeszcze zapasowe. A nuż na jaki mały prezencik idąc z wizytą komuś wręczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.01.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 koza79 możesz powiedziec gdzie stół zamawialas? Wiem ze gdzieś pisałas na wątku ale nie znajdę...Czy on jest rozkładany,jeśli tak to nie widać żadnych łączen a na tym mi zależy najbardziej. P.S coraz piękniej u Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 30.01.2014 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 fajna kobieta stół robiła mi nasza forumowa Hazelka (http://www.hazelwood.pl). Polecam gorąco. Stół jest rozkadany ale nie ma przecięcia na blacie. Jestem z niego bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kolację podano:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.02.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 A my wywołujemy wiosnę i zaczynamy prace na zewnątrz . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.02.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 I małe zakupy też dzisiaj były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 17.02.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Nie ma to jak pomysłowy tatuś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.03.2014 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witajcie!, Nie wiem czy jeszcze ktokolwiek tu zagląda:confused:, ale wstawiam "metamorfozę" mojego kącika sypialnianego. Jeszcze tylko została konsolka do pomalowańia na biało i przerobienie frontów szuflad Przed: I kilka ujęć po: . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 11.03.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witajcie!, Nie wiem czy jeszcze ktokolwiek tu zagląda:confused:, ale wstawiam "metamorfozę" mojego kącika sypialnianego. Jeszcze tylko została konsolka do pomalowańia na biało i przerobienie frontów szuflad Przed: [ATTACH=CONFIG]247662[/ATTACH] I kilka ujęć po: [ATTACH=CONFIG]247664[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]247665[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]247666[/ATTACH] Witam właścicielkę pięknego domu. Troszkę się rozejrzałam po wątku i chciałabym zapytać o kolor tych jasnych drzwi. Ewentualnie namiary na producenta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.03.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Oooooooo a jednak ktoś czasem wstąpi. Duś jak zwykle niezawodna:hug: . Czarny fotel popełniłam przez Ciebie bo przy szafkach nocnych już mi ten kolorek zaszczepiłaś. kejtR a Ciebie to chyba po raz pierwszy witam:welcome:. Te jasne drzwi to zwykłe polskone sempre biały dąb a więc żadne tam och i ach. Teraz czeka mnie przysypialniana garderoba. Ruszamy od przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.03.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts