Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie!,

Moja szafka pod tv jest już bliska realizacji. Zastanawiam się teraz nad jakimś mebelkiem na miejsce widoczne na fotce image.jpg

Trochę się tu już dzieje na podłodze i nie chcę w związku z tym przekombinować.

Jak ktoś ma wizję co by tam mogło dobrze wyglądać to proszę o podzielenie się przemyśleniami :)

image.jpg

image.jpg

Edytowane przez koza79

Oj z tymi beżowokremikowcami to może być różnie, ja też mam w domu kremy i brązy, ale ja urządzałam 10 lat temu. Mam też grafit w jednym pokoju. Teraz podobają mi się bardziej takie wnętrza jak twoje. W ogóle myśle że prywatnie musisz być super babką. Pozdrawiam gorąco:rolleyes:

karolinaciosaniec witaj!,:bye:

Jak urządzałaś 10 lat temu to wszystko jest ok ale znam takich którzy urządzali w zeszłym roku a wygląda to jakby było robione 10 lat temu :( . Ale każdy robi jak uważa i jak komuś się podoba to mnie nic do tego.

Czasami na forum czytałam takie opinie że kuchnie wszystkie jednakowe, że coś tam oklepane itd. Nie wiem jak u Was, ale ja w realu jeszcze ani jednej z tych rzeczy które podpatrzyłam na forum u nikogo nie widziałam:yes:

Koza,

mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie:

prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum

Edyty E&K

dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484

W końcu dotarłam, żeby coś napisać :p Sprowokowała mnie bombonierka- bo tez ją nabyłam :p i za te pieniądze, również polecam.

Moje eamesy dotarły dzień po świętach :yes: Również jestem zadowolona, super jakość, świetnie zapakowane- można kupować w D2:D

Widzę, że nabyłaś już podusie - może leżą w worku, przydadzą się na imprezę (dla wybrednych :lol2:) dla mnie siedzi się wygodnie, a Wy zadowoleni jesteście ??

duś z plastiku to nie widziałam ale cudne opakowania na takie rzeczy w douglasie mają.

magdzinska u nas podusie w użytku ciągłym i dzięki tym kulkom antypoślizgowym faktycznie leżą na swoim miejscu i nie muszę ich po całym salonie zbierać:lol2:

owcaania a faliste były takie jakies jabłuszka ale one grube szkło miały i mi nie podeszło. Tak w ogóle to pojechałam do biedry po żwirek dla kota a wróciłam z bombonierami dla siebie i jeszcze zapasowe. A nuż na jaki mały prezencik idąc z wizytą komuś wręczę:rolleyes:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witajcie!,

Nie wiem czy jeszcze ktokolwiek tu zagląda:confused:, ale wstawiam "metamorfozę" mojego kącika sypialnianego. Jeszcze tylko została konsolka do pomalowańia na biało i przerobienie frontów szuflad :rolleyes:

Przed:

[ATTACH=CONFIG]247662[/ATTACH]

I kilka ujęć po:

[ATTACH=CONFIG]247664[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]247665[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]247666[/ATTACH]

Witam właścicielkę pięknego domu. Troszkę się rozejrzałam po wątku i chciałabym zapytać o kolor tych jasnych drzwi. Ewentualnie namiary na producenta. Pozdrawiam :)

Oooooooo a jednak ktoś czasem wstąpi. Duś jak zwykle niezawodna:hug: . Czarny fotel popełniłam przez Ciebie bo przy szafkach nocnych już mi ten kolorek zaszczepiłaś:rolleyes:.

kejtR a Ciebie to chyba po raz pierwszy witam:welcome:.

Te jasne drzwi to zwykłe polskone sempre biały dąb a więc żadne tam och i ach.

Teraz czeka mnie przysypialniana garderoba. Ruszamy od przyszłego tygodnia :rolleyes: