Turlututu 10.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Czesc koza! Tez sie przywitam. I bede obserwowac, bo wnetrza fajnie sie zapowiadaja i styl Twoj bardzo mi sie podoba. Wizualki kuchni bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.02.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witaj Turlututu cieszę się z odwiedzin i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 11.02.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dzieki za przywitanie Bede zagladac czesto. Chocby za Twoj nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.02.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witajcie!, Jutro wielki dzień- początek malowania. Ja to raczej z tych niepewnych jestem a więc trochę mam stresik czy wyjdzie to co ma wyjść wg. wyobrażeń własnych.. No ale cóż " raz kozie 79 śmierć " Ale żeby nie było że tak calkiem niezdecydowana to pstryczki elektryczki mam już od ponad roku w pudełku i wiedziałam od razu że muszą być te : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.02.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Hej co tak u was cichutko ? Jak malowanie zaczęte , ja dzis zamówiłam farby i też ruszamy jak tylko przyjdą i też mam lekki stresik czy kolor na ścianie okaże sie taki jak miał byc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.02.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cześć Zuzia. Cichutko bo oddech wstrzymany . Malowanie się zaczęło ale na pierwszy ogień idą sufity na biało to na razie jeszcze bez emocji. Kolory pojawią się najwcześniej jutro. Jutro też pierwsza przymiarka mebli kuchennych i końcowka listwowania podłóg. Jak wpadnę po poludniu na budowę to coś wkleję. Nie wiem tylko czy w tej masie kurzu jaki tam panuje będzie cokolwiek widać. A u Ciebie jakie kolory na ścianie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.02.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 U nas biało już jest wszędzie a teraz właśnie czas na kolor, z kolorami to musiałabym dużo pisac bo troche namodzilam:D, ale staralam sie aby wszystko współgrało kolorystycznie z panelami i płytkami gresowymi. Kuchni zazdroszcze bo ja na razie czekam na wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 13.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jutro też pierwsza przymiarka mebli kuchennych i końcowka listwowania podłóg. Czekam z niecierpliwością na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.02.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Buuuu!!! Mebli kuchennych dziś nie będzie bo koń stolarza miał kontuzję. Nie to żeby tym koniem meble wieźli bo właśnie taka myśl mi do głowy na szybko przyszła jak zadzwonił z przeprosinami. Chodzi o to że on zapalony dżokej jest i nawet w jakichś zawodach startuje a koń prawie droższy od żony a więc rozpacz w głosie była. No cóż poczekamy do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.02.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Za to łazienka dolna powoli nabiera kształtów Panowie zrobili mi też próbkę koloru którym będą pomalowane niektóre elementy w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.02.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Pochwalę się jeszcze że dzisiaj takie coś z okazji Walentynek od moich malarzo- płytkarzy dostałam Bo to fajne chłopaki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 14.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Koza pięknie się zapowiada dolna łazienka. Trochę mnie kusiły też te fale. A co to za mozaika ? Bardzo ładna, jakie ma kolorki ? Fajni Ci Twoi płytkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.02.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witaj Milena Mozaika w dolnej łazience to DUNE Casablanca Jest biała z dodatkiem "metalowych" kwadracików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 14.02.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witam się w Twoim wątku i jestem pod wrażeniem! Zapowiadają się bardzo ładne wnętrza - gratuluję. Łazienka górna jest świetna! Czy możesz zdradzić co to za listwy przypodłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.02.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Witaj Channel. Dzięki za miłe słowa. Jeśli chodzi o listwy przypodłogowe te białe to Komfortex Spa model Lugano.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.02.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No Łazienka zapowiada sie Cudnie mozaika DUNE Śliczna mam u siebie podobna ale czarna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.02.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Zuzia to pokazuj tą czarną. A tak wogóle to galeria gdzie? Coś by człowiek pooglądał tudzież odgapił a tu pustoooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.02.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No do galerii sie przymierzam ale tak sie jakos zebrac nie moge nie bardzo tez wiem jak zalozyc swoj watek i tak schodzi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.02.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A to moje schody. Wklejam specjalnie dla Pani Agatki którą gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 15.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witaj ! Meble kuchenne dotarły ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts