Kejt_R 11.03.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Oooooooo a jednak ktoś czasem wstąpi. Duś jak zwykle niezawodna:hug: . Czarny fotel popełniłam przez Ciebie bo przy szafkach nocnych już mi ten kolorek zaszczepiłaś. kejtR a Ciebie to chyba po raz pierwszy witam:welcome:. Te jasne drzwi to zwykłe polskone sempre biały dąb a więc żadne tam och i ach. Teraz czeka mnie przysypialniana garderoba. Ruszamy od przyszłego tygodnia Ja tu już buszowałam jakiś czas temu, uwielbiam patrzeć jak wszystkim przybywa. Dodam, że bardzo ale to bardzo podziwiam Panie, które służą innym radą. To niezwykle budujące, a efekty wspólnej pracy koncepcyjnej świetne! Naprawdę chapeau bas! Co do drzwi, ładny kolorek mają, taki niekonfliktowy i formę prostą. Jeśli do tego cena nie zabija, to tym bardziej super. Jeszcze nie zaczęłam budowy a już się martwię, żeby się nie rozkraczyć finansowo po drodze, dlatego zbieram takie różne przydatne informacje na czas wykańczania (siebie i domu). Wykańczać się planuję przyszłą wiosną, więc mam jeszcze chwilę, by rozejrzeć się na spokojnie. Dziękuję serdecznie za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 11.03.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Koza ślicznie, jak przemalujesz konsolkę będzie miodzio. I teraz mnie trafia szlak bo w zeszłym roku przed przeprowadzką za grosze symboliczne oddałam dużą, ładną sosnową komodę. A tak by mi się teraz do sypialni przydała, już ją widzę na biało zrobioną Ale gdzie tam ja wtedy miałam mieć wszystko nowe od razu. A lustro masz bardzo ładne, zdradź skąd ono, gotowiec czy na zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.03.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 KejtR muszę przyznać że fajne laski na tym forum siedzą. Sama skorzystałam już z niejednego pomysłu i rady. Teraz jak ktoś o coś pyta to po prostu staram się odwdzięczyć tym samym:rolleyes:. Milena dawno Cię nie było. Witaj!. U nas konsolka przytargana ze starego mieszkania. Miała być na chwilę póki się czegoś nie kupi ale jak zobaczyłam parę DIY to i mi się zachciało spróbować A lustro zamawiałam w firmie Norland z Warszawy. Robione na zamówienie. Od nich są ramy a zaszklone na miejscu u siebie żeby było bezpiecznie w transporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 12.03.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Koza a jak cenowo to u nich wygląda, mają duży wybór może też zamówię do wiatrołapu, bo nie ma gdzie przed wyjściem kuknąć Napisz proszę na priv ile Ci Twoje ramy wycenili ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.03.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Wow cóż za przepiękne lustro wow wow wow normalnie naptrzeć się nie mogę i to krzesło wspaniałe, jej ależ bedzie pięknie jak jeszcze to przemalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.03.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Hej Kózko:lol2: no ja tez zagladam cichaczem od czasu do czasu:rolleyes: metamorfoza świetna:yes: milego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 12.03.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dianka naskrobałam Ci maila na skrzynkę o.2. Jak przerobię biurko to obfocę efekt ostateczny. Fra .dawnoCię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.03.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Kózko ten kolorek mam odpisałam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 12.03.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) Dianka. Tylko mi nie mów że tak jak moja fanaberia- zieleń w białe kropki/groszki? Doczytałam i odpisałam na prv:). Edytowane 12 Marca 2014 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.03.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ależ oczywiście że mam taki jak Twoja fanaberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 14.03.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Hejka Koza kupowałaś tą wiosenną poszewkę w h&y zadowolona jesteś ? Ładnie wygląda ? Nie masz jakiegoś foto z nią jak się prezentuje ? Dziś promocja w h&y i się zastanawiam, czy nie dać do koszyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.03.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Milena - mówisz i masz: oto real foto Jeszcze ich nie zakładałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 14.03.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Dzięki Koza fajna na wiosnę, idealna do obgryzienia dla mojego psiaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.03.2014 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dojechała szafeczka rtv z Hazel Wood. . Miałam przyjemność poznać samą szefową . Ola, pozdrawiam . . . I wiosna powoli nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.03.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wow szafeczka idealna wygląda super a wiosenne dodatki urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.03.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tylko mi Dianka jeszcze szarych poduch z zielonym zającem brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.03.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Klatka schodowa na górze już nie straszy żarówką na kablu . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.03.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 koza, jestem zachwycona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.03.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 piknieee:-)a podeślesz mi na priv cenkę takiej szafeczki tv?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.03.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tylko mi Dianka jeszcze szarych poduch z zielonym zającem brakuje . jedna już jest ale na drugiej zając mi się marszczy więc musze poprawić w przyszłym tygodniu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts