diana_teresa 20.03.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Klatka schodowa na górze już nie straszy żarówką na kablu [ATTACH=CONFIG]249567[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]249568[/ATTACH]. [ATTACH=CONFIG]249571[/ATTACH] cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 20.03.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Koza jest ślicznie. Lampa na górnym holu BOSKA !!!!! Co to masz za napisy na ścianie pokażesz całe ????? Fajnie to wygląda. Czasem fajnie nie mieć od razu kasy na wszystko. Człowiek potem na spokojnie po kolei poszuka, przemyśli. Pomieszkałabym u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.03.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dianka poczekam, szyj sobie spokojnie:rolleyes: Milena i tu masz rację. Nie wszystko na raz. Jest tylko obawa że niektóre rzeczy nie zrobione od razu przestają przeszkadzać i mogą niezrobione pozostać na zawsze. Napisy na schodach już kiedyś pokazywałam. Od tego czasu niestety nie doczekały się nadal zdjęć w ramkach:rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.03.2014 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 I jeszcze zakupy od Karoli I rozciapciuch przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 21.03.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Rozciapciuch uroczy! Idealnie pasuje:lol2: I lampa na górny holu piękna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Coraz piękniej sie robi u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 23.03.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witaj Koza, piękne wnętrza prezentujesz. Prześledziłam cały wątek. Piękny stół wybrałaś, nie mówiąc już o eamesach Wysyłam parę zapytań na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.03.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 A tak wyglądają zajączkowe podusie które mi szyje nasza forumowa Dianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.03.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Podusie są już w drodze do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 08.04.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Witaj koza! Wieki tu u Ciebie nie byłam no cóż, musiałam sobie zrobić przerwę od forum, ale co ja widzę, jakie zmiany..... przepięknie, tylko pogratulować pięknego domku :yes: Jak będę miała trochę czasu to na spokojnie muszę wszystko obejrzeć bo na prawdę- jest cudnie! Wiesz co, moja droga? Ja do Ciebie przychodzę z wielkim pytaniem? Bo Ty masz te płytki w górnej łazience noce naturale i błagam Cię, pomóż mi. Powiedz mi te płytki są układane bez fug czy są tam jakieś fugi, a jeśli tak to jaki kolor? Bo mój płytkarz zapytał mnie czy chcę fugi czy nie i jedyna łazienka jaka przyszła mi do głowy to Twoja i pomyślałam, że może mi pomożesz bo patrzyłam na zdjęciach ale nic z tego nie widzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.04.2014 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Cześć Goshia, faktycznie wieki Cię nie było:). A więc witaj znów na forum!, Pytałaś mnie o płytki a więc już mówię. Pewnie i się da je zrobić bezfugowo ale mój płytkarz powiedział że się nie podejmuje przy ogrzewaniu podłogowym. W związku z tym fuga jest. Początkowo położyliśmy jakiś brąz z mapei czy sopro. Jak wyschło to wyszło na to, że ten brąz był do nich za jasny i robił na podłodze taką szachownicę płytek a nam zależało żeby się fuga nie odznaczała. Płytkarz zamówił mi tubkę jakiegoś barwnika do fug i wszystko tym przejechał i teraz jest tak jak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 09.04.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Mamy właśnie problem z tymi fugami, nasz płytkarz też nie bardzo chce układać bez fug a ja nie wiem co robić? Te płytki mają różne odcienie i jasne i ciemne więc fuga jeśli będzie jasna, to na ciemnych płytkach będzie się odznaczać no i na odwrót. Jeśli bardzo się uprę to on ułoży bez fug bo nie będzie miał wyjścia ale to ja ryzykuję, że ewentualnie w przyszłości może coś się dziać. Chyba zrobię tak jak u Ciebie, minimalna spoina i spróbujemy dobrać jakiś kolor a jeśli będzie nie tak, to wtedy będziemy się martwić Ma dzisiaj zrobić mi dwie próby z tych płytek i jeszcze zobaczę co z tego wyjdzie Co do mojego powrotu, to faktycznie powoli wracam na forum Musiałam zrobić sobie przerwę, bo nie miałam do niczego głowy, ostatnie miesiące są po prostu wyjęte z mojego życiorysu Także będę teraz częściej do Ciebie zaglądać muszę nadrobić też zaległości w moim dzienniku bo już nie pamiętam kiedy tam ostatnio byłam Powiedz mi co u Ciebie, jak się mieszka? Pewnie cudownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.04.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Goshia, wrzucam Ci fotkę z bliska tych moich fug Tym że będą za ciemne bym się nie martwiła bo to mało prawdopodobne. Wszystkie dostępne brązowe były u nas za jasne. A tu fotka tego preparatu którym ostatecznie było zapuszczane Mieszka nam się super prawie już rok. Jeszcze są miejsca gdzie wiszą kable i wieje pustką ale staramy się małymi kroczkami powoli wszystko pchać do przodu. Czasami to nawet i dobrze że nie wszystko zrobiliśmy od razu bo teraz jak się już mieszka to łatwiej określić swoje potrzeby . Mam nadzieję że Twój przestój forumowy to już historia i wszystkie kłopoty masz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 14.04.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dziękuję Ci bardzo za te fotki na pewno mi pomogą myślę, że jakoś się z tym uporamy To super, że jesteście zadowoleni i fajnie się Wam mieszka, no ale w takim domku............ to nie mogło być inaczej Tak, wracam na forum i w ogóle wracam do życia wszystko co złe już się skończyło mam tylko nadzieję, że to co przede mną mnie nie przerośnie. Wiesz co koza, pewnie brzmi to strasznie ale ja po prostu jestem w ciąży strasznie się cieszymy z mężem z tego faktu, ale to co przeszłam przez pierwsze miesiące, tego nie da się opisać, dopiero teraz zaczynam dochodzić do siebie chociaż boję się co będzie- to moja druga ciąża ale po 9-cio letniej przerwie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 14.04.2014 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Goshia no to gratulacje!!. Teraz się oszczędzaj i nie daj się zdenerwować żadnemu partaczowi . Teraz będziecie mieć przyspieszenie żeby się przeprowadzić. Moja córka mi ostatnio powiedziała ( też ma 9 lat) że chciałaby mieć rodzeństwo ale teraz to już trochę za późno bo jak ona będzie nastolatką to będzie miała swoje sprawy a nie zajmowanie się małym dzieckiem . Taka cwaniara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 14.04.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dziękuję przeprowadzka gdzieś w wakacje a termin mam na połowę sierpnia więc mam nadzieję, że zdążymy partaczami staram się nie przejmować chociaż czasami niektóre sprawy nieźle mnie wkurzają To w takim razie mamy córki w tym samym wieku U nas na samą wieść o rodzeństwie nasza córka zachodziła się z płaczu, w ogóle nie chciała słyszeć, że będzie miała brata lub siostrę, tyle lat była sama i to w dodatku jedyna wnuczka dla obu stron, więc dziadkowie ją rozpieszczali, miała co chciała, była najważniejsza a tu taka wiadomość..... to był dla niej szok. Na szczęście już jej przeszło i jest OK ale długo nad nią pracowaliśmy zanim zrozumiała, że nic nie straci ale wiesz, że powiedziała nam to samo co Twoja, że ma swoje koleżanki i swoje sprawy i na pewno nie będzie zajmować się dzieckiem bo nie będzie miała czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 15.04.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witaj ponownie w końcu mam trochę czasu więc nadrobiłam zaległości u Ciebie na prawdę pięknie u Was ten żyrandol - mega odjazd, w ogóle wszystko tak ładnie dobrane i dopasowane a te świąteczne gadżety dodadzą pięknego uroku Bardzo lubię oglądać zdjęcia Twoich wnętrz jest w nich taki fajny, ciepły klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.04.2014 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzięki Gosia, powoli kompletujemy co się da. Dzisiaj była akcja olejowania podłogi w salonie a więc wszystko wyniesione i totalny bałagan wszędzie. Jeszcze jutro montują garderobę przy sypialni i można będzie rozkładać ozdoby. Jestem zadowolona bo kupiłam dzisiaj dwie piękne bielutkie hortensje doniczkowe. Jak to człowiekowi niewiele do szczęścia trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 koza, pamiętam, że w ubiegłym roku w maju chyba, olejowaliście olejem Osmo.Czy teraz też użyliście Osmo? Którego konkretnie oleju? Jaką techniką nanosiliście olej? Wałek, pędzel, czy jeszcze coś innego? I dlaczego teraz olejowaliście? Olej się wytarł czy tak po prostu żeby odświeżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 16.04.2014 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Agatah - tak zgadza się olejowaliśmy rok temu. Teraz powtórka ale tylko w salonie bo tu się często użytkuje i podłoga się trochę zmatowiła. Ewidentnej potrzeby nie było ale strasznie lubię ten efekt satynowego połysku a więc się skusiłam jakim olejem tym razem było robione to Ci nie powiem bo wyskoczyłam do tesco a za nim wróciłam było już po sprawie. Mamy gościa który przyjeżdża z taką maszynką i w godzinkę jest po robocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts