Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

Dywan o który pytasz zakupiony jest w Komforcie. Czy były taupe/ beżowe nie pamiętam. W każdym razie model to Amar Shaggy.

a to miła niespodzianka...

w sensie, że w normalnym sklepie :D

a jest miękki czy raczej sztywny?

pewnie nie pamiętasz ceny... :cool:

dziękuję za namiar....

fajna inspiracja... najpierw pomyślałam, że te buty to na widoku będą... ale widzę, że szafka się chowa jak cargo :yes:

i podoba mi się, że jest w drewnie....

lubię to połączenie ;)

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Koza hej aż się musiałam zalogować :) Pięknie u Ciebie. Podoba mi się sypialnia bardzo a jeszcze bardziej twoja garderoba. Widzę, że mamy podobny układ więc kiedyś się zainspiruję :) Ja niestety u siebie mam szklane matowe drzwi, z których się nie usunąć plam. Ale już u córki planuję właśnie takie jak Twoje ażurkowe. Powiedz mi gdzie zamawiałaś ? I czy one są montowane bezpośrednio do ściany ? Bo mi mój stolarz wpiera, że trzeba zrobić jakieś grubsze opaski z MDF i potem dopiero te lamelki do tego mocować. Jakoś mi się to nie widzi, bo u Ciebie chyba są zawiasy do muru po prostu ? Oświeć mnie.

Cześć Milena!!

Dawno Cię nie było na forum albo odwiedzasz obce mi wątki :).

Jeśli coś z moich wypocin Ci się spodobało to zżynaj do woli :).

Fronty do garderoby to Classen. Kupowałam od razu malowane na biało. Szczerze mówiąc trochę ciężko je dostać bo wszędzie królują surowe sosnowe. Udało się je dopaść w Finishdom. Poważny minus jest taki że koszt transportu dość spory. Niestety mi do Warszawy było nie podróże wtedy i musiałam zapłacić.

Z montażem też było trochę główkowania bo chyba z miesiąc mi stolarz szukał zawiasów. Początkowo też mi wciskał jakieś opaski ale wzięłam go na przetrzymanie i ostatecznie są zawiasy bezpośrednio do muru z cichym domkiem . Jak będziesz konkretnie zainteresowana to mogę go podpytać o model i producenta.

Pozdrawiam

Reni dzięki spróbuję bo jestem zła na te drzwi strasznie, tanie nie były a teraz nawet ich nie zasuwam bo mnie trafia.

Koza ja teraz na ogrodach siedzę, ale nadchodzi jesień i znów zacznę dopieszczać dom.

Wklejam Ci linka do frontów lamelkowych, które ja znalazłam gotowe białe, wymiar mnie interesujący to 600 zł za 2 sztuki chyba jakoś tak mi kiedyś gość wycenił + transport, też z tego co pamiętam tani nie był. Zobacz

http://allegro.pl/fronty-azurowe-lamelowe-malowane-paleta-ral-i4588265372.html

Ponoć bardzo ładne te fronty. Czytałam opinie.

Napisz privka ile kosztowały Twoje to zdecyduję,