Catti 07.09.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Dywan o który pytasz zakupiony jest w Komforcie. Czy były taupe/ beżowe nie pamiętam. W każdym razie model to Amar Shaggy. a to miła niespodzianka... w sensie, że w normalnym sklepie a jest miękki czy raczej sztywny? pewnie nie pamiętasz ceny... dziękuję za namiar.... fajna inspiracja... najpierw pomyślałam, że te buty to na widoku będą... ale widzę, że szafka się chowa jak cargo i podoba mi się, że jest w drewnie.... lubię to połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.09.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Catti - dywan jest mięciutki. Do sypialni musi być miły . Cenę możesz sprawdzić on linę na stronie Komfortu - wszystko zależy od wymiaru. A "cargo" buciane mnie wzięło na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 09.09.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Koza hej aż się musiałam zalogować Pięknie u Ciebie. Podoba mi się sypialnia bardzo a jeszcze bardziej twoja garderoba. Widzę, że mamy podobny układ więc kiedyś się zainspiruję Ja niestety u siebie mam szklane matowe drzwi, z których się nie usunąć plam. Ale już u córki planuję właśnie takie jak Twoje ażurkowe. Powiedz mi gdzie zamawiałaś ? I czy one są montowane bezpośrednio do ściany ? Bo mi mój stolarz wpiera, że trzeba zrobić jakieś grubsze opaski z MDF i potem dopiero te lamelki do tego mocować. Jakoś mi się to nie widzi, bo u Ciebie chyba są zawiasy do muru po prostu ? Oświeć mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.09.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Cześć Milena!! Dawno Cię nie było na forum albo odwiedzasz obce mi wątki . Jeśli coś z moich wypocin Ci się spodobało to zżynaj do woli . Fronty do garderoby to Classen. Kupowałam od razu malowane na biało. Szczerze mówiąc trochę ciężko je dostać bo wszędzie królują surowe sosnowe. Udało się je dopaść w Finishdom. Poważny minus jest taki że koszt transportu dość spory. Niestety mi do Warszawy było nie podróże wtedy i musiałam zapłacić. Z montażem też było trochę główkowania bo chyba z miesiąc mi stolarz szukał zawiasów. Początkowo też mi wciskał jakieś opaski ale wzięłam go na przetrzymanie i ostatecznie są zawiasy bezpośrednio do muru z cichym domkiem . Jak będziesz konkretnie zainteresowana to mogę go podpytać o model i producenta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 hejka koza cargo buciowe czad Milena jesli masz plamy na matowym szkle, spróbuj użyć terpentyny do mycia, spróbuj moze tak gdzie nie widać, kupisz ją w sklepie dla plastyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.09.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Cześć Reni! To się wymieniłyśmy - ja u Ciebie na wątku oglądam a Ty tutaj. Szacun z kredens . Tym większy że ja mam do tego DIY dwie lewe ręce ( choć jako leworęczna powinnam pewnie napisać dwie prawe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 zapraszam do mnie:) słuchaj 3 lata stał w garazu i w końcu stoi w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 09.09.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Reni dzięki spróbuję bo jestem zła na te drzwi strasznie, tanie nie były a teraz nawet ich nie zasuwam bo mnie trafia. Koza ja teraz na ogrodach siedzę, ale nadchodzi jesień i znów zacznę dopieszczać dom. Wklejam Ci linka do frontów lamelkowych, które ja znalazłam gotowe białe, wymiar mnie interesujący to 600 zł za 2 sztuki chyba jakoś tak mi kiedyś gość wycenił + transport, też z tego co pamiętam tani nie był. Zobacz http://allegro.pl/fronty-azurowe-lamelowe-malowane-paleta-ral-i4588265372.html Ponoć bardzo ładne te fronty. Czytałam opinie. Napisz privka ile kosztowały Twoje to zdecyduję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.09.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Milena prv poszedł Kusi mnie do prasowalni taka komoda z jysk. Ma może któraś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 09.09.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Koza fajna ta komoda, jaka jej cena ?Widziałam kiedyś też on line w jysku taki barek biały też fajny, tylko nie wiem jak to z bliska wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 09.09.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Kurcze tak patrzę na to cargo na buty super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.09.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Milena komoda do jutra na promocji po niecałe 400.Chyba zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.09.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Pytałam w wątku o lampach to zapytam i tu Potrzebuję czegoś w miejsce tej ślicznej zwisającej od roku żarówki? Może ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.09.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Cześć owcaania oczka o które pytasz to PP design P515.A jakiś pomysł na lampę podrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.09.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Konkretnie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 10.09.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Owcaania - taki sam jak które białe?. Ja tam mam tylko te o które pytałaś i tuby nero massive.Właśnie coś neutralnego chcę ale takie zwykłe białe plafony to mi się nie bardzo wydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 11.09.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Też miałam taki zamiar ale przewód nie jest w jednej linii z pozostałymi tubami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Hej Kozko! Bądź tak dobra i wklej mi zdjecie tej lampy tylko tak zeby było widać tez pomieszczenie w którym wisi a nie sufit.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.09.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Hej! Fajna. Sorry, że dopiero teraz ale wczoraj miałam kolorowy zawrót głowy. Pomieszczenie w kompletnej rozsypce a więc nic ciekawego. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 13.09.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Hej Kozko! Bądź tak dobra i wklej mi zdjecie tej lampy tylko tak zeby było widać tez pomieszczenie w którym wisi a nie sufit.Z góry dziękuje. Dziewczyny a co to za lampa? Noszę się z zamiarem nabycia podobnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts