koza79 15.02.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Cześć Laura F alias Eve Meble dotarły ale na razie pokazywać nie ma co bo zlożone na środku kuchni tylko paczki stoją. Fronty poszły do lakierni a fornir będzie w przyszłym tygodniu bo przyszedł nie taki jaki ma być. Z tym fornirem to jazda nieziemska. Wybierasz coś co jest surowe potem okazuje się że po wylakierowaniu kolor się zupełnie zmienia a jeszcze na dodatek jak wybierzesz to gwarancji nie masz że przyjdzie taki jak widziałaś bo " Pani to naturalny materiał jest i każde drzewo inne". No i wlaśnie dziś przyszło takie " drzewo inne" które się nie nadaje do niczego i znowu tydzień czekamy na wyfornirowanie nowego kawałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 15.02.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No do galerii sie przymierzam ale tak sie jakos zebrac nie moge nie bardzo tez wiem jak zalozyc swoj watek i tak schodzi !!! Zuzia ty nie jęcz tylko wątek zakładaj. Ja też miałam z tym problem ale jakoś poszło. Wchodzisz na galerię zdjęć domów forumowiczów i tam masz coś takiego jak " napisz nowy temat" . Tworzysz temat i świat stoi otworem . Pocieszę Cię że ja niestety do dńia dzisiejszego nie wem jak wstawiać zdjęcia żeby pokazywały się w dużym formacie. Prosiłam o instrukcję ale nikt się nade mną nie zlitował :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witaj Channel. Dzięki za miłe słowa. Jeśli chodzi o listwy przypodłogowe te białe to Komfortex Spa model Lugano. Pozdrawiam Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.02.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witajcie!! Jakiś czas temu kupiłam przez internet osprzęt do dolnej lazienki. Trochę tego było. Przywieźli porządnie zapakowane a więc stało tak sobie aż do wczoraj kiedy to mój płytkarz otworzył pudła a tam zonk Obicie jest na froncie brodzika a co do reklamacji to owszem zgłosiłam ale szanse chyba marne bo Pani zaczęła coś o protokole szkody od kuriera itd. Ja wiem że firmy zabezpieczają się jak mogą ale jakoś sobie nie wyobrażam żeby kurier czekał aż obejrzę sobie całą paletę towaru. Do tej pory jak mi sie zdarzało coś nie tak to w ramach dobrej współpracy firma przy takim dużym zamowieniu bez słowa wymieniała produkt. Teraz pewnie zostanie mi zastosować jakąs masę naprawczą i liczyć na to że jak dojdzie szyba to nie będzie tak bardzo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 20.02.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No pięknie !!! Ja tydzien temu zamawialam zestaw podtynkowy z deszczownica sufitowa w sklepie internetowym przysłali szybciutko , a przy montazu i próbie wody okazalo sie ze zestaw gdzies ma dziurke i przecieka . Od razu zadzwonilam do sklepu i Pani tez do mnie z haslem ze trzeba bylo sprawdzic produkt , obejrzec przy kurierze i spisac protokol tylko ja sie pytam w jaki sposob mialam to zrobic niby wlac tam wody a po za tym kurier dal mi tylko list przewozowy do podpisania i zaraz sie zmyl . Nie chcialo mu sie czekac az ja kazda czesc odwine z folii babelkowej i wyjme z pudeleczka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 21.02.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Hej! Czekam na Twoją kuchnie prawie jak na swoją hehe Kiedy w końcu naciesze oko ? ps. Jak tam malowanie? Zadowolona z wyboru kolorków? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 21.02.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) Cześć Laura F. Moja kuchnia w dalszym ciągu oczekuje na fornir. Co do kolorków to jestem baaaaardzo zadowolona. Ten podstawowy wyszedł dokładnie taki jaki chciałam czyli jaśniutki szary. Dla zobrazowania wklejam zdjęcie już pomalowanej kuchni - że jest kolor widać tam gdzie nie domalowane jeszcze czyli w spiżarce . Edytowane 21 Lutego 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 21.02.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) A na deser mój grzejnik do dolnej łazienki ( tudzież połowa mojego płytkarza) Edytowane 21 Lutego 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 21.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 WOW... super kolorki :)ten jasny szary całkiem podobny do mojego! W sobotkę jade na budowe tak więc wieczorkiem możesz spodziewac się zdjęć na poczcie Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 21.02.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 W takim razie czekam bo dawno już nic Twojego nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 21.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Właśnie złożyłam Ci fotorelację wejdz na poczte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 21.02.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Właśnie pisałam do Laury F na priv. że faktycznie wykańczanie wykańcza i to w trzech aspektach od razu : fizycznie, psychicznie i finansowo. A najgorsze jest to że czlowiek coś sobie zamierzy i wymyśli i już się do tej swojej wizji w myślach przyzwyczai a tu przyjdzie taki fachowiec jeden z drugim i się zaczyna : "Pani tak się nie da" , " pani to tak musi być" a jak zmusić jednego i drugiego żeby choć trochę ruszył baniakiem to nagle wszystko się da. Na początku naszej przygody z budowaniem takie niedasie traktowałam jak wyrocznię teraz juź się nauczyłam że czasem warto się uprzeć pzy swoim bo to "nie da się " wynika nie z tego że brak takich możliwości tylko z tego że najlepiej lecieć po najmniejszej linii oporu, tak żeby się nie zmęczyć a kasę brać. Nie wiem .... A może to tylko mnie się trafiają takie ciężkie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 23.02.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 hehe, oj chyba nie tylko Tobie... taki los inwestorek:) Wracając do koloru farby jaki wybrałaś do sypialni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 23.02.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No , już jest co podziwiać ! Baaardzo mi się podoba, zwłaszcza kuchnia z ciekawym układem blatu stolika ( schodzącym ze ściany). Moi znajomi tak mają- robi wrażenie. Kolorystycznie obstawiam warianr 3 plus ciemna ściana z oknem za stołem jak w wersji 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.02.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Cześć. Koloru sypialni na razie nie wybralam bo to zależy od tego jaką ostatecznie dam tapetę. Wczoraj jak po raz kolejny poszłam wybierać to mój małż kochany już założył ultimatum. Kup sobie co chcesz ale bez wybranej tapety nie wracaj. No to wybrałam;) he he .... Przytargałam katalog w którym jest dużo takich co mi się podobają i na razie myślę dalej. Wszelkie sugestie mile widziane . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.02.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witaj Dragna decyzja co do kolorów w salonie już zapadła ale glosowanie na tapetę właśnie zaczynam więc zapraszam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LauraF 23.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Obstawiam jedyneczkę bardzo mi się podoba !! ps. z jakiej firmy te tapetki wyhaczyłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 23.02.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Collins&company kolekcja monaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 24.02.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Wybór się zawęża Mój typ Typ pana małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 25.02.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam się u Ciebie po raz pierwszy przyszłam tu od Oli. Twój domek zapowiada się baaaaaardzo interesująco :yes: dlatego pozwolisz, że będę tu zaglądać i podglądać Twoje poczynania? Może nie jestem zbyt częstym i rozgadanym gościem na forum ale jak tylko będę miała chwilkę to oczywiście zajrzę tym bardziej, że jesteś z Rzeszowa - to prawie jak sąsiadka Pozdrawiam P.S. Co do tapety oddaje głos na nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts