koza79 03.09.2015 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Mmeliska - na Ciebie zawsze można liczyć. Witrynka ma za zadanie domknąć kuchnię od strony jadalni, żeby jakoś sensownie zakończyć płytki które układane będą nad blatem. Na razie nic lepszego nie wymyśliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Szocik kombinowala z zakonczeniem plytek na scianie..ciekawe na czym u niej stanelo... Ja bym chyba pomalowala sciane farba, ktorej nie straszne sa plamy i mycie a miejsce z kuchenka tylko wykaflowala badz wstawila szybe... ale wydaje mi sie, ze do takiej kuchni to kafle w formie cegielek lepiej pasuja... zdjecie szyby z neta..ale mam taka sama przy indukcji u siebie (kupiona w ikea) i od 5lat nic sie zlego nie dzieje z nia i latwo jest ja wykrecic do umycia od strony sciany http://adler-glas.pl/files/cache/ec7ea89dc2dce2e2cb4d46ab1ce0fcec_f349.JPG alboo http://www.eplytki.pl/pliki/aranzacje/123485.jpg opoczno field blue http://kuchenny.com.pl/galeria/020713kuchnia_opoczno8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ide sciagac posilki co dwie glowy to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 boska kuchnia. a ja bym na tej ścianie z oknem wcale płytek nie kładła i już. Bo po co one tu. Zlew jest w oknie - będzie chlapać na okno , płyta jest na innej ścianie. Można pomalować leplejszą farbą, żeby od czasu do czasu umyć. tylko w tych szafkach koniecznie zróbcie szuflady wewnętrzne, jakies carga czy cokolwiek, zeby nie trzeba było do nich wpełzywać i nurkować w nich:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.09.2015 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Może to i racja że płytki dać na ścianie z indukcją a na tej drugiej tylko farbę zmywalną i wtedy problem z zakończeniem zniknie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.09.2015 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 a na ścianie chodzi mi jeszcze po głowie taka tapeta pod szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Emila masz na mysli ta szafke narozna? ja mam szafke prostopadla i polka idzie ladnie prosto(nie ma trojkata) , zaden obracany koszyk bo obecny mnie rozbraja..malo miesci a i skrzypi, gore obracam-kreci sie dol..jak dolem krece- to kreci sie tez gora Co do farby, widze ze jestesmy zgodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.09.2015 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 No u mnie Mel tak samo, mama proste półki i żyję bez żadnych koszyków, ale magic corner jest niezły tylko cena:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.09.2015 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 a z płytek na ścianę to widziałam kiedyś całe białe, 30x60, na których był wzór jak na tej tapecie, tylko że zrobiony z takich mini perełek - tylko teraz to odnaleźć to tragedia będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 tu na ścianę pasowała by po prostu cegiełka biała, albo arabeska tapeta też fajna, ale pod szkłem bedzie wygladać tandetnie w takiej kuchni mam na myśli wszystkie szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.09.2015 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Emilia niestety do cegiełki i arabeski rodziców nie przekonam - białe fugi w takich ilościach ich przerażają. Co do tapety to są chyba teraz jakieś metody że wybrany wzór jest naniesiony bezpośrednio na szkło i o to mi chodziło. Szuflady wewnętrzne - super pomysł pod warunkiem że masz obszerny budżet na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.09.2015 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 a są może płytki w dużym formacie z nadrukiem wzoru arabeska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 fuga może być jasnoszara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 jodełka, też ja rozważam u siebie. i na ostatniej fotce sposób zakończenia płytek gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.09.2015 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 o ja cię jaka cena tych mozaiek z raw decor!! Zakończenie płytek fajne ale chyba nie do tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.09.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ta jedna witryna po prawej stronie to musi byc? jakos mi ona tam nie pasuje taka wcisnieta aby byla.. Może to i racja że płytki dać na ścianie z indukcją a na tej drugiej tylko farbę zmywalną i wtedy problem z zakończeniem zniknie....... Ja też jestem za tym, żeby z witrynki zrezygnować i ścianę z oknem pomalować dobrą farbą Koza, ja też bym nie chciała cegiełki, ale nie przez białą fugę, ale dlatego, że za bardzo opatrzona Płytka arabeska lub Vives Tassel Perla tam widzę, ale nie wszystkie wzory, tylko jeden wybrany Źródło Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 najtaniej chyba wyjdzie cegiełka z castoramy - ok 20 zł/m2 ma 10x30 cm. początkowo chciałam z niej jodełkę układać ale później odkryłam arabeski i te inne i zgłupiałam tym sposobem płytek nie mam już 10 miesięcy w łazience mam z tej płytki ułożoną ścianę w mijankę i też fajnie wygląda. z bardzo ciemnoszarą fugą, a na podłodzę szachownice z płytek z Opoczna za 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) i są arabeski w taki wzorek jak ta druga płytka co się przyczynia do jeszcze wiekszego mojego zgłupienia Edytowane 3 Września 2015 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.09.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Hej Tomkowa!! Mnie się cegiełki już też opatrzyły. Arabeska to mój faworyt ale nie wiem czy cena nie powali inwestora no i względy praktyczne - wycieranie tego jak coś z kuchni zachlapie. A te Vives Tassel Perla fajne też i rozmiarowo większe - mniej fug będzie no i cena lepsza. Czy widziałaś je na żywo? Jaki to kolor w realu? Emilia - "są arabeski w taki wzorek jak ta druga płytka" - co masz na myśli - pokaż - pokaż:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.09.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 o takie cudeńko http://www.planetadom.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_493f5b79361a16d2e66fc02253e8c7aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts