koza79 05.02.2016 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Trzeci komplet też mam na wszelki wypadek:). Jutro będę przymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.02.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Trzeci komplet też mam na wszelki wypadek:). Jutro będę przymierzać. :wiggle: Ale powiedz, jak one Ci się widzą? Według mnie, za tę cenę, robią bardzo dobre wrażenie Ależ jestem ciekawa, jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.02.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Wytnij sobie z papieru kształty i przyklej taśmą malarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.02.2016 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Emilia- właśnie tak zamierzam zrobić Tomkowa za tę cenę fajne, choć białe powiedziałabym że już nie tak jak czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.02.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 A szare widziałaś, też fajne, choć rzeczywiście czarne najlepsze Moje już wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.02.2016 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Tomkowa spójrz swoim okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.02.2016 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 (edytowane) Koza, trzymaj się tej inspiracji, którą wkleiłam powyżej Możesz je powiesić w identycznym układzie, bo jest świetny. Moim zdaniem lusterka wiszą za wysoko i jest ich chyba za mało Edytowane 6 Lutego 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.02.2016 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Ze mną jest taki problem, że ja z tych symetrycznie uporządkowanych i chaotyczne układy trochę mi nie do końca leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.02.2016 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 A tak od czapy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.02.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Ze mną jest taki problem, że ja z tych symetrycznie uporządkowanych i chaotyczne układy trochę mi nie do końca leżą. To nie jest chaotyczny układ. Ja też jestem z tych "symetrycznych" i jestem zdziwiona, że nie widzisz w tym ułożeniu luster symetrii Może na tym bocznym ujęciu tego nie dostrzegłaś, ale jest w tym zawieszeniu porządek, który zaznaczyłam na kolorowo Co Ci szkodzi wyciąć trzy dodatkowe kółka i tak zawiesić? Wtedy będzie wiadomo, co i jak Tylko obniż dolną linię luster I cyknij fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.02.2016 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 No to jutro dorobię tekturek i zobaczymy. Ale na rym zdjęciu to największe ostatnie lustro jest jakoś tak "osobno" ale może to przez boczne ujęcie na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.02.2016 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Jeszcze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.02.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Koza, za bardzo rozstrzelone Daj się namówić na układ z inspiracji On jest znakomity, a to, że to jedno boczne duże wydaje się oddalone, to tylko złudzenie zdjęcia robionego z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.02.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 To nie jest chaotyczny układ. Ja też jestem z tych "symetrycznych" i jestem zdziwiona, że nie widzisz w tym ułożeniu luster symetrii je też z tych symetrycznych ale właśnie te linie, które utworzyłaś mimo, iż równe, nie pasują........... jestem za inspiracją Tomkowej coś za często się z Tobą zgadzam masz tam dużą przestrzeń, nie wieszaj wysoko kurcze Wam się udało kupić czarne, ja mam szare ale mam nadzieję, że w połączeniu z białą komodą, którą zamierzam kupić będzie też dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.02.2016 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 (edytowane) Wrzucam mój wytwór. Wzorowałam się na inspiracji Tomkowej jeśli chodzi o utworzenie tych kształtów "v" ale nie do końca..... Wiem że byłyście za zrobieniem stricte wg inspiracji ale mnie ona nie do końca podeszła. Tomkowa- wielkie dzięki za pomoc i zaangażowanie no i za namiary zakupowe:hug: Edytowane 8 Lutego 2016 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.02.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Ślicznie Koza ! narożnik cudowny wręcz :):)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.02.2016 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Garderoba przy wejściu też doczekała się lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.02.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Wrzucam mój wytwór. Wzorowałam się na inspiracji Tomkowej jeśli chodzi o utworzenie tych kształtów "v" ale nie do końca..... Wiem że byłyście za zrobieniem stricte wg inspiracji ale mnie ona nie do końca podeszła. Tomkowa- wielkie dzięki za pomoc i zaangażowanie no i za namiary zakupowe:hug: Bardzo się cieszę, że pomysł się spodobał i mogłam pomóc Ale uparta z Ciebie koza, jak nie wiem co Wyszło ładnie, ale, też uparcie powtórzę, że za bardzo rozstrzeliłaś kompozycję Ja to widziałam tak: Ale już zawieszone, Tobie się podoba i to najważniejsze Lustro Ebury nad ławeczką jest piękne! Też je kiedyś chciałam mieć Gdzie je upolowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 08.02.2016 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Tomkowa lustro kupiłam na Allegro dawno temu za jakieś śmieszne pieniądze- chyba coś koło 70 zł. Miało być u mamy ale zgarnęła mi małe słoneczka z P a to oddała więc zawisło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 24.02.2016 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Sorki za zaśmiecanie wątku, ale jakby ktoś chciał odsprzedać komplet szarych z pepco to ja chętnie przygarnę Jeden mam, ale to trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts