koza79 25.02.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 WitajGoshia miło cię gościć. Dzięki za głos tapetowy - jedynka została zamówiona. Nie tak prędko ją ujrzę bo czas oczekiwania to cztery tygodnie. Oby efekt był tego wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 25.02.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 koza79 kto Ci projektowal i przygotował aranżacje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 25.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) A co z moimi oczami? Może takie [ATTACH=CONFIG]167766[/ATTACH] Albo podobne [ATTACH=CONFIG]167767[/ATTACH] zdradz proszę zrodło i pokaz wiecej zdjec pomieszczen z bialymi listwami zastanawiam sie czy drzwi powinny byc w kolorze listew..... a ty masz chyba brazawe drzwi i biale listwy ? chcialabym popatrzec jak to wyglada Edytowane 25 Lutego 2013 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 25.02.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kori wizualizacje robiła mi zaprzyjaniona Pani projektant. W razie potrzeby namiary mogę podać na priva.Yaa oczka znalezione w necie na mojelampy.com. Oczka firmy PP design.Co do listew to na razie nie mam jak ich pokazać bo trwa malowanie i wszystko jest oklejone. Też się zastanawiałam czy nie namieszam tymi białymi do ciemnych drzwi ale dziewczyny z forum mnie przekonały że będzie ok. Zobacz u Proximki ona już swoje zamontowała a też nie są do bialych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 25.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam serdecznie, ja rownież z Rzeszowa. Wiedziałam, że takie super zapowiadajace się wnętrza to musza być stąd;)Chciałam zapytać kto Ci robił szklane drzwi, jaki koszt i jeśli mozna namiary.Będę wdzieczna za odpowiedź.Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 26.02.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ladna tapete wybraliscie. Ciekawa jestem ostatecznego efektu w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.02.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Anndzia ospowiedź wysyłam na prv.Turlututu na razie muszę wykazać się cierpliwością. Póki co sypialnia się maluje na kolor szary z domieszką śliwki - zobaczymy co z tego wyjdzie. Najwyżej do drugiej warstwy farby zastosuję się kolor z " mieszalnika ręcznego" . Mój tatuś ma wiedzę co do pigmentów i takich tam to coś wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 26.02.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witaj, koza mam do Ciebie pytanie: gdzieś chyba u Oli przeczytałam, że podobają Ci się Pantony? Wiesz może czy w Rzeszowie można je gdzieś zobaczyć na żywo?? I jeszcze jedno planujesz na ścianę tam gdzie maja stać kanapy takie fajne coś na ścianę :yes: wiesz, że ja rok czasu myślałam co u mnie wykombinować i różne pomysły przychodziły mi do głowy ale jak zobaczyłam fotkę w Twoim dzienniku, to od razu pomyślałam, że to będzie idealne. Tylko jeśli możesz powiedzieć mi co to jest, jak się zwie i gdzie mogę to kupić?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 26.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ghosia pantony chyba są w Rzeszowie nieosiągalne. Ale pochwalę Ci się że ghosta w meblexie na Rejtana widziałam. To jest jedyny sklep który mi przychodzi do głowy jeśli chodzi o fajniejsze rzeczy. Poza tym oni są dystrybutorem Kare Design i dużo ich rzeczy mają na ekspozycji.To na ścianę za wypoczynek marzy mi się od dawna. Wałkuję temat już jakiś czas ale na razie cena nie do przejścia dla mnie. Więcej informacji masz na stronie producenta. http://www.decorativos.pl/pl/strona-glownaJakbyś miała wycenę to daj znać na prv to porównamy sobie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 27.02.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Anndzia ospowiedź wysyłam na prv. Dzięki bardzo. To są blisko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.02.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Pokój córci już gotowy - pomalowany i wytapetowany I tapeta w garderobie na ściankach na których będą drążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.02.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Łazienka dolna eż już tuż tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.02.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam się u Ciebie (tak w ogóle to myślałam ,że już to dawno zrobiłam ,a okazuje się ,że nie ,czyli byłam i się nie przywitałam -widzisz jaka kulturalna jestem :lol2:) i będę podglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 27.02.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witaj Ola. Wpadaj, wpadaj taki odwiedzajacy to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon60 27.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Świetne tapety, łazienka też super się prezentuje i chyba widzę swoje białe drzwi Czekam niecierpliwie na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.02.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam ponownie pokoik córci zapowiada sie cudnie, u mnie tez fanka różu wiec bedzie podobnie , łazienka super wyszla zaintrygowalas mnie tym grzejnikiem napisz cos wiecej chyba pierwszy raz sie z takim spotykam , Zazdraszczam schodów pieknie wyszły u nas dopiero majstry zapowiedzieli sie z gotowymi na połowe kwietnia na razie smigamy na góre po drabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 28.02.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Hej Grzejnik z instal projektu model inventio. O tyle ciekawy że oprócz wzorów podstawowych możesz zamówić z dowolnie wybraną przez siebie grafiką A na śmiganie po drabinie to uważajcie bo mój małż tak śmigał że z urazem głowy dwa tygodnie w szpitalu przeleżał . Na szczęście w miarę dobrze z tego wyszedł, choć niedosłuch mu pozostał. A teraz to już mu nie udowodnię że to nie jest niedosłuch tylko słuch wybiórczy bo się urazem zasłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.02.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Hej A na śmiganie po drabinie to uważajcie bo mój małż tak śmigał że z urazem głowy dwa tygodnie w szpitalu przeleżał . Na szczęście w miarę dobrze z tego wyszedł, choć niedosłuch mu pozostał. A teraz to już mu nie udowodnię że to nie jest niedosłuch tylko słuch wybiórczy bo się urazem zasłania Uważamy ,Uważamy drabina porzadna zabezpieczona na dole i u góry ale troche nas to już męczy to wychodzenie po niej no ale jak sobie umyslelismy schody ażurowe a nie lane to teraz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc !!! A ciekawosc zżera szczególnie teraz przy wykończeniowce zeby podglądnac co tam majstry pod wodzą M. narobili !!! Grzejniczek mnie bardzo zaineresowal zaraz bede szperac w goolgach i szukac na ten temat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 28.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Koza ślicznie się pokoik córci zapowiada. Łazienka też cudna ( bo w moich kolorach ). Już nogami przebieram na kuchnię, zamontowana już ??????? Skąd masz te tapety ????Ja poszukuję czegoś takiego tylko z dodatkiem turkusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 28.02.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Milena kuchnia jeszcze w powijakach. Na razie zmontowana na surowo. Dziś miały dojechać fornirowane elementy ale na razie ani widu ani słychu.Tapety u córy to Esprit for kids. Fajne dziecięce mają. P.s a może chodzi o tapetę do sypialni? Edytowane 28 Lutego 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts