Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Melanii wykańczanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja sprzątałam sama ,a pewnie wiesz ,że ja na emigracji przebywam ,więc zadanie dopiero miałam utrudnione ;)(starałam się sprzątać na bieżąco ,zawsze jak byłam w Pl).

No ,ale że ze mnie taka Zosia-samosia i nikt nie posprząta lepiej ode mnie :p:lol2::lol2:,to nawet innej opcji nie brałam pod uwagę :no:

Ja po sobocie już wymiękam. Od tego zmywania kolana sobie poprzecierałam do krwi - masakra jakaś. Rozumiem Cię że wszystko sama bo ja bym też tak wolała. Wszystko można sobie dokładnie i z bliska pooglądać i w razie czego jeszcze jakąś kosmetykę zrobić. Ale jak po powrocie ze sprzątania na budowie wróciłam do domu i zobaczyłam to burdello które w tym czasie moje dziecię z ojcem swoim zrobiło to mi ręce opadły. Tak kombinuję że może wezmę babkę która u męża w firmie sprząta i na spółę to ogarniemy :D:hug:

Zuzia ty nie jęcz tylko wątek zakładaj.

Ja też miałam z tym problem ale jakoś poszło.

Wchodzisz na galerię zdjęć domów forumowiczów i tam masz coś takiego jak " napisz nowy temat" . Tworzysz temat i świat stoi otworem :).

Pocieszę Cię że ja niestety do dńia dzisiejszego nie wem jak wstawiać zdjęcia żeby pokazywały się w dużym formacie.

Prosiłam o instrukcję ale nikt się nade mną nie zlitował :cry::cry:

Koza79 pomóż galerie założyłam tak jak podajesz w poscie nie wiem co dalej !!! Nazwa mi sie nie wyswietlila tak jak tobie "Melanii wykanczanie" i nie mozna na nia wejsc !!! POMÓŻ PLISSSS !!!

Edytowane przez ZUZIA5

Cześć Zuzia

Też się męczyłam ale wyczytałam gdzieś na forum instrukcję. Teraz sobieie nie przypomnę u kogo ale postaram się pomóc to co pamiętam

Wchodzisz w swój profil i dajesz edytuj sygnaturę

Wpisujesz [ url= kopiujesz adres strony internetowej z galerią] wpisujesz to co byś chciała żeby było nazwą galerii[/url]

U mnie tak to wygląda:

[ url=http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211237-Melanii-wyka%C5%84czanie&p=5763154#post5763154]Melanii wykańczanie[/ url]

Próbuj, czekam na efekt :yes:

Nie dawaj nigdzie spacji

Edytowane przez koza79

Milenka

Na duże zdjęcia u mnie trzebacpoczekać. Niestety posluguję się ipadem a on nie daje możliwości skopiowania linku z imageshacka a więc dopiero jak dopadnę laptopa to popróbuję.

Co do mebli to sklepów w Rzeszowie trochę jest ale tak na prawdę to tylko ten Meblex ma coś godnego uwagi. Ewentualnie jeszcze na ul. Przemysłowej w RCMB duży salon jest.

Co do firan to sprawdź sklep Bafra na Rejtana na przeciwko Merkury Marketu cudności mają.

A fornir do kuchni w Centrum Drewna i Oklein brałam. W biurze mają dużo wyfornirowanych próbek tzn. każdą próbkę z katalogu mają do pokazania na płycie wielkości 50/50 cm. Ceny forniru nie znam bo on wliczony w cenę kuchni jest.

Zuzia drzwi z motylem to dzieło firmy Dubiel Glass z Rabki. U nas mają ekspozycję a więc miałam możliwość obejrzenia na żywo. Stronkę mają swoją ale czy te konkretne drzwi są to musisz sama już sprawdzić bo nie wiem.

Zuzia drzwi z motylem to dzieło firmy Dubiel Glass z Rabki. U nas mają ekspozycję a więc miałam możliwość obejrzenia na żywo. Stronkę mają swoją ale czy te konkretne drzwi są to musisz sama już sprawdzić bo nie wiem.

Dzięki sprawdziłam i mają w Krakowie salon firmowy !!! Super:lol2: