juliaalex 03.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.03.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 W końcu przyszedł fornir do kuchni. Tym razem we właściwym kolorze. Próbka jeszcze przed lakierowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.03.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Coraz ładniej u Ciebie Na kiedy planujecie przeprowadzkę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.03.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Koza Ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.03.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witaj Ola!,Przeprowadzka jak dobrze pójdzie na długi weekend majowy a do tego czasu to wszystko jakoś posprzątać trzeba.Jestem ciekawa czy u Was sprzątanie jednoosobowe było czy jakaś firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.03.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ja sprzątałam sama ,a pewnie wiesz ,że ja na emigracji przebywam ,więc zadanie dopiero miałam utrudnione (starałam się sprzątać na bieżąco ,zawsze jak byłam w Pl). No ,ale że ze mnie taka Zosia-samosia i nikt nie posprząta lepiej ode mnie :lol2:,to nawet innej opcji nie brałam pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.03.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ja po sobocie już wymiękam. Od tego zmywania kolana sobie poprzecierałam do krwi - masakra jakaś. Rozumiem Cię że wszystko sama bo ja bym też tak wolała. Wszystko można sobie dokładnie i z bliska pooglądać i w razie czego jeszcze jakąś kosmetykę zrobić. Ale jak po powrocie ze sprzątania na budowie wróciłam do domu i zobaczyłam to burdello które w tym czasie moje dziecię z ojcem swoim zrobiło to mi ręce opadły. Tak kombinuję że może wezmę babkę która u męża w firmie sprząta i na spółę to ogarniemy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 05.03.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) Zuzia ty nie jęcz tylko wątek zakładaj. Ja też miałam z tym problem ale jakoś poszło. Wchodzisz na galerię zdjęć domów forumowiczów i tam masz coś takiego jak " napisz nowy temat" . Tworzysz temat i świat stoi otworem . Pocieszę Cię że ja niestety do dńia dzisiejszego nie wem jak wstawiać zdjęcia żeby pokazywały się w dużym formacie. Prosiłam o instrukcję ale nikt się nade mną nie zlitował :cry: Koza79 pomóż galerie założyłam tak jak podajesz w poscie nie wiem co dalej !!! Nazwa mi sie nie wyswietlila tak jak tobie "Melanii wykanczanie" i nie mozna na nia wejsc !!! POMÓŻ PLISSSS !!! Edytowane 5 Marca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.03.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Cześć Zuzia Też się męczyłam ale wyczytałam gdzieś na forum instrukcję. Teraz sobieie nie przypomnę u kogo ale postaram się pomóc to co pamiętam Wchodzisz w swój profil i dajesz edytuj sygnaturę Wpisujesz [ url= kopiujesz adres strony internetowej z galerią] wpisujesz to co byś chciała żeby było nazwą galerii[/url] U mnie tak to wygląda: [ url=http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211237-Melanii-wyka%C5%84czanie&p=5763154#post5763154]Melanii wykańczanie[/ url] Próbuj, czekam na efekt Nie dawaj nigdzie spacji Edytowane 6 Marca 2013 przez koza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 06.03.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Udało sie ale teraz nie wiem gdzie mam robic wpisy jak klikam na sygnaturke to otwiera sie tylko galeria a nie od razu stronka z postami !!! Edytowane 6 Marca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.03.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 CześćBo założyłaś galerię a trzeba założyć nowy wątek a nie galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 06.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Udało sie No to uroczyście cie Koza79 zapraszam do mojego wątku jako pierwsza cos tam naskrobalam wieczorkiem beda zdjęcia !!! Bardzo Dziękuje za Pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.03.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Wejdxźna to i po lewej stronie u góry masz " napisz nowy temat" http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?24-Galeria-zdjęć-domów-Forumowiczów W ten sposób założysz wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 06.03.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No to czekam na duże zdjęcie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 06.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Koza gdzie w Rzeszowie jest jakiś fajny sklep z .... meblami ? Chodzi mi o kanapy , sofy , ja znam tylko meblex. I zasłony ? U mnie są co prawda eurofirany, ale wybór taki sobie i ceny kobieta ma zawrotne. A ja z podkarpackiego i w R-wie bywam często. Ale wszystkich zakamarków nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 06.03.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 I jeszcze jedno pytanko, gdzie zamawiałaś fornir ? I jaka jego cena ? Piękny jest, już się Twojej kuchni nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 07.03.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Koza czy firma która robila ci te cudne drzwi z motylem ma jakas stronke w necie jesli tak to napisz prosze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 07.03.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 MilenkaNa duże zdjęcia u mnie trzebacpoczekać. Niestety posluguję się ipadem a on nie daje możliwości skopiowania linku z imageshacka a więc dopiero jak dopadnę laptopa to popróbuję.Co do mebli to sklepów w Rzeszowie trochę jest ale tak na prawdę to tylko ten Meblex ma coś godnego uwagi. Ewentualnie jeszcze na ul. Przemysłowej w RCMB duży salon jest.Co do firan to sprawdź sklep Bafra na Rejtana na przeciwko Merkury Marketu cudności mają.A fornir do kuchni w Centrum Drewna i Oklein brałam. W biurze mają dużo wyfornirowanych próbek tzn. każdą próbkę z katalogu mają do pokazania na płycie wielkości 50/50 cm. Ceny forniru nie znam bo on wliczony w cenę kuchni jest. Zuzia drzwi z motylem to dzieło firmy Dubiel Glass z Rabki. U nas mają ekspozycję a więc miałam możliwość obejrzenia na żywo. Stronkę mają swoją ale czy te konkretne drzwi są to musisz sama już sprawdzić bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.03.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Kiedyś miałam o wykonawcę motyla zapytać, i tak mi się błąkało po głowie, że ani chybi Dubiel. Charakterystyczne wzornictwo, w dodatku piękne jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 07.03.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Zuzia drzwi z motylem to dzieło firmy Dubiel Glass z Rabki. U nas mają ekspozycję a więc miałam możliwość obejrzenia na żywo. Stronkę mają swoją ale czy te konkretne drzwi są to musisz sama już sprawdzić bo nie wiem. Dzięki sprawdziłam i mają w Krakowie salon firmowy !!! Super:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts