Matifcb 19.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam, posiadam kawalerke 38m3. W łazience mam zalozony Vicotoria 20/20. W lazience kaloryferek taki zeberkowy mam nastawiony na 1/2 z 5 poziomowej skali. Kuchnia ma nieszczelne okno dlatego w tym pomieszczeniu jest strasZnie zimno. Za ciagle zamknietymi drzwiami w kolejnym powieszczeniu w ktorym przebywam mam 2 kaloryfery na okolo 3 w skali 5 poziomowej. W pokoju jest ok z temperatura. Rachunek zima to 420zl!!Moje pytanie do uzywania tego kotla:jak dziala termostat ktory mierzy temperature? Skad jest mierzona temperatura bo mam piecyk nastawiony np na 60stopni i widze ze od czasu do czasu sam on sie wlacza podgrzewajac wode ktora leci do kaloryferow. Dlatego chce wiedzeic czy jak mam zimno w pomiesczeniu gdzieon jest czyli lazience to oc ciagle bedzie sie wlaczac czy jak?Macie jakies wskazowki co by mozna bylo zrobic by tego gazu tyle nie szlo na to ogrzewanie?dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts