martinflash 20.01.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) czym zabezpieczyć zacieki deszczu na płytach GK z otwartych okien dachowych.kilka razy zapomniałem domknąć i pozaciekało, dodam że rigipsy zamontowałem jakieś pół roku temu i to jest chyba deszcz z kurzem?zaszpachlowałem trochę i zacieki przeszły przez szpachel boję się że jak będę malował to to przejdzie także, czym to zabezpieczyć? Edytowane 23 Stycznia 2013 przez martinflash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek-jg 20.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 To tylko szpalety,nie martw się na zapas - jak wyjdzie przez farbę to wtedy poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinflash 20.01.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 dlaczego? to tylko jeden deszcz, nawet nie nasiąknęły wodą, szukam preparatu który gwarantuje że nie przebije tego na malowanie końcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 24.01.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Proponuję zastosować specjalną farbę Śnieżka na Zacieki i Plamy http://www.przemaluj.pl/1131_322.htm Podłoże przeznaczone do malowania powinno być dokładnie wysuszone. Wyrób najlepiej nanieść w dwóch warstwach – pierwsza warstwa podkładowa powinna być rozcieńczona max. 10% rozcieńczalnikiem bezaromatycznym. Drugą warstwę wyrobu należy nanieść po upływie ok. 4 godzin. Po wyschnięciu podłoża może Pan je pomalować farbą nawierzchniową w wybranym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts