Ilona Agata 19.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Te pufy niezmiennie mnie zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.02.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jak sądzicie, czy taki sznurek nadawałby się? http://aspsklep.pl/product_info.php?cPath=28_79&products_id=586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 19.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jestem ZACHWYCONA! Te pufy są fantastyczne, ale też i reszta rzeczy ma w sobie niepowtarzalny urok. Ja to tylko potrafię kupić jakąś kapę i ją pomalować: Ale tak sobie myślę, że mam ochotę urządzić mój taras w takim słodkim koronkowym stylu. Chciałabym pomalować palety, nałożyć na nie materace i teraz muszę jeszcze pomyśleć czym te materace pokryć, by całość łądnie wyglądała. Taras będzie miał ciemne deski, ściany mam jasne (krem). Myślałam o tym, by pomalować palety na biało, ale nie wiem czy to bedzie fajnie wyglądać. Jakieś rady? Czy drogie są takie rzeczy robione na szydełku? Gdybym wykonała sobie te fotele na tarasie to jest trochę duża powierzchnia do okrycia. Tu moje inspiracje: http://www.wykop.pl/ramka/1085795/zalety-palety/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.02.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 5mm, sama nie wiem, dla mnie z cienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.02.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 wrzosennik, ja zaraz idę na sąsiednią budowę odkopywać palety spod śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 19.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ja na szczęście mam już zamówione u koleżanki, która jest w trakcie budowy - czekaja wiosny . Swoich niestety się pozbyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 20.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 wrzosennik, ja zaraz idę na sąsiednią budowę odkopywać palety spod śniegu. Świetnie można te palety wykorzystać, prawda? Na razie udało mi się zgromadzić dwie, które przyjechały z płytkami:D I czekam do wiosny, by ruszyć z paletomanią)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 20.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ja na szczęście mam już zamówione u koleżanki, która jest w trakcie budowy - czekaja wiosny . Swoich niestety się pozbyłam. szczęściara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ja swoje oddałam rodzicom do spalenia......poszły z dymem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 20.02.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 jaka strata... Odnośnie Zspagetti - kupiła któraś z Was może jakiegoś pufa albo kapę? Ile takie rzeczy kosztują? I jak się na tym siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 20.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Tak się zastanawiałam czym to wypełnić. Granulatem? Jak to zrobić,żeby nie traciły kształtu?Wrzosennik, śliczna ta Twoja "malowanka", zazdroszczę talentu. Ja mam dwie lewe ręce jeśli o takie rzeczy chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 wrzosennik, oryginał kosztuje kilkaset złociszy, nasz rodzimy wyrób około 200. Czy wygodne? cóż jak zrobię, usiądę to opisze doznania. water-spirite granulatem, ale tak na maksa, aby luźna nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) ) Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Mam bardzo podobną JAkie najgrubsze druty udało Wam sie kupić? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 21.02.2013 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 żona_m oczka tak równe, że czapki z głów Szkoda, że przez net nie nauczę Was zszywać, Przyjaciółka mi pokazała taki sposób, że wcale nie widać szwu, jakby się robiło na okrągło. Nie da się tego wytłumaczyć słownie, trzeba by pokazać albo sfilmować. Jeśli chodzi o pufy, to ja ich nie lubię do siedzenia, muszę mieć wygodne oparcie pod plecy i barki. Jestem wygodnicka, a to może mi co najwyżej służyć jako podnóżek. Sznurek 5 mm wystarczy, szydło grube, ale dokładnie nie powiem, zależy jak kto ściska oczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 znajoma myślala, ze to maszynowo. piu filmik nagraj i na you tube wstaw. mnie by taka pufa wystarczyła do ozdoby:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 21.02.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Faktycznie taki puf to zdobi. Co do granulatu - kupiłam sobie już na poporodzie poduszkę i jest zabawnie, bo słychać jakbym na sienniku siadała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia0066 22.02.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witam, Jestem nowa na forum. Też lubię podziergać na drutach i szydełku. Od niedawna zaczęłam zabawę z bawełnianym sznurkiem. Natrafiłam w tym wątku na moją pufę, którą zrobiłam ze sznurka bawełnianego. Pufy robi się dość szybko bo i sznurek gruby, ale łapki bolą od tego sznurka i grubego szydełka. Będę tu zaglądać i podziwiać i może od czasu do czasu pochwalę się tym co sama zrobiłam. Zdjęcia nie najlepszej jakości, bo z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.02.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Twoje poduchy Gosiu są idealnie zrobione, widać, że maż już wprawę Zanosi się na to, że będziesz tu w tym temacie guru - miło, że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts