Gosia0066 16.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 szocik - faktycznie odpowiadałam na temat sznurka. Sznurek bawełniany 5mm a najlepiej 6mm i szydełko nr 8 lub 9, druty też nr 8 lub 9. Ja robię na drutach nr 9 a na szydełku nr 8, tak jakoś mi pasuje. Wrzucam fotki pufy na drutach, którą wczoraj skończyłam. TroTrochę widać materiał wewnętrzny, ale następna będzie bardziej dopracowana, już wiem jak przerabiać rzędy żeby było mniejsze kółko. Z włóczki łatwiej byłoby ściągnąć kółko ale grubość sznurka na to nie pozwala. Materiał wewnątrz jest takiego samego koloru jak sznurek, tylko zdjęcie przekłamało kolor. A ja ciągle podziwiam wasze śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.03.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 OOo gosiu, fajnie ze sie odezwałas. Ten sznurek kupiłaś w pasmanterii? Wyglada super, ale palce bolą po nim na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 szocik - faktycznie odpowiadałam na temat sznurka. Sznurek bawełniany 5mm a najlepiej 6mm i szydełko nr 8 lub 9, druty też nr 8 lub 9. Ja robię na drutach nr 9 a na szydełku nr 8, tak jakoś mi pasuje. Wrzucam fotki pufy na drutach, którą wczoraj skończyłam. [ATTACH=CONFIG]176982[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176983[/ATTACH] Tro[ATTACH=CONFIG]176984[/ATTACH]Trochę widać materiał wewnętrzny, ale następna będzie bardziej dopracowana, już wiem jak przerabiać rzędy żeby było mniejsze kółko. Z włóczki łatwiej byłoby ściągnąć kółko ale grubość sznurka na to nie pozwala. Materiał wewnątrz jest takiego samego koloru jak sznurek, tylko zdjęcie przekłamało kolor. A ja ciągle podziwiam wasze śliczności. podziwiam Twoje puchy Gosiu. Ja sama nie robię, bo brakuje mi zupełnie czasu, poza tym palce przy tym bolą. Dziewczyny, a propos sprzedaży waszych prac, żebyście się nie nabawiły kłopotów, bo każda sprzedaż, nawet taka drobna, ale regularna, powinna być rejestrowana jako DG. Nie ma problemu ze sprzedażą za granicą, np. poprzez etsy.com. Polecam. Pomogłam w tym przyjaciółce, która robi pięknie na szydełku, prawdziwe cuda. Żyjemy w kraju,gdzie fiskalizacja dotarła już do śmiesznej kwoty 20 tys. przychodu, więc lepiej uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia0066 16.03.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 piu - ja na szczęści mam swoją działalność usługową. Łapki faktycznie bolą i palce obklejam plastrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 szocik - faktycznie odpowiadałam na temat sznurka. Sznurek bawełniany 5mm a najlepiej 6mm i szydełko nr 8 lub 9, druty też nr 8 lub 9. Ja robię na drutach nr 9 a na szydełku nr 8, tak jakoś mi pasuje. Wrzucam fotki pufy na drutach, którą wczoraj skończyłam. [ATTACH=CONFIG]176982[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176983[/ATTACH] Tro[ATTACH=CONFIG]176984[/ATTACH]Trochę widać materiał wewnętrzny, ale następna będzie bardziej dopracowana, już wiem jak przerabiać rzędy żeby było mniejsze kółko. Z włóczki łatwiej byłoby ściągnąć kółko ale grubość sznurka na to nie pozwala. Materiał wewnątrz jest takiego samego koloru jak sznurek, tylko zdjęcie przekłamało kolor. A ja ciągle podziwiam wasze śliczności. gosiu super wygląda, a teraz jak krowie na rowie, krok po kroku wytłumacz jak robiłaś. Najpierw boki, a jak z górą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 17.03.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Gosiu, powiedz jeszcz proszę ile metrów sznurka idzie Ci na taką jedną pufę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Gosiu szacun! poducha- siedzisko CZAD! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Skończyliśmy łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Witanko kobitki, skoro już wiadomo że chodzi o sznurek bawełniany to jeszcze powiedzcie gdzie taki kupić ... Ja się absolutnie na te waszą pufkę nie porywam, nie umiem i nic tego nie zmieni, ale zaczyna się sezon na baranki świąteczne i taki sznurek byłby jak znalazł I mam jeszcze jedno pytanko do dziewczym malujących drewno - jak robicie literki gdy np chcecie pudełko podpisać czy opisać? szablon + pędzelek maluteńki??, naklejki ?? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Moje pierwsze rękodzieło od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 20.03.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dziewczyny, normalnie cuuuuda tu pokazujecie!!! Taka pufe to nawet ostatnio ogladalam w sklepie ale byla za droga jak dla mnie. Zdolnosci manualnych to niestety nie mam , ale podusie zlece mamie to mi zrobi . Zono m , Drop Inn, poduszki wyszly Wam sliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 D z i ę k u j e m y! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.03.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Drop_Inn piękne podusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.03.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Zarówno łóżko i meble w sypialni Narendil miałam już okazję pochwalić ale myślę że nie zaszkodzi raz jeszcze Chwalę więc ! BARDZO Też się chyba kiedyś przymierzę do własno-ręcznie wykonanego zagłówka Poduszki Drop... co tu dużo pisać ... są ślicznie sweterkowe i piękny ten kolorek niebieski brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dzięki kobitki! Bardzo mi miło, że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 23.03.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Kobiety gdzie znajdę taki dywan, jasno popielaty? może poratujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monzel 23.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witam wszystkie zdolne bestie i gratuluję pomysłów. W takim razie tez się pochwalę: oto mój własnoręcznie pomalowany dywan z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 23.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 bosz jaki fajny...który fywan tak pomalowałaś, podaj nazwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.03.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witanko kobitki, skoro już wiadomo że chodzi o sznurek bawełniany to jeszcze powiedzcie gdzie taki kupić ... Ja się absolutnie na te waszą pufkę nie porywam, nie umiem i nic tego nie zmieni, ale zaczyna się sezon na baranki świąteczne i taki sznurek byłby jak znalazł I mam jeszcze jedno pytanko do dziewczym malujących drewno - jak robicie literki gdy np chcecie pudełko podpisać czy opisać? szablon + pędzelek maluteńki??, naklejki ?? z góry dzięki Ja miałam szablon z Leroy Merlin, musiałam te literki przykleić taśmą do drewna i malowałam małym pędzelkiem. W tym czasie jeszcze mąż szablon dociskał, więc czasami mazałam mu farbą po palcach, ale bez przyklejenia i dociskania szablonu wychodziło trochę nierówno (tzn. farba rozpływała się pod szablonem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 23.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ale czaderski:)a jaki ma wymiar?ale macie talentygratulacje!!!!!!!!zakompleksiam sie na amen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts