Romana101 05.10.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Witam to nieśmiało pokażę stare drzwi po oczyszczeniu i zawoskowaniu. To mój pierwszy raz, więc idealnie na pewno nie jest, ale i tak jestem dumna z siebie i warto było poświęcić te wszystkie godziny na oczyszczaniu z farby i szlifowaniu. Tak wyglądały po opaleniu z farby w trakcie szlifowania woskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.10.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 woskowania cd. i gotowe drzwi Mi się ogromnie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek78x 05.10.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Października 2014 przez przemek78x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.10.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Romano, piękne drzwi. przemek78x, stół ciekawy tylko zdjęcie takie jakieś sklepowe. Daj jakieś udomowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.10.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Zdjęcie sklepowe, bo i wpis od sklepu... Na szczęście ban uczy stosować regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.10.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Romana piękne drzwi - warto byłoby popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 08.10.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Romano, piękne drzwi. Romana piękne drzwi - warto byłoby popracować Dzięki dziewczyny Kolejne 3 komplety czekają na doszlifowanie i zawoskowanie, bo już są wyczyszczone z farby, ale teraz już wiem, że warto, bo do tej pory nie byłam pewna jaki wyjdzie efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 09.10.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Miałam takie same czarne meble- niestety nie znalazłam ich zdjęć przed malowaniem. Teraz wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Niureczka lakierowałaś te meble?? właśnie się zabieram za malowanie komody dla dziecka i się zastanawiam czy nie zostawić samej farby jednak, czy lakier konieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 09.10.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 no właśnie nie lakierowałam ale myślę, że powinnam bo w jednym miejscu farba odprysła jak się czymś mocniej uderzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.10.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Chciałam Was zainspirować - wczoraj zrobiłam sobie szydełko z drążka drewnianego. Pracy na max 30 minut. Tu LINK do postu z fotkami. Jednak zrobienie pufy, to już niestety inna bajka. Może powinnam spróbować zrobić ją na drutach... ale na drutach nie lubię, kocham na szydełku. Może któraś z Was doradzi mi ścieg? Wymyśliłam, że górę i dół zrobię z wyciętych ze skóry okrągłych placków a boki będą na szydełku zrobione ale chyba mi nie idzie. Ciągle pruję. Raz za luźno, raz za ścisło kiedy indziej wzór brzydki wychodzi. Pomyślałam, że będę robiła jak sweter rząd prawych i powrót ale to było zgubne. Miałam jedną próbę, że tak kombinowałam, że zrobiłam grubego bata wymodziłam - jakbym dookoła prętu robiła Aż poszłam w google pobuszować i wiecie co? Chyba nie będę się przejmować, bo ładnie wychodzi z szydełka... Co więcej - fajne są też prostokątne!. Znaczy, ze tę zrobię jak zaczęłam a następną coś innego... Właściwie nie widzę sensu już pisania tego postu ale może kogoś zainspiruje moje szydełko... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek78x 09.10.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 udomowione fota z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.10.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 udomowione fota z salonu http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=283007&d=1412529471 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=283655&d=1412862078[ Wyglądają jak dwa różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek78x 09.10.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ten drugi muszę przenieść do salonu a to nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz8120 09.10.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Jak Wam się podobają?Własnoręcznie robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.10.2014 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.10.2014 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 no lampy mnie też nie urzekły niestety ale grunt że właściciel zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamamia 13.10.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Witajcie, Od pewnego czasu zastanawiam się nad zrobieniem do sypialni łozka z europalet. Czy ktoś z Was kiedyś miał z czymś takim do czynienia? Czy to jest praktyczne? I jaki jest mniej więcej koszt tego? Wklejam zdjęcie, które znalazłam gdzies w internecie - cos takiego chciałabym mieć w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.10.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ja bym osobiście nie chciała takiego łóżka - niewygodne do wstawania i wchodzenia i można sobie paskudnie nogi poobijać na kantach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.10.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A jak dla mnie bomba. Zastanawiam się tylko czy materac trzyma się w jednym miejscu, czy nie jeździ. Nie wiem czy Spirea nie miała czegoś takiego, bądź myślała o wykonaniu poszukaj u niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts