Romana101 12.07.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 suuuuuuper !!!!! Strasznie mi się podoba i ta cegła, piękna co jest na podłodze ?? Dzięki, na podłodze jest kamień naturalny łupek. Płytki mają bardzo nierówną fakturę, ale akurat nam to bardzo dopowiadało, tu zbliżenie z korytarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Dzięki dziewczyny, mi lodówka w nowej wersji też znacznie bardziej się podoba. W łazience jeszcze sporo rzeczy brakuje: lamp, listw przysufitowych i klamki w drzwiach , ale co mi tam mogę wkleić [ATTACH=CONFIG]360855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360858[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360860[/ATTACH] Przepiękna łazienka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.07.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Przepiękna łazienka!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaNowacka 24.08.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Spam Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 02.10.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 W końcu udało się dokończyć kredens , oczywiście idealny jak wszystko w naszym domu nie jest, ale i tak bardzo mi się podoba Obawiałam się trochę granatu, ale wyszedł naprawdę dobrze i pasuje do maczkowych uchwytów. Tak wyglądał kredens jak go kupiliśmy w trakcie szlifowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 02.10.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Teraz wygląda tak i maczkowy uchwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qmpleka 03.10.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 a co jest w tych szybkach? jakoś dziwnie to wygląda.A nie myślałaś, by cały kredens zostawić biały? No ale ja uwielbiam wszystko co białe, stąd moze zboczenie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 03.10.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 a co jest w tych szybkach? jakoś dziwnie to wygląda.A nie myślałaś, by cały kredens zostawić biały? No ale ja uwielbiam wszystko co białe, stąd moze zboczenie :D:D Szybki mają nieregularny wzór, zupełnie gładkich, przeźroczystych nie chcieliśmy, mlecznego szkła również.Naczynia zza szybek wyglądają lekko rozmyte i o to chodziło. Początkowo kredens miał być biały, ale jak doszły uchwyty, to koncepcja się zmieniła Mamy białą kuchnię, białe ściany, potrzebna była kropla koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.12.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Cisza ostatnio panuje w tym wątku, a szkoda, bo na pewno wiele osób mogłoby się pochwalić swoimi dziełami Już jakiś czas temu zbudowaliśmy z mężem drapak dla naszych kociaków, oczywiście z resztek budowlanych i z właścicielami, którzy korzystali jeszcze przed skończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts