Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DIY czyli zrób to sam(a) we wnętrzach ...

mugatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 788
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki dziewczyny, mi lodówka w nowej wersji też znacznie bardziej się podoba. W łazience jeszcze sporo rzeczy brakuje: lamp, listw przysufitowych i klamki w drzwiach :lol2:, ale co mi tam mogę wkleić [ATTACH=CONFIG]360855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360856[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360858[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360860[/ATTACH]

Przepiękna łazienka!! :yes:

• 1 month później...
  • 1 month później...

W końcu udało się dokończyć kredens :D, oczywiście idealny jak wszystko w naszym domu nie jest, ale i tak bardzo mi się podoba :D Obawiałam się trochę granatu, ale wyszedł naprawdę dobrze i pasuje do maczkowych uchwytów.

Tak wyglądał kredens jak go kupiliśmy

WP_20151205_09_31_32_Pro.jpgWP_20151205_09_31_44_Pro.jpgWP_20151205_09_32_12_Pro.jpg

w trakcie szlifowania

WP_20160827_11_06_08_Pro.jpgWP_20160827_11_06_32_Pro.jpg

a co jest w tych szybkach? jakoś dziwnie to wygląda.A nie myślałaś, by cały kredens zostawić biały? No ale ja uwielbiam wszystko co białe, stąd moze zboczenie :D:D:D

Szybki mają nieregularny wzór, zupełnie gładkich, przeźroczystych nie chcieliśmy, mlecznego szkła również.Naczynia zza szybek wyglądają lekko rozmyte i o to chodziło. Początkowo kredens miał być biały, ale jak doszły uchwyty, to koncepcja się zmieniła ;) Mamy białą kuchnię, białe ściany, potrzebna była kropla koloru.

• 2 months później...

Cisza ostatnio panuje w tym wątku, a szkoda, bo na pewno wiele osób mogłoby się pochwalić swoimi dziełami :confused:

Już jakiś czas temu zbudowaliśmy z mężem drapak dla naszych kociaków, oczywiście z resztek budowlanych

drapak1.jpg drapak1_.jpg

i z właścicielami, którzy korzystali jeszcze przed skończeniem :D

drapak2.jpg drapak3.jpg drapak4.jpg