kubel30 04.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dziewczynki zdolne babeczki jesteście ,, dawać więcej zdjęć plissss:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.02.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Pokazałam w innym wątku to i tu pokażę moje zabawki do pokoju córci, chce jej zrobić na biało-czerwono chyba bo ciągle się zastanawiamLalka, też sama stoihttp://imageshack.us/a/img853/4427/p1130170jpg.jpgJeżykhttp://imageshack.us/a/img521/248/50356583.jpg No a tu już do zabawy robione, krówkahttp://imageshack.us/a/img90/4109/97848665.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 05.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dziekuje bardzo dziewczyny. Mugatko - Ja zawsze na forum jak po ogień. Ostatnio czas przelatuje mi przez palce Zaglądam do Ciebie oczywiście Nawet jeśli nic nie pisze. Kasiu, szyłam i szyje woreczki Sprzedawałam w "sezonie" na allegro, teraz na zamówienie jeśli jakiś jest potrzebny Ave - daj spokoj... pokazuj co stworzylas Kamilcia - dodalas mi skrzydel swoją szafą. Wyszla obłednie a ja tak sie bałam swoją ruszyć, teraz chyba sie w sobie zbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 05.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Aga_dar do tego robi się naprawde błyskawicznie - nie pamiętam ile dokłądnie godzin, ale na pewno w jeden dzień skończyłam. najpierw zmatowiłam płtę papierem, potem odkurzyłam i umyłam, potem 2 warstwy farby. na koniec jeszcze jedna lakieru. no i szablon w międzyczasie, ale to juz jak kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 06.02.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Świetny temat! Dopiero teraz na niego trafiłam:/ ane3ka1 genialne sówki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Krzywy, koślawy, ale jest i spełnia swoją funkcję. Własnoręcznie uszyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Anka, ale głupoty gadasz!Jakie koślawe? Ochraniacz jest bardzo pomysłowy. Guziczki rewelacyjne. I najważniejsze, że lokatorowi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu, koślawe, koślawe. Nie jestem bezkrytyczna. Rozjeżdżają się te poduszki. Ale to mój pierwszy raz. Uczę się na błędach. Maszynę mam od świąt dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 06.02.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Ja od wakacji zabierałam się za uszycie kilku poduszek do saloniku na górze, ale zawsze było coś ważniejszego do zrobienia:( Miałam już nawet materiał ale zaistniała wyższa konieczność i zamiast poduszek wczoraj z tych materiałów uszyłam suknię dla córy na bal przebierańców:D http://img688.imageshack.us/img688/5010/201302balprzebieracwwww.jpg Edytowane 12 Lutego 2013 przez gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) gopax i to dopiero jest DIY - rewelacja, a córcia zapewne zachwycona p.s. podejrzałam twoje "stare-nowe' meble - to dopiero jest DIY !!! nawet sukienke przebija Edytowane 6 Lutego 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 gopax, rewelacja! Ile się trzeba uczyć, żeby tak szyć? Idę się schować i okopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 06.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Kamilcia, narendil... dzięki za miłe słowa:) Majsterkuję dla przyjemności, to moja odskocznia od pracy zawodowej... a skoro kupione meble okazały sięe niewypałem to trzeba było je poprawić... Szyję natomiast tylko od święta, głównie stroje balowe dla córy raz w roku i łaty na spodniach syna (trochę częściej) i tego nie trzeba sie uczyć to jakoś samo przychodzi jak trzeba... moja mama szyła dla mnie to ją czasami podglądałam a teraz po prostu przyszła kolej żebym ja szyła dla swojej córuni... Nie ma tego za wiele... to co mogę jeszcze pokazać tylko stroje z poprzednich lat... http://img560.imageshack.us/img560/7167/strojeees.jpg Edytowane 12 Lutego 2013 przez gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.02.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 gopax ale masz cudowną księżniczkę a te suknie przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Robimy z mężem meble do sypialni Mój mąż zawsze twierdził, że ma dwie lewe ręce, ale po wycenie stolarza ręce lewe magicznie zmieniły się w ręce prawe Dodatkowy plus jest taki, że mam meble dokładnie w swoim stylu bez marudzenia, bez wymyślania, że takich sie juz nie robi i nie wiem co tam jeszcze... Łóżko jeszcze w toku. Ponadto pojawi się zagłówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ania szafki genialne ! ale by mi taka do Bartka pasowała, no ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 07.02.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bardzo pomysłowe szafeczki:) ...a z umiejętnościami tak właśnie jest... nie wiemy co potrafimy dopóki tego nie sprawdzimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.02.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ...Mój mąż zawsze twierdził, że ma dwie lewe ręce, ale po wycenie stolarza ręce lewe magicznie zmieniły się w ręce prawe .... Hihi uśmiałam się.... świetny tekst A łóżko i szafeczki wyszły super, zdradź jeszcze jak zrobiliście te okrągłości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.02.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Narendil super mebelki a u nas było tak samo po wycenie stolarza mąż zrobił półki w sypialni i szafke pod zlew w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Hihi uśmiałam się.... świetny tekst A łóżko i szafeczki wyszły super, zdradź jeszcze jak zrobiliście te okrągłości ?? Dzięki. Tutaj znajdziesz odpowiedź KILK1, KLIK2 diano_tereso, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Narendilku podziwiam ze sama uszylas taki zaglowek:jawdrop: guziczki rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts