kol 16.04.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 czy jeżeli bedę chciała dostawć później mały domek gospodarczy, parterowy na różne ogrodowe graty, może z jednym stanowiskiem garażowym to czy rónież należy zachować minimalną odległość od działki sąsiada 4 metry, czy w takim przypadku można się trochę przysunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 16.04.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Jeśli ściana tego "czegoś" będzie bez okien to możesz się zbliżyć na 3 m od granicy działki. Dalej ani rusz. Choć z drugiej strony ja podpisałem z sąsiadem umowę, że nawzajem wyrażamy sobie zgodę na garaż przylegający do granicy. Użyliśmy określenia "garaż bliźniaczy" i w urzędzie przeszło - możemy budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.04.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 To ja mam pytanie "nawiązujące" Czy drewniany domek ogrodowy można postawić plecami do płotu, przy płocie (1,5 m od niego), czy też ta odległość 3 metrów musi być zachowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 16.04.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Odległośc musisz zachować- nie ma rady.Ściana z otworami (okna, dzrzwi) 4m bez otworów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.04.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 No to nie fajnie... Moje koncepcje ogrodowe będę musiała pozmieniać troszeczkę niestety Dziękuję za "uświadomienie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.04.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Czy jeszcze ktoś może potwierdzić, że drewnianą szopę też trzeba odsunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts