Sencha 16.04.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 czy ktoś z Was korzystał z usług firmy, która bierze na siebie załatwianie formalności związanych z pozwoleniem na budowę? Jak się takie usługi nazywają? Ile kosztują w okolicach Wawy? Jestem zielona w temacie budowy jak szczypiorek na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 17.04.2004 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Ja za wszystkimi papierami chodziłam sama. Od złożenia wniosku o warunki zanudowy do otrzymania pozwolenia na budowę minęło 4 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isiek 18.04.2004 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 czy ktoś z Was korzystał z usług firmy, która bierze na siebie załatwianie formalności związanych z pozwoleniem na budowę? Jak się takie usługi nazywają? Ile kosztują w okolicach Wawy? Jestem zielona w temacie budowy jak szczypiorek na wiosnę. u mnie wszystko zalatwial architekt, za zmiany w projekcie i zalatwienie pozwolen okolo 2000zl nie pamietam dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 18.04.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 architekt za zmiany w projekcie projekty przyłączy do pozwolenia na budowę zawołał 4000pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 18.04.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Ile kosztują w okolicach Wawy? Jestem zielona w temacie budowy. podkarpacie okolo 3 000 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.04.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 A ten wątek to czemu tu się znalazł zamiast np. w Wymianie Doświadczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sencha 21.04.2004 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Sorry ! od niedawna wchodze na forum Muratora i jeszcze sie słabo orientuję dlatego umiescilam ten watek tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.04.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Dobra Sencha! Spoko - usprawiedliwiam cię i rozgrzeszam jako stworzenie jeszcze pogańskie na tym forum czytaj i pisz więcej to się nauczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts