T12345T 24.01.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Teściu ( ) , instrukcja już poszła do druku? Z tego co wiem, to nie i chyba słusznie, póki nie będzie pewności co do ostatecznego brzmienia przepisów techniczno-budowlanych. Kolejna sprawa, to ewentualne uwagi, które ciągle jeszcze wnoszą różne firmy, a na końcu pozostanie oprawa graficzna, która powinna być zmieniona i uaktualniona. Jak "dzieło" ujrzy światło dzienne pod koniec roku, to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 24.01.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Z tego co wiem, to nie i chyba słusznie, póki nie będzie pewności co do ostatecznego brzmienia przepisów techniczno-budowlanych. Kolejna sprawa, to ewentualne uwagi, które ciągle jeszcze wnoszą różne firmy, a na końcu pozostanie oprawa graficzna, która powinna być zmieniona i uaktualniona. Jak "dzieło" ujrzy światło dzienne pod koniec roku, to będzie dobrze. To postaram się ubrać to co napisałem wyżej w jakieś rozsądnie i mądrze brzmiące słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts