mmartyszkaa 21.01.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam bardzo proszę o pomoc... chciałbym się dowiedzieć czy w ogóle realne jest zrobienie aneksu kuchennego w tak małym pokoju (ok. 16m) bardzo mi na tym zależy gdyż zyskam dodatkowy pokoik... załączam stworzony przeze mnie rzut (z góry przepraszam za jakość ) najlepiej jakby meble kuchenne znalazły się na ścianie na której są drzwi gdyż w innym miejscu może być problem z doprowadzeniem wody, zależy mi również aby zmieścił jakiś mały stolik albo wyspa z krzesełkami ale brak mi pomysłów więc bardzo proszę o sugestie i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 21.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) jeżeli to ma być pokój salon połączony z kuchnią, to przedstawiam kilka wariantów Edytowane 21 Stycznia 2013 przez lelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 17.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ja głosuję za nr 1, jakoś tak najbardziej funkcjonalny i po prostu "ładny" mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts