Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

brodzik - syfon

JoShi

Recommended Posts

Wydumalam sobie w lazience brodzik murowany. No i teraz mam problem. Jaki syfon. Ze czyszczony od gory to wiem, ale co dalej. Czyszczone od gory widzialam tylko takie do gotowych brodzikow metalowych czy akrylowych. Czy sa takie syfony brodzikowe do montowania w podlodze, czy tez trzeba sie zadowolic estetyczna krateczka ?

• 2 weeks później...

Z opisu wnioskuję, że ceglane ściany a posadzka na zaizolowanej podłodze/stropie, bez dodatkowej "tacy" brodzika. Wtedy odbiór wody tylko wpustem podłogowym- rozwiązanie niegdyś popularne, dziś w zaniku, bo trzeba przy wykonaniu dołożyć i staranności i pomyślunku.

W sumie do wykonania nawet przez dociekliwego amatora.

Pozdr.

Nie musisz tak sarkastycznie, ale dostałem za mało szczegółów i nie chcę ponosić wirtualnej, tylko rzeczywistą odpowiedzialność za wysłane słowa.

Jeżeli spr. nadal aktualna, podaj:

1. Łazienka na stropie czy na gruncie?

2. Jakie przewidujesz w-wy posadzkowe w samej łazience i w pom. wokół niej, licząc od izolacji w górę?

pozdrawiam!

Mozna nie kąpać się wcale.Teraz tyle dobrych perfum jest.Drogie bo drogie,ale taniej wyjdzie niż brodzik.

Nie wyjdzie taniej, jesli mowimy o dobrych perfumach. Poza tym pomysl nie jest nowatorski. Przeciez francuzi wymyslili perfumy wlasnie dlatego, ze medycy zabraniali sie kompac a od tego sie przeciez strasznie smierdzi...

Pozdrawiam...

Joshi napisała: Przeciez francuzi wymyslili perfumy wlasnie dlatego, ze medycy zabraniali sie kompac a od tego sie przeciez strasznie smierdzi...

Joshi co Ty. Tylko kąpiel i dobre perfumki po.Jak możesz coś takiego pisać,że po kapieli strasznie się śmierdzi.Sorki Joshi,ale jestem na głodzie nikotynowym i nie mogę się powstrzymać od złośliwości.Ale mam nadzieję,że to ustąpi i znowu będę życzliwy :))

Jak możesz coś takiego pisać,że po kapieli strasznie się śmierdzi.

Nieeeeeeeee... Oni smierdzieli od tego, ze sie nie kapali i po to wymyslili perfumy.... :-?

Sorki Joshi,ale jestem na głodzie nikotynowym i nie mogę się powstrzymać od złośliwości.Ale mam nadzieję,że to ustąpi i znowu będę życzliwy :))

Wspolczuje Twojej drugiej polowie (jesli ja masz). Pamietam jak moj tata byl na glodzie nikotynowym...

• 10 months później...