mineralka 21.01.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 mam przed nosem wycenę okien dobroplast Prime - nie ukrywam że atrakcyjną - jednak mam przy okazji spore wątpliwości - bo z jednej strony wszyscy krytykują i to bardzo tą firmę ale z drugiej strony są to stare komenatrze a w tych nowszych widzę już opinie że firma się zmieniła i poprawiła i że okna Prime mają podobno dobreto ja się was kochani pytam - czy ktoś z was miał lub ma do czynienia z tymi oknami ? ktoś je kupił i ma u siebie ? proszę o konkretne opinie na temat tych okienDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_kazik 21.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Jeżeli szukasz białych okien to możesz zaryzykować. Ale jak kolorowe to problemy gwarantowane- słabo wzmacniją okna, jakieś wysane z palca info o współczynnikach na stronie. Po pierwsze to poszukaj ludzi z okolicy, którzy jednak ich wybralii ostatnio i poznaj ich doświadczenia. Bo okno to nie krzesło tak łatwo na nowe nie wymienisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 22.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dacia Logan też jeżdzi bez awaryjnie - jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnio 02.02.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Mam to samo, po 4 latach okazało się nieszczelnych 5 z 17 istniejących w całym domu pakietów szybowych. Okna były Avangarde 9000 w wykonaniu High Standard, panele 1W/m2 z argonem. Z racji tego, że byłem drugim właścicielem domu, a poprzedni nie wykonał przeglądu okien Dobroplast również nie uwzględnił wymiany pakietów na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 14.02.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Po 4 latach od kupna domu czy po 4 latach od montażu? Nie możesz powołać się na wady ukryte z prośbą o usunięcie tych wad przez poprzedniego właściciela? Prawnikiem nie jestem ale chyba jest coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 27.10.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Zastanawiam się nad tymi oknami-godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar_mroz 28.10.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Zastanawiam się nad tymi oknami-godne polecenia? Moim skromnym zdaniem nie. Podobno nawet mieszkańcy miejscowości, w której je produkują i sąsiedzi tej fabryki nie kupują ich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts