danhill 24.01.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Oto zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danhill 24.01.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danhill 24.01.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) KKtoś coś podpowie ? Edytowane 25 Stycznia 2013 przez danhill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danhill 09.01.2016 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Temat okien powrócił jak co roku ale w tym roku juz tak mnie wkurzyło że załatwiłem sobie kamere termowizyjna i to co na niej wyszlo mnie rozwaliło. Ktoś coś podpowie co dalej robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.01.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jak dla mnie te zdjęcia też nic nie mówią o przyczynach .Pokazują tylko zimne miejsce. To było wiadomo i bez termo. Twoim oknom jest potrzebny fachowiec który się zna na rzeczy. I tyle. Nie sposób powiedzieć jak leczyć. Bo samo stwierdzenie : "musisz zadbać o prawidłowy docisk skrzydła do ramy" to chyba za bardzo pomocne nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 09.01.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Temat okien powrócił jak co roku ale w tym roku juz tak mnie wkurzyło że załatwiłem sobie kamere termowizyjna i to co na niej wyszlo mnie rozwaliło. Ktoś coś podpowie co dalej robic Owszem, podpowiem. Po pierwsze zdjęcia termowizyjne nie są dobrą podstawą do oceny jakości okien. Po drugie, aby pokazywały cokolwiek rozsądnego trzeba wiedzieć kiedy i w jakich warunkach je wykonać, a w tym przypadku ktoś nie miał o tym pojęcia. Dalej jak kolega powiedział, właściciel okien i Bóg zrobił co mógł, teraz potrzeba fachowca, tylko nie bardzo wiem z jakim zakresem wiedzy technicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danhill 10.01.2016 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jeśli chodzi o fachowców to było ich juz tu kilku, wymieniali uszczelki, pakiety szybkowe, zakładali dociski do okien i niestety nic to nigdy nie dało. W sprawie zdjęci owszem może są źle wykonane ale to tylko dlatego że robiłem to osobiście pierwszy raz w życiu akurat udało mi się taki sprzęt pożyczyć to sprawdziłem sobie w domu.Tam gdzie na zdjęciu znajduję się niebieski kolor wieje i czuć lodowate powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts