Dwie Świnki 22.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zapraszamy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 22.01.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 To ja skorzystam z zaproszenia Wypatrzyłam Ciebie/Was u Renaty Czy Wasz domek jest budowany wg. gotowego projektu? Jakieś fotki z zewnątrz wrzucisz? Owocnego wykańczania...domku oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwie Świnki 22.01.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Witaj Krokusiu. Jeżeli chodzi o projekt to kupiliśmy dom już w stanie surowym zamkniętym z całym dobrodziejstwem inwentarza czyli z gotowym projektem domu, studni i zbiornikiem na ścieki wykonanym przez pracownię. Sam dom w środku jest delikatnie zmieniony. Co do zdjęć z zewnątrz to zabiłaś nam ćwieka bo nie mamy ani jednego pokazującego zewnątrz domu. Mieliśmy mały wypadek z laptopem i wszystkie zdjęcia domku poszły w zapomnienie, mamy tylko te które akurat były zrobione wewnątrz domu i nie zostały szczęśliwie przerzucone z aparatu. Ale wszystko przed nami, pewnie wrzucimy parę zdjęć. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Dwie Świnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 22.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witam się u Was Świnki dwie Przyszłam z rewizytą . Przydałby się opis domku bo ciekawa jestem co i jak No i plany jakie .... Czy w Tychach akcja się toczy ? Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwie Świnki 23.01.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam. Zapraszam do dziennika budowy tam pokrótce jest opisany domek. Akcja toczy się 190 km od moich rodzinnych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 08.02.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 To się nazywa odważna nazwa:).Witam się i ja. Podglądam i kibicuję i czekam aż przedstawicie oblicze Waszych włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwie Świnki 17.02.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jeżeli ktoś mi powie, że dom i sprzęty AGD nie mają duszy to jest w wielkim błędzie. Nasz dom w którym mieszkamy obecnie postanowił wspaniałomyślnie powoli nas żegnać. Zaczęło się od studni, która po prostu wyschła, ale zwalam to na kark tego, że poprzedni rok był suchy i poziom wody się obniżył. Tak czy inaczej aby studni nie było smutno trzeba było nie raz i nie dwa razy wchodzić do niej, żeby rury raz wydłużać raz skracać… Więc mąż chcą nie chcą to wchodził to wychodził... Do studni przyłączył się hydrofor , żegnał się alfabetem morsa czyli – pociągnął wodę raz, trzy raz nie pociągnął, dwa razy pociągnął, pięć razy nie pociągnął itd. A że obok hydroforu stoi piec centralny to i on przez dwa dni z żalu wypuszczał dym nie kominem ale prosto do kotłowni. O naszej wyprowadzce dowiedziała się zmywarka i zaczęła zalotnie migać do nas wszystkimi kontrolkami nie chcą czynić tego co ma zadane czyli myć naczyń i garnków. A pralka… Pożegnała nas wylewnie… Wylewając całą wodę na podłogę w łazience i części kuchni. Nie można też pominąć spłuczki, która do tej pory grymasi na samą myśl, że się wyprowadzamy. Drzwi ni z tego ni z owego trochę jakby opadły na zawiasach i trą o podłogę, jak każdy to każdy. A co! Z niecierpliwością więc czekamy na ostanie słowo pożegnalne lodówki, telewizora i czajnika elektrycznego, może też się przyłączą. Tylko piekarnik jakoś cicho siedzi, pewnie wie, że jedzie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts