platka 22.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Czy macie jakieś doświadczenia z włącznikiem oświetlenia podszafkowego na czujnik ruchu. Zastanawiam się nad taką opcją, ale nie wiem jak to się sprawdza w praniu (gotowaniu) Z jakiej odległości uruchamia się ten czujnik - czy pracując na blacie kuchennym każdorazowo będzie zapalać się światło, czy dopiero jak pomacham pod czujnikiem. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 23.01.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Czy macie jakieś doświadczenia z włącznikiem oświetlenia podszafkowego na czujnik ruchu. Zastanawiam się nad taką opcją, ale nie wiem jak to się sprawdza w praniu (gotowaniu) Z jakiej odległości uruchamia się ten czujnik - czy pracując na blacie kuchennym każdorazowo będzie zapalać się światło, czy dopiero jak pomacham pod czujnikiem. Dzięki! Mamy Mój czujnik działał tak do 30 cm (góra 50). Machnięcie ręką pod czujnikiem nie sprawia problemów. Gdybyś chciał pokryć cały blat zasięgiem czujnika to byłby to problem, przynajmniej gdy mówimy o czujnikach za 50 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts