germani_82 23.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 witam, czy ktoś wie, czym i jak zakleić wielką dziurę (wyrwę) w ścianie w łazience po wymianie pionu wodnego przez fachowców? dookoła dziury są płytki, a z dziurą graniczy kabina prysznicowa. Dziura jest w kształcie prostokąta: wysokość 80 cm szerokość 30 cm Dziura jest na tyle wielka, że spokojnie ja bym mógł tam wejść i się schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.01.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a gdzie ta wieeeelka dziura ? ...żartuję . kupić bloczki ytong 5cm , pociąć na wymiar , i zalepić na np klej do glazury który i tak będzie potrzebny do wklejenia brakujących płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
germani_82 23.01.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 dziękuję bardzo za pomoc, przynajmniej mam już jakąś wizję zrobienia tego.... mam nadzieję, że się uda..... rozumiem, że jak powstanie ta ścianka, to mam następnie posmarować tym klejem do glazury warstwę wierzchnią i położyć na nią płytki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 jak powstanie ta scianka to na drugi dzień można śmiało przykleic płytki najpierw smarujac ową ściankę a następnie płytki , do cięcia bloczkow można użyć zwykłej piłki do drewna , najlepiej niepotrzebnej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
germani_82 23.01.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 To nie jest śmieszne, jestem humanistą z wykształcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 To nie jest śmieszne, jestem humanistą z wykształcenia Zdalem sobie z tego sprawę po pierwszym Pani wpisie że jest pani na bakier z niektórymi sprawami wymagającej męskiej ręki więc postaralem sie wytlumaczyć jak najdokładniej co i jak , z tą piłką nie zartowalem , do przecięcia paru bloczków takie narzędzie w zupełności wystarczy , powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts