tomsonik 11.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam, nie polecam paneli EGGER'a - na moją reklamację właśnie otrzymałem odpowiedź, iż została oddalona, ale jeszcze wyślą do producenta materiał w formie zdjęć. Panele kupiłem w sklepie KOMFORT w Szczecinie. Przyjechał pracownik sklepu, który nie stwierdził żadnych wad montażu. Bardzo ciężko jest teraz dowieźć swojego, kupiłem markowe panele i zostały one położone przez profesjonalistów. Poinformuję wszystkich o ewentualnej odpowiedzi EGGERA. Panele popsuły się po pół roku użytkowania, pióra pękają z biegiem czasu podczas użytkowania. Pozdrawiam tomsonik Egger uznał reklamację - wymieniono mi podłogę w jednym z pokoi, stwierdzono, że jeśli mają podkład to już nie jest potrzeba pianka pod panele. Także mam wymienione i jest pod nimi tylko folia - może teraz będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriso81 12.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 mam bardzo podobne eurofloor- kasztan. jesli chcesz prześlę fotę. moim zdaniem piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 05.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 zasmuciła mnie nieco ilość negatywnych opinii, bo właśnie do EGGERa się przymierzam - bardzo podoba mi się V-Fuga. no i kolory zdecydowanie najlepsze. byłam już zdecydowana na dąb imperial - idealny jak dla mnie kolor i do tego matowe, a nie błyszczące - ale skoro tyle negatywnych opinii, to może jednak czegoś innego poczukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 05.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Również szczerze odradzam. Mam "orzech włoski olejowany" z V fugą. Od roku niecałego. W okolicach krzesla są masakrycznie porysowane, straciły wzór i kolor można powiedzieć. Cokolwiek cieższego na nie upadło (pęk kluczy na przykład) robilo dziurę. Poza tym ta ich "matowość" i faktura naturalnego drewna sprawiają, ze są bardzo trudne do umycia, takie.. "tępe", no mop na nich samoczynnie hamuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 12.11.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 witam Was mam do Was wielką prośbę, czytając forum, oglądając setki zdjęc, gdzieś miałam upatrzone zdjęcie podłogi. był to napewno Egger (jasny kolor) tylko nie pamiętam jaki kolor i nie mogę już tego odszukać czy mogą napisać osoby które mają taki u siebie ponieważ może jak zobaczę foto to będę widziała ze to to bardzo mi zależy bo mam już te panele w kolorze dąb palony i jestem bardzo zadowolona a reszta podłóg czeka i chciałabym właśnie zrobić jasne Eggera. będę bardzoooo wdzięczna za pomoc bo już oczy mnie bolą od szukania a efektu nie ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 12.11.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 ja mam takie: http://img205.imageshack.us/img205/4705/sdc10445.jpg Egger świerk Bornholm czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 11.12.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 A ja szczerze odradzam po 3 latach użytkowania: orzech sienna. To prawda- ładne, wyglądają stylowo..na początku. W okolicy drzwi łazienkowych - starła się powłoka. Moje mieszkanie jest słoneczne- pod światło widać wiele drobnych zarysowań. Panele użytkowane na codzień przez 2 osoby i kota. W świetle sztucznym - wyglądają oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panelowy.pl 17.12.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Panele Egger w najniższych cenach, przesyłka na terenie całego kraju. Zapraszamy http://www.panelowy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panelowy.pl 20.12.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Panele Tarkett w najniższych cenach, przesyłka na terenie całego kraju. Zapraszamy http://www.panelowy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 U mojej mamy jest Dab Northland czy jakos tak. Link w podpisie (mieszkanie z trojkatem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzejson 06.02.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 No szkoda, ja już prawie byłem zdecydowany na panele eggera dąb vantage z kolekcji compakt, z v-fuga 8+2,5mm, najładniej w skleppie wyglądały z tą naturalną struktura, przeczytałem także że egger i takeer robione są w tej samej fabryce, wiec jakość na tym samym - czyli zakładam najwyższym poziomie. A teraz to już mam mieszane uczucia. co do ich solidności. Teraz to chyba poszukam cos z innej firmy plus dobry podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 09.02.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 hej mam pytanie, kupiłem Eggera z warstwą wyciszającą silenzio 2,5mm jakie podkłady należy zastosować pod te panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 10.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 zamówilam wczoraj 120m2 paneli dąb palony eggera, za ok. 2 tyg mają być. Jak położę to napiszę jak się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 10.02.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 do mnie wczoraj przyjechało 50m2 Egger Orzech Sienna AC5 10,5mm :)wygląda rewelacyjnie:) układane będą po weekendzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cameron81 10.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Do mnie z kolei Egger przyjedzie jutro. Miałam już telefon od kuriera Zamówiłam orzech colorado i dąb tabaczkowy w klasie AC4. Też pokaże fotki po położeniu. A propos podkładu zamówiliśmy płytę 5mm z włókna drzewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 05.04.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 oto moje, dąb palony: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/DTHCULfWbssgLfDbhB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/sIfObsTPUaa2bgQ43B.jpg leżą od tygodnia, na razie ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 05.04.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 hej mam pytanie, kupiłem Eggera z warstwą wyciszającą silenzio 2,5mm jakie podkłady należy zastosować pod te panele? Jeżeli masz równe podłoże to nie stosuj żadnego podkładu wygłuszającego dodatkowo . Tylko Folia paroizolacyjna i panele. http://www.podlogi-grodzisk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 07.04.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A my dość dawno znaleźliśmy w Komforcie (tylko internetowo) panele o nazwie Hazienda Trend w niskiej cenie 29.90 m2. Jakież było moje zdziwienie kiedy 3 dni temu pojechałem je zobaczyć na żywo i okazało się to Egger 8mm, klasa ścieralności A. Nawet sprzedawcy się dziwili że takie tanie.... Będą w salonie i sypialni. Ciekawe jak się będą sprawować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HDTeam 22.04.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam! Żonie spodobał się akurat ten(Egger Dąb Northland) model/kolor paneli. Sklepy internetowe milczą na ten teamt, w ofercie brak. Jedynie miejsce to sklepy komfort. Czy ktoś użytkuje już, albo słyszał jakieś opinie na temat tych paneli? Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc.. Pozdrawiam, HDTeam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 22.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam! Żonie spodobał się akurat ten(Egger Dąb Northland) model/kolor paneli. Sklepy internetowe milczą na ten teamt, w ofercie brak. Jedynie miejsce to sklepy komfort. Czy ktoś użytkuje już, albo słyszał jakieś opinie na temat tych paneli? Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc.. Pozdrawiam, HDTeam! Klasa użytkowa 32 czyli według normy PN EN 13329 do mieszkań mocno użytkowanych, na powierzchnie biurowe użytkowane w niewielkim zakresie. Producent znany. Chyba wykonane w technologii HPL lepszej od DPL i CTL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts