tabaluga1 23.01.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 WitamPolećcie proszę jakieś gospodarstwo agroturystyczne, albo fajny ośrodek z domkami kempingowymi na Mazurach.Wybieramy się w lipcu z czwórką dzieci (14,11 i 5-cioletnie bliźniaki) i zależy nam na:-bliskości jeziora i ładnej plaży z łagodnym wejściem do wody-możliwości jazdy konnej-dobrej kuchni-placu zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.01.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Nikt nie był na Mazurach?Błagam, nie znacie jakiegoś fajnego miejsca? Znalazłam parę adresów, ale wolałabym coś sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.02.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Podciągam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 18.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ja też bym poprosił szukam fajnego miejsca z dużymi drewnianym domkami turystycznymi .Tylko nie takie spiczaste tylko z dachem ale 4 spadowym o niskim kącie .Podobne widziałem przy Zalewie Zegrzyńskim .Jakby jeszcze było obok rybne jezioro to bym był w 7 niebie. Dobrze by było aby bez wielkiego chodzenia można byłoby się napić browarka z beczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HannaG 20.02.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 tak się składa, że ja jeżdżę już od 3 lat na wakacje na Mazury. Tak naprawdę obojętnie gdzie pojedziecie okolice są przepiękne. W miarę czysta woda w jeziorach, dużo ścieżek rowerowych dla miłośników wycieczek rowerowych i wiele wiele innych atrakcji. Ja mogę polecić miejscowość Wilkasy, kilka kilometrów od Giżycka. Niestety nie pamiętam nazwy ośrodka, ale sprawdzę i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 20.02.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A ja zamiast Mazur poleciłbym Suwalszczyznę, np. okolice Sejn - dużo ciszej i spokojniej niż na mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 04.08.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Podciągam... Zapraszam http://www.domjerutki.ebaza.biz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocklider 23.10.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Sprawdz też ... Byłem tam w te wakacje i strasznie mi sie spodobało to miejsce ... Blisko jeziorko, dookoła lasy ... Sam hotel tęz trzyma poziom. I cena wcale nie wygórowana, chcoiaż do najtańszych nie należała. Ale wiadomo płaci się za jakość... Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksaj 31.08.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 kasztanek dodatkowo w Ryniu można wynająć łódkę w Korsarzu za niedużą cenę i popływać po jeziorze Ja już tak nie raz robiłem i jest to świetna opcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 28.09.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Ryn faktycznie jest ładnym, spokojnym miasteczkiem. Tam na pewno znajdziesz ciekawy ośrodek agroturystyczny. Ładnie jest jeszcze w Tałtach. Jest to małe miasteczko obok Mikołajek, tam gdziekolwiek nie znajdziesz domku, to wszędzie jest blisko jeziora, a widoki są przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deryt22 29.09.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Czy warto jechać w pazdzierniku na mazury? dzieje się tam coś? czy już wszystko pozamykane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwezde 06.04.2022 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Chciałabym pojechać na Mazury, nigdy jeszcze nie byłam. Jaka miejscowość polecacie, gdzie jechać, co zobaczyć? Jeśli macie fajne, godne polecenia noclegi to podsyłajcie również linki, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nosalam 12.04.2022 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) W wakacje jest świetnie bo pelno mamy jezior i lasów - polecic mogę Ci Mikolajki baardzo-jest tam hotel Gołębiewski, w ktorym jest spa i basen, niedaleko piękne jeziora i lasy.. Spływ kajakiem rzeką krutynią tez polecam, jak również zrobienie sobie kursu żeglarskiego czy na sternika motorowodnego. Ogolnie na cieple lato to cale mazury, co chwila jakies jezioro Na pewno Ci się spodoba ta część kraju, w miarę czyste powietrze i ładne krajobrazy jak pierwszy raz przeczytałam Twoj post to pomyslalam 'co,jakto mozna nigdy nie byc na mazurach?' :v ale to trochę to samo jak ktos ze śląska np by mi powiedzial 'jak to nigdy nie bylas w gorach? A i polecam wziac pod uwagę również kurs żeglowania Szczególnie jeśli lubicie aktywne spędzanie czasu Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts