CodeSnipper 23.01.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Mieszkamy z żoną i dwójką dzieci nad Jeziorem Czorsztyńskim i w końcu zaczęliśmy na poważnie myśleć o wybudowaniu domu. Może zaczniemy jeszcze w tym roku. Pewnie forum będzie wybawieniem w wielu kłopotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 26.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Witojciez!! Ja mieszkam w okolicach słynnego , jakby nie było Łącka miejsciowośc Maniowy znam , dlatego że od faceta z Waszej miejscowości kupiłam autko. W razie jakichkolwiek pytań wal śmiało... Z mojego terenu to np ; Ani sie waż brać betonu z Tylmanowej ... nigdy w życiu, choćby nie wiem jakie promocje dawali po A -braknie betonu po B- beton bez jakosci (żeby nie powiedzieć brzydkiego słowa) h...wy materiały do budowy były z firny Stefar, bądż z Gołkowic , ale może u Was taniej, Zaś do tynków kwarcowych polecam p. Antka ..... z całego serca Go polecam ... tynki piekne..... i cena przyzwoita... .Kurde w tych Maniowych to macie piekne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosio 27.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam wszystkich:bye:.Mieszkam w okolicy Ladka Zdroju Rejon Snieżnika i Czarnej Góry- pewnie tu przyjeżdżacie na narty. Jest pięknie ale ponieważ to już 24 lata więc czas się przenieść w cieplejsze rejony i wybór padł na Dolinę Baryczy. Tam będziemy coś budować i wypoczywać. Działka już jest , załatwiam pozwolenie - chyba najgorszy element przedsięwzięcia.Ania i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc321_1 10.03.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Pozdrowienia z Nowego Targu My również zaczynamy w 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts