Przeme 23.01.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam, Czy możecie mi poradzić jakąś dobrą firmę, która specjalizuje się w tworzeniu szamb? Najlepiej niedaleko radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 23.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Napewno sa na alegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przeme 30.01.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Idąc za Twoją radą poszukałem na allegro i znalazłem coś co takiego http://www.szambabetonowe.info/ Ktoś może już korzystał z ich usług? Wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prze 09.02.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Napewno sa na alegro. Na allegro jest naprawdę dużo firm które oferują szamba betonowe. Kupiłem od firmy która mi dostarczyła je do domu pieniądze zapłaciłem dopiero po dostarczeniu wydają się zetleli, godni polecenia. http://www.szambabetonow.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 09.02.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Masz wodę na głębokości powyżej 3m kupuj z Radomia. Najlepsze. Raz na dwa lata opróżniasz. Najniższy koszt obsługi na rynku. Masz własną studnię to nie kupuj tych z Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 09.02.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Dobre szambo - to puste szambo ........ Najlepsze. Raz na dwa lata opróżniasz...... No to u mnie musiałoby mieć 500 m3 pojemności.... Po dwóch latach śmierdoliłoby na pół powiatu Edytowane 9 Lutego 2013 przez niedowiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_1974 16.02.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Czołem, cześć i czuwaj. Szukam w okolicy Piaseczna pod Warszawą jakiejś firmy, która zamontowałaby mi szambo. Szukam na allegro ale tego jest strasznie dużo i zbytnio nie wiem w kogo się wstrzelić, niby ceny podobne ale widziałem też opcję, że szamba się zawalały a doczytałem, że może z nimi być sporo problemów. Czy ktoś miałby jakąś firmę godną polecenia ? Z góry dzięki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 17.02.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Witam, z tego co widzę po budowach jakościowo najlepsze z firmy STOLBUD nie wiem jak z montażem, wygoogluj, zadzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts