syberia 23.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Garderoba jest bardzo mała i są dwie możliwości , która lepsza ?http://imageshack.us/a/img833/2998/garderoba2.png http://imageshack.us/a/img855/6136/garderoba1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 23.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja bym wybrała tą drugą- jakoś nie lubię nurkowania w narożnych szafach, a poza tym wrzutnik na pranie - dobra rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 23.01.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 też mnie kusi ten wrzutnik , ale przejście między szfami wąskie jest , ponoć minimum to 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 23.01.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja bym wybrała opcję nr 2. Narożna szafa to strata miejsca i niewygoda - moim zdaniem. 90 cm pomiędzy szafami to nie jest znowu tak mało, da się żyć. No i w opcji nr 2 nie trzeba kombinować z noszeniem prania naokoło - to naprawdę duży plus. Zdecydowanie nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 23.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 też mnie kusi ten wrzutnik , ale przejście między szfami wąskie jest , ponoć minimum to 110 Stan przodem do aktualnie posiadanej szafy, a za swoimi plecami w odległości 93cm od drzwi szafy postaw jakiś mebel, np. krzesło oparciem w Twoją stronę i zobacz czy Ci wygodnie i czy się da otworzyć szafę bez wpadania na nie. Albo czy jesteś w stanie się rozebrać nie obijając o meble. Jakimś rozwiązaniem byłyby suwane drzwi do szaf, albo w ogóle rezygnacja z drzwi (będzie się kurzyć). Dodatkowo rezygnacja z wrzutnika generuje bieganie naokoło z brudnymi ciuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 23.01.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 może przesunę parę cm tę ściankę od wc w lewo , tak żeby był 1m odstępu ( teraz mam wc szer 104 i jest ok ) mam nadzieję tylko że projektant od wentylacji nie umieści w gospodarczym rekuperatora (tylko w garażu ) , bo wtedy z wrzutnika nici , za duży hałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 23.01.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nie planuję drzwi do szaf , a jak dla mnie metr odległości to sporo w porównaniu z tym co mam teraz , więc chyba powinno być ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chobotdesign 24.01.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ja również wybrałabym ten drugi projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Zdecydowanie nr 2 ! świetny pomysł z wrzutnikiem. Jeśli by go nie było to i tak wolałabym tę drugą opcję. A wygodnie ci tam będzie jak będziesz miała jakiś pojemnik czy coś na te ciuchy do prania?Miejsca niby dosyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts