kiki87 23.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam, mam problem z pomieszczeniem które chciałabym żeby było solenem z aneksem zależy mi aby znalazł sie w nim normalny stół bez niego to cięzko i wiadomo tv sofa i aneks Przepraszam za proste wykonanie rysunku ale inaczej nie umiała. jest to połączenie kuchni i pokoju . wszystko bedzie otwarte na przedpokój Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 25.01.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 moje propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FORelements.blox.pl 30.01.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Spójrz na te pomysły: http://forelements.blox.pl/2013/01/Kuchnia-otwarta-na-pokoj-czyli-gotowanie-i-gadanie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts