nestling123 24.01.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam, Mam zrobione ocieplenie z wełny 2 warstwy, jestem przed położeniem folii.Moje pytanie czy powiązać ściankę z rusztem pod płyty po położeniu foli paroizolacyjnej czy dowiązać do krokwi? Dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profi45 27.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam, Mam zrobione ocieplenie z wełny 2 warstwy, jestem przed położeniem folii. Moje pytanie czy powiązać ściankę z rusztem pod płyty po położeniu foli paroizolacyjnej czy dowiązać do krokwi? Dzięki za wskazówki Piękna robota. Tego typu pytania zadaje się przed rozpoczęciem prac a nie w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestling123 28.01.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jestem na takim etapie, że mogę zrobić dowolną wersję.Czyżby nikt nie wiedział jak zamontować profile UW ( do krokiew czy do stelaża pod płyty G-K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profi45 28.01.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jestem na takim etapie, że mogę zrobić dowolną wersję. Czyżby nikt nie wiedział jak zamontować profile UW ( do krokiew czy do stelaża pod płyty G-K. Nie ma dowolnej wersji. Jeżeli wykonany jest stelaż sufitu i ocieplenie to sufit pokrywamy płytami i wtedy na płyty przykręcamy profil UW wkrętami do płyt i wykonujemy stelaż ścianki. Albo wykonujemy ściankę wpierw i wtedy twój UW mocujemy wkrętami do drewna do krokwi jętek itd, pokrywamy stelaż ścianki płytami i wtedy robimy ruszt sufitu. Blacharze robią wszystko naraz i skręcają wszystko pchełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profi45 28.01.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Tak jak widzisz sa dwie dowolne wersje1- tandeta i 2-solidna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestling123 28.01.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czyli wybieram 2 wersje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts