luka5z 24.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Macie jakieś patenty na usuwanie kurzu i pajęczyn zza mebli bez ich odsuwania? Mam bardzo czysto w domu, z wyjątkiem miejsc za meblami. Np. w kuchni mam przykręcany do ściany blok z szafkami ze szczelnią miedzy tyłem mebli a ścianą rzędu 2cm. Jak to przeczyścić? Macie jakiś pomysł? Linki do pomocnych narzędzi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 25.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Odkurzacz z redukcją średnicy otworu na wąż, a do redukcji podłączony szlauch, peszel, rurka. Inny pomysł to zmiotka elektrostatyczna, taka z kolorowym włosiem, ale ona raczej ten kurz tylko przerzuca z miejsca w miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luka5z 26.01.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts