siwy13610 10.02.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam. Ja jestem właśnie w trakcie budowy tego domu. Początkowo, jak były dopiero fundamenty, bałem się, że domek będzie mały. Teraz jak już są ściany i strop to widzę, że pomieszczenia są wystarczającej wielkości. Z niecierpliwością czekam na koniec budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy13610 10.02.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam. Ja jestem właśnie w trakcie budowy tego domu. Początkowo, jak były dopiero fundamenty, bałem się, że domek będzie mały. Teraz jak już są ściany i strop to widzę, że pomieszczenia są wystarczającej wielkości. Z niecierpliwością czekam na koniec budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub.sosnik 27.02.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja niestety ze względów finansowych wstrzymałem się z decyzją rozpoczęcia budowy... działeczka jest i czeka spokojnie, a Royan jest nadal jednym z faworytów do wybudowania. Chętnie będę śledził Twoje poczynania. Zechciałbyś się podzielić swoimi doświadczeniami? Jakie zmiany wprowadziłeś z jakich technologii korzystasz no i najwazniejsze! Ile to wszystko tak naprawdę kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts