rafalg 16.04.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ile płąciliście za wykonanie kompletnej instalacji kanalizacyjnej w waszym domu. Jaki dom (metraż i ile za kanalize- wykonanie + materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kret 17.04.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Ja wykonałem sam (właśnie skończyłem), dom 150 m2 użytkowej, z poddaszem - materiał ok 800 zł (oczywiście tylko wewnętrzna, kończy się pod ławą tam gdzie ma być wejście do zewnętrznej, której już nie będę robił sam bo nikt mi tego nie podpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 17.04.2004 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Ja niestety sam nie zrobie, stąd proszę o informacje, ile całościowo może to kostować.Kret - dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts