Poziomka22 15.04.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 A jak to ma się odbywać? I czy jest jakiś czas, przez który można będzie to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 15.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Do swoich potrzeb... A są jakieś inne potrzeby niż: 1. Pranie "kolorowe" - niska temperatura - krótkie2. Pranie "białe" - wysoka temperatura - długie3. W ekskluzywnych modelach - pranie skarpetek - bardzo krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 16.04.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Szczerze mówiąc to i dla mnie byłoby to chyba za dużo. A jeszcze w jakim przedziale cenowym jest taka pralka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółta_żaba 17.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Widziałam ofertę firmy Whirlpool- nowe pralki Compactowe, nie są bardzo drogie, mają technologie 6-ty zmysł, program Kolorowe 15° dzięki któremu kolory nie wyblakną, bo pranie odbywa się w minimalnej temperaturze. Jest także funkcja Bez zagnieceń (łatwe prasowanie), która uruchamia delikatniejszy tryb prania i wirowania. Taka opcja bez zagnieceń to naprawdę świetna sprawa, szczególnie jak się nie lubi prasować - ja wiele rzeczy w domu mogę robić, ale prasować to nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 17.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 No teraz to raczej człowiek patrzy aby pralka była funkcyjna i miała na przykład opcję prania parowego bo teraz dwa programy to niestety za mało, przynajmniej dla mnie za mało, ja lubię innowacyjne rozwiązania i z 6 motion też często korzystam, przynajmniej do pralni nie muszę delikatnych rzeczy nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 17.04.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Taka opcja bez zagnieceń to naprawdę świetna sprawa, szczególnie jak się nie lubi prasować - ja wiele rzeczy w domu mogę robić, ale prasować to nie cierpię Ja miałam czas, kiedy mogłam godzinami stać z żelazkiem.. niestety minął i jak muszę coś wyprasować to złość mnie bierze. A tutaj pralka uruchamia delikatniejsze pranie, żebyśmy my miały łatwiej:-) Czego jeszcze nie lubicie, a sprzęt wa to ułatwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F. Michalski 18.04.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Pranie bez zagnieceń to na prawdę świetny pomysł. korzystam bardzo często bo nie wyobrażam sobie że miałbym sam prasować wszystkie rzeczy. Używa ktoś może opcji prania w zimnej wodzie? sprawdza się czy lepiej zostać przy tradycyjnym praniu w trochę wyższej temperaturze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 18.04.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Na pewno to zależy od tego, co pierzesz. Ale są rzeczy, które bez problemu możesz wyprać w niskiej temperaturze. Jak w przypadku prania na programie Kolorowe 15- pranie odbywa się w minimalnej temperaturze i przynajmniej wiesz, że kolory nie wyblakną, bo z tym może być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 23.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Zależy od rodzaju tkaniny no i też od stopnia zabrudzenia. Pranie w zimnej wodzie byłoby sporą oszczędnością, ale wszystkiego się nie da tak uprać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 26.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jakoś pranie w zimnej wodzie mnie nie przekonuje, wolę odświeżyć ubrania za pomocą pary, przynajmniej wyjmuję je jak nowe i także, nie wymagają prasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 26.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Oczywiście, trzeba wybrać ubrania, które możemy wyprać w 15 stopniach. Ale według mnie jest to przydatna opcja. Z jednej strony oszczędność a z drugiej żywe kolory ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadish 30.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Mnie zależy na czym prostym w obsłudze. To priorytet, pralka ma służyć starszej osobie. I bez zawrotnych cen. Które pralki można by określić "przyjaznymi" dla tych, którzy cenią sobie prostotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 30.04.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 jednym słowem - Indesit - bardzo proste w obsłudze i ja je często polecam.ewentualnie Whirlpool - ze względu na świetnie opisany każdy guziczek i w pełni czytelnie i po polsku opisany programator oraz diody "Wezwij Serwis" i "Odkręć wodę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CracoviaKS 30.04.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nie chodzi o to żeby była droższa czy tańsza, tylko lepsza bardziej niż gorsza Jak nie masz takich dużych wymagań to może ładowana od góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moszczyr 04.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Mnie zależy na czym prostym w obsłudze. To priorytet, pralka ma służyć starszej osobie. I bez zawrotnych cen. Które pralki można by określić "przyjaznymi" dla tych, którzy cenią sobie prostotę? Ładowaną od przodu amikę dostaniesz od 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 06.05.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ładowaną od przodu amikę dostaniesz od 800zł ...którą przeklniesz razem z serwisem... W tej samej cenie będzie Indesit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 08.05.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 jednym słowem - Indesit - bardzo proste w obsłudze i ja je często polecam. ewentualnie Whirlpool - ze względu na świetnie opisany każdy guziczek i w pełni czytelnie i po polsku opisany programator oraz diody "Wezwij Serwis" i "Odkręć wodę" W jakich sytuacjach pojawia się komunikat o potrzebie wezwania serwisu? Tylko kiedy pralka przestanie działać czy w sytuacji, kiedy pojawi się kropelka wycieku także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 09.05.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Dioda "Serwis" zapali się i pozwoli zdiagnozować problem m.in w przypadku.:(Za instrukcją obsługi przykładowego modelu) “Otwarte klapy bębna” “Awaria modułu elektrycznego”“Za wysoki poziom wody”“Awaria zatrzymania z wodą”“Za dużo piany” Jeśli problem nie pozwoli się zdiagnozować należy wezwać serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 10.05.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ja kupujac jakikolwiek sprzęt, nie patrze na cenne, tylko na to czy bedzie spełniala moje oczekiwania, sam mam pralke za 900 zl i jestesmy barddzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 13.05.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 A co się stanie w przypadku wycieku wody? Bo wiem, że w pralkach Whirlpool dopływ jest automatycznie odcinany, więc jest bezpiecznie i nas nie zaleje. Zgadzam się z wypowiedzią powyżej, najważniejsze są potrzeby użytkownika, jeżeli są nam potrzebne jakieś ułatwienia powinniśmy w nie zainwestować nawet większą cenę ale wszystko należy kupować rozsądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts