megi24 27.07.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Najlepiej wybierać sprzęt na podstawie parametrów, które spełniają nasze oczekiwania. Ewentualnie jeśli budżet nie pozwala, to wybrać tylko te najpotrzebniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 30.07.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dużo też daje zaufanie do marki. Ja jak się przyzwyczaję i sprzęt mi się dobrze sprawuje to wracam bardzo chętnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gołaczyński 03.08.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Dużo też daje zaufanie do marki. Ja jak się przyzwyczaję i sprzęt mi się dobrze sprawuje to wracam bardzo chętnie:-) Moi mili, zaufanie do marki faktycznie może nam często pomóc w dokonaniu wyboru zakupowego. Pamiętajmy jednak, że prawie każda firma w swojej ofercie ma przedmioty z górnej półki, a także masówkę. Zdarza się, ze tańsze rzeczy markowej firmy wcale nie są takie świetne, a nawet wypadają gorzej od produktów no name. Oczywiście, zawsze zdarzy się jakiś wyjątek od reguły Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara2 05.08.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mi natomiast zepsuła się pralka firmy beko zakupiona 6 lat temu, więc oczywiście produktu z tej firmy więcej nie kupię. Zastanawiałam się nad bosh, sa teraz w bardzo atrakcyjnych cenach, szczerze to chyba aż za bardzo. Stawiam na elektrolux i zobaczymy. Chciałabym aby popracowała chociaż 10 lat ale czy to możliwe?? Oczywiście zależy od modelu i zapewne ceny, jest tego cała masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 11.08.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Moi mili, zaufanie do marki faktycznie może nam często pomóc w dokonaniu wyboru zakupowego. Pamiętajmy jednak, że prawie każda firma w swojej ofercie ma przedmioty z górnej półki, a także masówkę. Zdarza się, ze tańsze rzeczy markowej firmy wcale nie są takie świetne, a nawet wypadają gorzej od produktów no name. Oczywiście, zawsze zdarzy się jakiś wyjątek od reguły Pozdrawiam Przy każdym zakupie jesteśmy narażeni na pewne ryzyko. Myślę, że każdy ma tego świadomość, a i tak częściej kupujemy sprawdzone już wczesniej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukrecja66 31.08.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ja nigdy bym się nie pokusiła, żeby kupić sprzęt typu pralka czy lodówka od jakiegoś producenta, który jest nieznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 11.09.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 I wygląda na to,że moja pralka dogorywa -coś tam jeszcze kręci, ale te odgłosy Mam najzwyklejszą BEKO, kupiłam za 900zł. i służyła nam 9 lat bezawaryjnie, czyli całkiem przyzwoicie jak na tak słabo pozytywnie opiniowany sprzęt. Ale rozglądam się teraz za nową pralką z dużym wsadem 7-8kg. Poza tym sprawdziły się u mnie programy 30min.na szybkie odświeżające przepierki, program na rzeczy delikatne i wełny. Ktoś mógłby się pochwalić pralką z dużym wsadem i w miarę bezawaryjnym działaniem? Jakie marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeszycik 11.09.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 I wygląda na to,że moja pralka dogorywa -coś tam jeszcze kręci, ale te odgłosy Mam najzwyklejszą BEKO, kupiłam za 900zł. i służyła nam 9 lat bezawaryjnie, czyli całkiem przyzwoicie jak na tak słabo pozytywnie opiniowany sprzęt. Ale rozglądam się teraz za nową pralką z dużym wsadem 7-8kg. Poza tym sprawdziły się u mnie programy 30min.na szybkie odświeżające przepierki, program na rzeczy delikatne i wełny. Ktoś mógłby się pochwalić pralką z dużym wsadem i w miarę bezawaryjnym działaniem? Jakie marki? Whirlpool ma duży wybór pralek o jakich mówisz. Ich sprzęt ma wiele przydatnych programów jak właśnie delikatne tkaniny, jeans czy kolorowe 15' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 12.09.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ale rozglądam się teraz za nową pralką z dużym wsadem 7-8kg. Poza tym sprawdziły się u mnie programy 30min.na szybkie odświeżające przepierki, program na rzeczy delikatne i wełny. Ktoś mógłby się pochwalić pralką z dużym wsadem i w miarę bezawaryjnym działaniem? Jakie marki? Hotpoint - Ariston - którakolwiek z linii Aqualtis - potężny pojemny bęben, program krótki i program do wełny z certyfikatem Woolmark, poza tym silnik indukcyjny i jeszcze parę innych fajnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irgof 25.09.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ja jak będę kupować to raczej tańszą. Ktoś tu pisał o pralce za 900 zł i mniej więcej czegoś takiego będę szukać. Aby dobrze prała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marejko 25.09.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Tańsze nieraz są lepsze niż te z "najwyzszych polek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 26.09.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Moja Beko się jednak oburzyła,że ją spisałam na straty moi mężczyźni trochę w niej pogrzebali i ... znowu pierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrQba 26.09.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Ja ze swojego doswiadczenia moge polecić electrolux ews 126540w. Mam ją od 2 lat i po tylu pozytywnych opiniach potwierdzam ze jest super. Jako facet rozpracowalem ją expresowo. Sporo programow, prostota obslugi duzy wyswietlacz z info, silnik indukcyjny. Male drgania. Tryb nocny itd itp w internecie sporo opini. Polecam. Ja dałem 2 lata temu 1,5 tysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 27.09.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja ze swojego doswiadczenia moge polecić electrolux ews 126540w. Mam ją od 2 lat i po tylu pozytywnych opiniach potwierdzam ze jest super. Jako facet rozpracowalem ją expresowo. Sporo programow, prostota obslugi duzy wyswietlacz z info, silnik indukcyjny. Male drgania. Tryb nocny itd itp w internecie sporo opini. Polecam. Ja dałem 2 lata temu 1,5 tysia Zgadzam się - to była świetna linia pralek tyle że model już niedostępny... a nowe Electroluxy.... Z indukcją (która się rewelacyjnie sprawdza w pralce) jest większość Hotpointów teraz - też są świetne - montowałem ostatnio u kolegi i niecałe 1100PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszmar 01.10.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Szczęście mam do sprzętów AGD, bo jak na razie wszystkie są niezawodne i dopiero po 8 latach pralka jeszcze działa, ale w porównaniu z funkcjami pralek na dzisiejszym rynku to aż chce się nowej. Zastanawia mnie czy faktycznie odczuwalna jest energooszczędność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 01.10.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Szczęście mam do sprzętów AGD, bo jak na razie wszystkie są niezawodne i dopiero po 8 latach pralka jeszcze działa, ale w porównaniu z funkcjami pralek na dzisiejszym rynku to aż chce się nowej. Zastanawia mnie czy faktycznie odczuwalna jest energooszczędność? Wiesz, zależy jak często u Ciebie pralka hula - jak co drugi dzień to poczujesz, jak raz na tydzień to nie... ale generalnie różnica jest spora, zwłaszcza jak masz z indukcyjnym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marejko 01.10.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dokładnie tak, jeśli pierzesz dość często to na pewno pralka energooszczędna to jest bardzo dobra inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 03.10.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 może być i tańsza, ale napewno z wykupioną gwarancją Mówisz o rzeczywistym przedłużeniu gwarancji (Indesit/Hotpoint) czy o kupieniu sobie ubezpieczenia na sprzęt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinka1985 11.10.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Moim zdaniem lepiej zainwestować i kupić droższą, z pewnością posłuży przez wiele lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 11.10.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Moim zdaniem lepiej zainwestować i kupić droższą, z pewnością posłuży przez wiele lat;) Bzdura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts